Звездни компромати - Ноември'22

• 261 606
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 340
  • софия
Дали написаното е вярно или не не знам, но като родител изобщо не ми е приемливо да замесваш (чуждите) деца във взаимоотношенията на възрастните. Това е манипулация на най-примитивно ниво.

# 2 341
Който иска да прескача, защото е по педофилската тема, този път за мъжа на С.Хайек.

Част от “изкуството” от аукционния сайт, притежавана от Пино (мъжа на Хайек):

Скрит текст:

Този какъв боклук ще излезе…

# 2 342
Наистина е страшно, че такива хора разполагат с толкова пари и власт.

# 2 343
  • Пловдив
Цеца Величкович на Малдивите...обелила е коляното Simple Smile
Скрит текст:

тук не се различава дали е тя или наш Моника, Златка и т.н...

# 2 344
Не ми е симпатична Диана Димитрова, не е мой тип. То са едни драматични снимки с размазан грим и цигара, картини с вълци, изобщо за мен е позьорка. Харесва й образа на страдалка и лошо момиче.

Както и да е, от малкото по темата разбрах, че се е опитвала да внуши на дъщерята на ''биячът'', че биха били много хубаво семейство заедно. Егати! Голямо престъпление!
Повечето влюбени жени, биха направили същото, какво толкова е казала, какво лошо има в това? Опитвала се е да се сближи с момичето и да я предразположи на своя страна. Ако е само това, не виждам нищо скандално.
''Бихме си живели чудесно заедно''... и за това си е заслужила боят и унижението?

# 2 345
Е, защо решихте, че това е целият контекст? Явно е попрекалила със сближаването.

Честно казано, ако някой се опитва да манипулира мен чрез детето ми и мине границите на нормалното отношение, нищо чудно да отнесе някой шамар. Това си е психически тормоз.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 16:20 от Мак

# 2 346
Написах, ако е само това, не виждам нищо скандално.
Какво ли трябва да е направила, за да заслужи бой? Риторичен въпрос.

# 2 347
Прекалила, не прекалила, като нещо не ти изнася си обираш крушите и затваряш страницата. Набил жена, евала. Чудесен пример е дал на дъщеря си “загриженият”, който и да е той.

# 2 348
Направих тема за скандала с "Баленсиага".
https://www.bg-mamma.com/?topic=1503423.msg45658329#msg45658329
Можем там да пренесем дискусията.
Sands, моля те сподели снимките на Лота в темата  защото аз ги нямам. Акаунтът й е затворен.

Вергов е избухлив. Абсолютно го виждам в нещо такова...

# 2 349
Знам ли - причакване след училище, без другият да знае, есемеси по нощите - като й гледаме среднощните сеири из фейсбука и всякакви такива, които прекрачват границата на “супер сме си тримцата”.
Не оправдавам боя! Търся логика в цялата случка.

А и закъснялата й реакция малко ми се струва като да следваме холивудския тренд - преди сто години еди кой си ме насили, ама тогава мълчах заради кариерата. Е!

# 2 350
  • Rock & Roll feeling ...
Никога несъм харесвала Цеца, но след последните дискусии, отварям й снимките от Малдивите и възкликвам спонтанно в ума си "Прелест" -  плаж, цица, всичко както си трябва ...

Нищо не разбрах за мъжа на Салма, има сайт с със снимки? Ужас.
Вергов ли е мъжа за който говори Диана, че и там нещо не разбрах с това триене не ми се навръзват коментарите.

# 2 351
Реално никой не знае дали е станало, какво е станало, от какво е било предизвикано и защо след като е станало не са предприети съответните действия. Минали 100 години, подхвърлят се три изречения и две снимки и ние "мишлетата" вече спорим, мразим, заклеймяваме.
Първо - никаква гаранция няма, че синката на ръката не е от злополука, а очите приличат на добре гримирани.
Второ - каквато и да е причината, физическата разправа не е оправдана.
Трето - оправданието "страхувах се за кариерата си" е несъстоятелно. Ако се бориш за справедливост - правиш го на момента. Какво точно се е случило към днешна дата, че въпросната вече не се притеснява? Мъжа вече не е фактор, кариерата е във висините или пък напротив - вече е без значение?
Да не говорим, че е възможно кариерата да е само оправдание за тогавашното решение. Може тогава да се е надявала, че отношенията ще продължат и за това да си е замълчала.
Четвърто - като си избрала преди 5 години да мълчиш заради кариерата, носиш отговорност за последиците от собственото си решение, както и отговорност за всички пострадали след себе си .
Пето - заради такива особи истинските жертви (не ги разделям по пол) не вдигат глас и/или не биват разбирани.
Шесто - аз не бих обвинявала колегите на оплакващата се от снимачната площадка. Кой знае дали са видяли и как е изглеждало видяното. Може да са решили, че инцидента е част от любовна игра.
Изобщо, въпреки че темата е за компромати днес с удоволствие прочетох две интересни неща - "Експеримент Вселена25" и "Прозореца на Овертон".

# 2 352
  • Glasgow
Е колко да е читав мъжа на Салма, нали по едно и също време забремени нея и Линда Еванджелиста май

# 2 353
И как точно Вергов щял да и съсипе великата кариера на голямата актриса?!
Какво цели с тази претоплена яхния?!

# 2 354
Не е ок манипулирането на деца. Но пък и боят не е ок. И двамата явно са кофти хора.

Общи условия

Активация на акаунт