Звездни компромати - Ноември'22

• 261 575
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
То хубаво, ама айде малко отговорност и във връзките. Значи залюбваме се под път и над път и искаме от хората да не влагат чувства и да не мислят за любов и романтика. Така да си “поиграме” малко на любов, докато ни е кеф, да се по любим и после: “Бегай от тук, че ме дразниш!”
Не че защитавам тази кукувица, Диана, обаче тотално ни се изкривиха понятията. О, времена, о, нрави!
И кое му е лошото? Всяка връзка трябва да преминава в семейство ли? Една връзка не значи задължително вечна, неразделна любов. Може да значи двама души, които просто харесват компанията си. Само пълните кукувици, след 5 вечери, завършили с приятен секс, си мислят за любов и романтика. (Не казвам, че тази Диана е имала само 5 вечери. Не знам колко вечери е имала.)

Въпрос на ценностна система . Всеки да го разбира както иска. Размислите са ми все в контекста на обсъжданията за приемливото и неприемливото за обществото. И никъде не съм казала, че всяка връзка трябва да завършва с брак! Не се опитвайте да манипулирате и изопачавате мнението ми. Говоря за отговорност във връзките, не за бракове! За емпатия и уважение към хората.
Пак казвам, въобще не защитавам Диана. Предлагам друга гледна точка за размисъл.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 23:11 от Dona-Flor

# 2 431
Който си позволява "лукса" любовница, си получава и последствията от това. Рано или късно се попада на токсичната любовница, която от его вече не иска да играе тази "поддържаща роля".
Диана Димитрова досега виждали ли сме я със сериозен приятел до себе си? Защото на мен ми е известна с връзката си с пияния Калин Терзийски само.

# 2 432
Принципно и наизуст, но ако не искам сериозна връзка, няма да си запознавам детето с моментната тръпка. Абе имало е подадени много сламки.

# 2 433
Ама ние откъде сме сигурни, че тази версия за любовни отношения с бияча е вярна?

# 2 434
Изобщо в нищо не сме сигурни, строим разказ дори без картинка! 😀

# 2 435
  • София
Сталоун
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 13:22 от lite16

# 2 436
Намирам визуална прилика с Даяна.

Покрай The Crown разбрах за американската моделка Kelly Fisher и се убедих, че моделите от 90-те никой не може да надмине...
Скрит текст:

Та, Кели Фишър е била годеница на Доди Ал Файед и той буквално след запознанството си с Даяна ѝ бие шута. Кели Фишър повдигнала обвинения за разтрогнатия по този грозен начин годеж, но след трагичната смърт на Доди, ги оттегля.

# 2 437
Дайте да разнообразим с нещо по-позитивно темата.
Мила Михова и тя се оказа фенка на Адам Драйвър.

Мечтае си момичето. 😁
В петък излиза новият му филм "White noise" по Нетфликс.

# 2 438
Абе кой мъж ще запознае дъщеря си с любовницата, пък и чак любовницата ще тръгне да пълни главата на детето с бъдещите си планове за семейство с татко й? Няма начин да е било триъгълник.

# 2 439
E не е било триъгълник, нали бил разделен/разведен с жена си.

# 2 440
По назад някой направи това предположение.

# 2 441
  • София
Духовникова и Карамазов

Скрит текст:

Азис и Гущерова
Скрит текст:

# 2 442
Ами кой, кой. На Вергов дъщеря му е в тия среди. Няма нужда от специално запознаване. Тя даже участваше епизодично, ако не се лъжа.

# 2 443
Ей, така става като се говори с недомлъвки, двама мъже може би невинни, ся ще ходят да доказват имат ли сестра и тя ли е селската развартница. Много тъпо. Едният ако е “виновен” другият не е.
Защо трябва да плати цената за чужд панаир.
Диана ще каже, щом вече прокуратура е намесена е дебела работа, не е само драматичен пост в ФБ.
Абсолютно против съм всякакво насилие, ако се случи на мен или близък ще гоня до дупка! С медицинско и съд обаче, а не с постове тип многострадалата Геновева. Защото не е честно към тези, чийто имена ще се овъргалят в калта, без да са виновни. И ако наистина 30 човека са видяли какво се случва и никой не се е намесил, дали няма да изскочат и много други неща, които са виждали и знаели. Има страхотни кукувици, които могат да ти направят живота ад, да те побъркат. Та нека видим дали ще се разбре цялата история и къде ще е опашката на крушката.

# 2 444
И това с 30-те човека ми е доста странно. Щом 30 са видели, значи знаят поне 300. А и тя казва за кампанията, в която я поканили, че знаели за случката. Как пък никой дума не обели пет години.

Общи условия

Активация на акаунт