Звездни компромати - Ноември'22

• 261 647
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 310
Април-май-юни е сезонът на аспержите, по принцип Simple Smile

И да не е готвил мечо, като човек с отношение към храната и продуктите - или поне жена му претендира да е такъв, - би трябвало да е наясно. Въпреки че като съм гледала в темата как готви и какво произлиза от това... немам високи очаквания. Ама да си кажа - ето, може някой да научи нещо ново, въпреки че темата не е за Баленсиага.

# 2 311
  • София
Деми Ловато
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:
Дани Де Вито с дъщеря му
Скрит текст:
Крисчън Слейтър
Скрит текст:
Кание Уест с дъщеря си
Скрит текст:

Рийз
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:

# 2 312
Оказва се, че е по- приемливо да се говори за Тоца и мазната тава, отколкото за скандала на Баленсиага?
Защо?
Е как защо? Защото като се обсъжда мазната тава на Тоца никой няма да поумнее, а като се обсъжда скандала с Баленсиага някой може да загрее цялата манипулация и пропаганда. Обсъждането на "Прозореца на Овъртон" явно не се харесва.
Даам, "хлаб и зрелища".... Даже и Тоцката го е проумяла. Подхвърли снимка на някой обяд и стой та гледай сеир. Grinning

# 2 313
Тогава ето една Джулиана Гани
Хубаво е, че е толкова активна и изглежда много добре в 8ми месец. Ама 4 кила за цялата бременност да качиш, нормално ли е?
Аз й пожелавам леко раждане
Скрит текст:

# 2 314
На ресторант са.
А кой е сезона на аспержите 🤔 ?
Април-май-юни, мисля беше. Поне тогава се появяват масово в немските магазини и сергии.

# 2 315
Тогава ето една Джулиана Гани
Хубаво е, че е толкова активна и изглежда много добре в 8ми месец. Ама 4 кила за цялата бременност да качиш, нормално ли е?
Аз първите 3 месеца свалих 3 кг, след това качих 8кг, бебето беше 3.100.

Килиян Мбапе и Иванка Тръмп с децата на световното:
Скрит текст:

# 2 316
Това къдравото в чинията на Тоца е пържен червен лук.

Този път съм съгласна с триенето на някой постове защото съм шокирана от линковете и информацията, която се споделя в сайт на майки. Не, че не говоренето за проблема ще го направи по-малък, но поне се опитвайте да ни спестите някой извратени галерии с детски снимки.

Синът на Кат Вон Ди става на 4. Голям е сладур.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 14:49 от Dress as Princess

# 2 317
Гадост

Е, едно е 8-9 кила, друго е 4...

# 2 318
Трябва да се говори. Освен, че трябва да се говори, трябва да се генерира такава обществена нетърпимост, че поне още две поколения напред да не смеят да прокарат тая извратения за арт за напреднали. Неговоренето и неосъждането са своего рода разрешаване. Т. е. - аз няма да говоря, те да правят каквото си искат, но да не ми развалят комфорта и да не ми пукат розовия балон.
Защото педофилията съществува и в никакъв случай не трябва да се приема за норма.

# 2 319
Точно тоя паниран лук съм го яла при Nusr-et. Наистина не са поръчали от златното меню, Батинков да не спестява от Ферарито Grinning

Този комплекс с ресторанта на Salt Bae е много красив, по алеята вляво е Nammos, а вдясно - Nusr-et.

# 2 320

Е, едно е 8-9 кила, друго е 4...

Тя пише, че е качила 5. Мен ако питаш, я са 5, я са 10. Септември месец си е пуснала снимка, на която се вижда оформен корем, три месеца по-късно разправя, че няма корем. Защото е качила малко килограми. Като че ли има връзка. И някаква снимка от преглед намерих. Нормална бременна в ранен месец. Дори легнала се вижда, че има корем, а там е 4-5м. Та да не се праИ.

# 2 321
Статията за аукциона на мъжа на Салма Хайек - Франсоа Пино, просто мина всякакви граници на извратено въображение... направо съм без думи!
Доживотен затвор?

# 2 322
Момичета просто пуснете тема за Баленсиага. Не вярвам да я изтрият.

# 2 323
Статията за аукциона на мъжа на Салма Хайек - Франсоа Пино, просто мина всякакви граници на извратено въображение... направо съм без думи!
Доживотен затвор?
Вече ми е изтрит поста, това трябва да ти говори достатъчно. Такива хора се покровитвлстват на всякакви нива, няма затвор за тях.
Може ли на ЛС Hands Pray
Ето една статия за случая с Д. Димитрова
https://hotarena.net/cialata-istina-za-nasilieto-nad-diana-dimitrova
И откъс, за който не иска да клика

Вергов участва ли тогава с нея в един сезон?

# 2 324
Момичета просто пуснете тема за Баленсиага. Не вярвам да я изтрият.

Но в нея никой няма да пише, къде по-лесно е да досадим на всички с психо теории как има едни лоши хора, които искат да обсебят малкия ти мозък, за да се освободиш от необходимостта да поемеш отговорност с него.

Общи условия

Активация на акаунт