Звездни компромати - Ноември'22

• 261 790
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Пловдив
Гани роди ли? Защо пише, че РД има второто и дете?
https://life.dir.bg/zvezdi/dzhuliana-gani-organizira-bebeshko-pa … bukva-ot-imeto-mu
абе май не съм дочела...

# 2 161
Не знам за Гани, ама на тези снимки с любимият й изглеждат така, все едно всеки момент ще се награбят връз тортата.
Много глупаво създание това Гани. Говори и се държи така, сякаш едната половина от мозъка й не функционира. Като говореща секс-кукла е. Наистина не разбирам защо стана толкова известна.
За рекалмите на Баленсиага и аз от тук научавам. То просто нищо не им е наред на тези снимки. Пълна безвкусица и извращение.

# 2 162
# 2 163
  • София
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:
Джерард Бътлър и гадже
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Камила Мендес
Скрит текст:
Джесика Частейн
Скрит текст:
Скалата
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:

# 2 164
Като знам, че бейби шауер парти се прави 1-2месеца преди раждането, се чудя дали Джугани ще е толкова зле да си насрочи секциото за същата дата като на първото й дете (31.12) под претекст,че всяка година ще прави голям,общ купон. А то ще е просто едното не го искам вече, затова копи пейст на всичко, ама с "по-хубавият" баща

# 2 165
  • софия
Ива Николова къде се подвизава сега?
Пак слушам кресливия ѝ глас на пресконференции.

# 2 166
Понякога снимките и на големите звезди не ги разбирам - Марая на втората снимка какво, държи си дупето да не падне ли?

Аз имам лични впечатления от Кобилкина и според мен собствените й енергии не са съвсем регулирани. Тя самата излъчва от една страна желанието да е bossy, да има собствен свят, влияние, самостоятелност, а от друга - да е нежна, глезена жена. То нищо, много жени ги имат тия сблъсъци, но чак пък семинари да правиш.

# 2 167
Не е ли в Стандарт, нещо такова ми се върти.
За Ива Николова.

# 2 168
Стана ми лошо като гледах снимките на Баленсиага. Прозорецът на Овертон ми е плътно затворен!

Но съм сигурна, че Благой нито знае, нито му пука за скандала. Важното е да сме облечени от скъпото.

# 2 169
  • софия
Не е ли в Стандарт, нещо такова ми се върти.
За Ива Николова.
Уж щеше да се оттегля от журналистиката. Доколкото това, което прави, изобщо е журналистика де.
Аман от този наш манталитет - биеш барабана на мегдана и после тихинко все така си седиш в кочинката. Съща Мариана Попова.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:35 от zvаnchе

# 2 170
Кение West се изказал за скандала
На фона на цялата ситуация, Кение изглежда най-адекватен и нормален, значи смятайте докъде са го докарали
Скрит текст:
И Ким
Скрит текст:

# 2 171
Нойзи издал книга (от Туитър Laughing)
Скрит текст:
пффф, аман от писатели, пак ще се повторя и тайно пускам сАлза за хората, които купуват подобни книги, като на Николета, Венета и тн.

П.П. Абе аз като ви казвам, че всички тук се блъскат да издават книги не се шегувах, сега ми попадна и това произведение…..
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 15:27 от Rimmona

# 2 172
LaCumparsita, на Джугани не половината, а целия й мозък не работи😂. Там е тотал щета отвсякъде😂.

# 2 173
Единствените, които взеха отношение по казуса на Диана Димитрова  са Мария Касимова-Моисет, Милица Гладнишка и Саня Армутлиева като Мария Моисет дори казва, че се досеща за кого може да става въпрос. За мен това пълно затишие от страна на актьорската общност е много грозно. В България такива "авторитети" са монополисти заради малкия ни пазар и никой не иска да си отрязва клона. В Америка масово всички взеха присърце историите на актрисите, малтретирани от Уайнстийн, споделяха инфо, даваха гласност, заставаха като подкрепа и тн. Много тъжно.

# 2 174
За прозорецът на Овертон - аз го подозирах това, без да съм чела конспирацията.
Надявам се тайничко ММ да се окаже прав - неговата лична теория за развитието на човечеството включва вярването, че в един момент обществото ще се прочисти по някакъв начин от всеки джендър и всеки паталогичен индивид като педофили и т.н.
Но разумната част от мен смята, че той е прекалено голям оптимист....
Джулиана Гани ще е мега зле, ако роди нарочно второто си детенце на същата дата като първото. Не, че не е възможно при естествени условия - в семейството на ММ има такъв феномен. Който е на път да се повтори, като гледам и при внуците им, при това отново случайно. 🙄 За мен това е нещо като предопределеност или карма...

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 18:15 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт