Звездни компромати - Ноември'22

• 261 637
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 325
Ето една статия за случая с Д. Димитрова
https://hotarena.net/cialata-istina-za-nasilieto-nad-diana-dimitrova
И откъс, за който не иска да клика

Вергов участва ли тогава с нея в един сезон?

Аз за един се сещам, звезда, разделен с жена си, с голяма дъщеря.

п.п. Къде ги тия психо теории? Дотук, само черно на бяло се вадят нещата. Аз само на практика виждам ужасии, нищо на теория.

# 2 326
Статията за аукциона на мъжа на Салма Хайек - Франсоа Пино, просто мина всякакви граници на извратено въображение... направо съм без думи!
Доживотен затвор?
Вече ми е изтрит поста, това трябва да ти говори достатъчно. Такива хора се покровитвлстват на всякакви нива, няма затвор за тях.
Може ли на ЛС Hands Pray
Ето една статия за случая с Д. Димитрова
https://hotarena.net/cialata-istina-za-nasilieto-nad-diana-dimitrova
И откъс, за който не иска да клика

Вергов участва ли тогава с нея в един сезон?

Не само,  че участва, а точно в този сезон героите им са в центъра на събитията с тяхната любовна история .
Даже профилната ми снимка тук е от този сезон на ОЖ - една от сцените помежду им.

# 2 327
  • софия
Всички мислим еднакво. Не знам.
Диана винаги ми е изглеждала психически нестабилна. Твърде много бръмбари има в главата.

# 2 328
Момичета просто пуснете тема за Баленсиага. Не вярвам да я изтрият.

Но в нея никой няма да пише, къде по-лесно е да досадим на всички с психо теории как има едни лоши хора, които искат да обсебят малкия ти мозък, за да се освободиш от необходимостта да поемеш отговорност с него.
Психо теории са снимките на Баленсиага? Все си мислех, че всеки има очи да види очевидното.

# 2 329
daizy_g, в грешка си за съжаление. Повечето са с широко затворени очи. И точно на това се разчита.

За статията относно Д. Димова.
Колко удобно. Има ли проблем - Cherchez la femme.
Каквото и да е казала или направила, никой няма право да ѝ посяга! А още повече, това де се счита за нормално и да ѝ се вменява вина, видите ли, заслужила си го била.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:16 от Sysly

# 2 330
Като гледам с какъв наклон е написана горната дописка... домъчнява ми за тази актриса, няма шанс.

# 2 331
  • софия
Каквото и де казала или направила, никой няма право да ѝ посяга! А още повече, това де се счита за нормално и да ѝ се вменява вина, видите ли, заслужила си го била.
Не знам кой вменява нещо подобно, но начинът, по който прави нещата, не е в нейна полза.

# 2 332
  • софия
Да, разбрах те, но моят коментар е към поведението на Диана във времето и в конкретната ситуация.
Регулярни среднощни отвлечени постове, които навяват мисли, че не е с най-ясно съзнание. Не толерирам и не смятам, че боят е начин/решение/приемливо поведение, но за да бъде прието сериозно и отношението ти трябва да е такова.

# 2 333
Оф Гана голям зор да се похвали че не пълнее като бременее.  Не е ли мечтата на всяка жена да роди живо и здраво детенце и да отгледа и възпита достоен човек. Да ѝ имам терзанията на пилешкия ѝ мозък с напълняването.  Кой го интересува въобще житейския ѝ път….

# 2 334
За Вергов става въпрос, нали/

# 2 335
Натам водят нещата. Но дали е така или някой си прави съчининие?

# 2 336
daizy_g, в грешка си за съжаление. Повечето са с широко затворени очи. И точно на това се разчита.

За статията относно Д. Димова.
Колко удобно. Има ли проблем - Cherchez la femme.
Каквото и де казала или направила, никой няма право да ѝ посяга! А още повече, това де се счита за нормално и да ѝ се вменява вина, видите ли, заслужила си го била.
Сартър е изразил това с прочутата реплика "Адът - това са другите" от пиесата му "Зад затворени врати". Тезата на Сартър е че адът е най-просто да включва хора,които хем не могат да се понасят,хем не могат един от друг. Интересното е,че те не могат да останат и сами със себе си,иначе поне в мислите си биха се откъснали от ада в който се намират. Тогава те сами ще се измъчват едни други и няма нужда някой отвън да го прави. Този ад Сатртър е описал като обикновен хотел със стаи от които не може да се излезе и затова настанените могат да прекарват времето си (само) в разговори,всъщност караници.
Явно от тази пиеса е взет сюжета на песента "Хотел Калифорния" на великите Ийгълз. Форумът на БГ-Мама е нещо подобно за някои. Laughing Любовта и омразата си приличат и по  това,че връзват хората едни към други,еднакво силно. И не могат да се развържат вътрешно нито от тези,които обичат,нито от тези,които мразят,за да станат способни да се развържат външно от тях и просто да продължат по пътя си.
Още ли смяташ,че "никой няма право да и посяга"?Yum

# 2 337
  • София
Натам водят нещата. Но дали е така или някой си прави съчининие?
Още тогава витаеха слухове за страстна връзка между двамата и в живота и после последва внезапна екранна раздяла. Не знам, аз и вчера казах, че за мен единствените силни като влияние в сериала са само двама, но единият не е колега актьор. Само от тях би могла да се страхува за кариерата си.

# 2 338
  • Glasgow
Джугани на изписването на Давид я помня по обемна, та да не се прави много.
Аз от началото съм за Вергов, или поне не искам да е онзи хубавия дългонос грозник, Велислав май беше актьорът, беше екранен партньор. Някой беше правил разбор на едната снимка на Диана, отзад се вижда сценарий и се споменава сурогатната майка, имаше такъв сюжет с единия от лекарите, в този сезон е и Вергов. Но пък мисля, че съм ги виждала на снимки след това усмихнати...

# 2 339
Въпреки, че много харесвам Вергов, абсолютно допускам да е той. Пали много бързо, а и тя явно се е постарала. Обаче след толкова години да повдига темата - явно още не го е преодоляла.
Разбира се, че никой няма право да насилва, обаче и тя как беше описала историяра, все едно просто си е стояла в ъгъла и извенъж някой й е налетял без причина.

Общи условия

Активация на акаунт