Звездни компромати - Ноември'22

• 261 766
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Пловдив
Джулката и РД на второто и дете...
Скрит текст:

# 2 146
Да ги спукат от съд, дела и разправии по медиите. Пълен cancel щом се заиграват с деца и педофилия.
Едни трябва да се изтрият от порочното лицето на модата завинаги и друг няма да посмее.

# 2 147
Аз и родителите на децата не разбирам. Да ти снимат детето как яде корнфлейкс примерно - ок. Обаче да дадеш да го снимат легнало пред чаша от вино и каишки…
Каквито са създат€лит€ на р€кламата, такива и родит€лит€.
$$$

Факт… и като им кажат “Баленсиага”, някои кухари и без пари ще си дадат децата. Ей това детенце цял живот ще му се развява снимката с това мече, защото снимките може и да са изтрити, обаче има милион скрийншота. Няма мисъл на втория етаж и това е.

# 2 148
Гани роди ли? Защо пише, че РД има второто и дете?

# 2 149
Ба..и, кога Баленсиага от иконична модна къща се превърна в това?!
Парцали за рич траш...

# 2 150
Снимката с легналото детенце е олицетворение на дъното на извратеността. Дизайнерите/хората, стоящи зад всичко това, живеят в такава извратена реалност, че въобще не знаят къде е границата. На снимката има и от онова тиксо с буквите на Баленсиага, с която Кимката се облепи....  Ако тя беше на тези снимки, нямаше да има нищо нередно. Ама пусто му желание да бъдеш оригинален. То за дизайнерите определението извратен сигурно е комплимент. Всичко е допустимо, само да не си "обикновен"

# 2 151
  • София
Гани роди ли? Защо пише, че РД има второто и дете?
Не е родила и никакъв рд не е това. Бейби шауър.

# 2 152
Снимката с легналото детенце е олицетворение на дъното на извратеността. Дизайнерите/хората, стоящи зад всичко това, живеят в такава извратена реалност, че въобще не знаят къде е границата. На снимката има и от онова тиксо с буквите на Баленсиага, с която Кимката се облепи....  Ако тя беше на тези снимки, нямаше да има нищо нередно. Ама пусто му желание да бъдеш оригинален. То за дизайнерите определението извратен сигурно е комплимент. Всичко е допустимо, само да не си "обикновен"
Според мен всичко е умишлено.Има много материали ,които за мен бяха теория ма конспирацията-как педофилията ще ни бъде наложена за нещо нормално ,как със содомията ще се случи същото.Преди ми звучеше всичко това като измислица,като гледам не са далеч  от тази измислица нещата

# 2 153
Джулката и РД на второто и дете...
Скрит текст:

На Джулката главата прекалено голяма на първата снимка. Някакъв монтаж от друга, като че е лепнала.

# 2 154
Според мен всичко е умишлено.Има много материали ,които за мен бяха теория ма конспирацията-как педофилията ще ни бъде наложена за нещо нормално ,как със содомията ще се случи същото.Преди ми звучеше всичко това като измислица,като гледам не са далеч  от тази измислица нещата

Нарича се прозорец на Овертон и за много хора е конспирация, но за мен придобива плашещо реални очертания. И имам лошото усещане, че това с канселирането на тия нещастници ще е поредното чудо за три дни. Ще бутнат едни $$$ на някой и друг инфлуенсър, дето и майка си би продал, а хората имат къса памет или откровено не им пука.
Единственият шанс е дела до дупка, да им вземат всичко, но не знам колко е реалистично, предвид, че едва ли са предприели такъв ход, преди да си вържат гащите.

# 2 155
Да бе, Баленсиага не знаели какво ще се снима. Joy Ей сега им повЕрвах! То дори български брандове си правят концепция какво и как ще снимат, за да са сигурни , че предават желаното от тях послание на публиката по правилен начин, какво остава за световен бранд като Баленсиага, които имат огромни екипи от меркетинг експерти, бранд мениджъри и тн. Като наемаш фотограф му обясняваш концепцията си, която вече е готова. Той може да предложи някакви неща, но без тяхното съгласие няма как да действа.

Никога не са ми харесвали "Баленсиага", за мен дрехите им са страшен кич. Въобще няма да ми липсват, да ги канселират и да ги спукат от дела. на това се надявам.

Една много добра статия за Прозореца на Овертон.
https://istina.bg/prozorecat-na-overton/

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 12:38 от daizy_g

# 2 156
А, бащата на едното от децата се беше изказал в духа на "ама то детето много се забавляваше по време на снимките, нищо му няма". Като че ли за това става дума...

# 2 157
Да ги спукат от съд, дела и разправии по медиите. Пълен cancel щом се заиграват с деца и педофилия.
Едни трябва да се изтрият от порочното лицето на модата завинаги и друг няма да посмее.
100% подкрепям мнението ти. Пълни нещастници са.

# 2 158
  • софия
Нойзи издал книга (от Туитър Laughing)
Скрит текст:

# 2 159
Просто няма как Баленсиага да се измъкнат, че мечетата са случайно садо-мазо облечени. Освен документите под чантето Адидас имат и сложен албум с творбите на michael borremans, който рисува откровени извращения включително с разчленени дечица. По-добре не го търсете защото е разстройващо психиката.
Не кенсъл, не съд ами нещо много по-силно е необходимо в момента.

Общи условия

Активация на акаунт