Звездни компромати - Ноември'22

• 261 590
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Glasgow
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033LuxZcTeNsHhq … d=319124638465624Андреа пее благотворително, пеенето няма да коментирам, но влиза във форма физически

# 2 416
Може ли да познаете коя е тази старлетка на млади години преди корекциите?

Предполагам е ГниЛо-то. Много е селска (да ме извиняват хората родени в село), но има хубави черти, кожа, не е някакъв вампир, който да е имал нужди от кой знае какви подобрения освен стилови.

# 2 417
Пък каквито клюкари и интриганти са в тези среди, толкова време да не се изплъзне никакъв слух от случилото се. Мътна история.
Правило номер едно на насилника е да няма свидетели.
Не визирам непълнолетни.
И т. Н.. по предназназчение, дето може да му каже, ние... репетирахме, ако ме разбирате.

# 2 418
Аз пък ще коментирам пеенето на Андреа - пълен потрес е това, гола вода!

# 2 419
  • Glasgow
Тази русата не е ли една Гентиана, беше някаква плеймейт

# 2 420
  • София
Пък каквито клюкари и интриганти са в тези среди, толкова време да не се изплъзне никакъв слух от случилото се. Мътна история.
Правило номер едно на насилника е да няма свидетели.
Не визирам непълнолетни.
И т. Н.. по предназназчение, дето може да му каже, ние... репетирахме, ако ме разбирате.
Ама Диана твърди, че е станало пред 30 човека, и боя, и заканите за повторна разправа. И всички си замълчали и не са се намесили, ама пък никой да не изклюкари толкова време?

# 2 421
Нека се разплете историята с Диана Димитрова, тогава ще коментираме с факти. Но защо ми се струва, че нищо няма да се разплете, понеже 1. жертвата на насилие се досеща след 5 години и  2. бивайки голямата бунтарка не назовава имена?
Ако като любовница е взела токсично да навлиза в семейството на мъж с дете и използва детето за манипулиране, нормално е да се вбеси мъжа. Шамара не го оправдавам в никакъв случай, но ако е забъркан подобен индийски сериал, сори, но не мога да рилейтна грам.
Рилейтна? Grinning

# 2 422
Брех, този Вергов значи!
То гей ли не беше, сега пък бияч.
И сега ако се окаже, че не е бил той, Диана дали няма вече да се усети, че е тъпо, че не е посочила името на човека?
Сериозно може да навреди на невинен човек такова изказване. И съм много против подобен начин на представяне на нещата. Като си казал А, казваш и Б. Иначе си е чиста манипулация това. Съвсем се загубва идеята за истинност. Не че не вярвам, че описаното от нея се е случило, но дава плод за много свободни съчинения. И когато са замесени и други хора -лошо.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:45 от LaCumparsita

# 2 423
Аз мисля, че ще го каже името.
Тя вече няма какво да губи.
Ще го каже, просто явно наистина това нещо ѝ бърка в главата и затова не го е казала. Или пък друго нещо ѝ бърка в главата...
Но ще каже името, малко време ѝ трябва, сигурна съм.

# 2 424
Който и да е мъжът, ако действително ситуацията е разбеснял се любовник, това допълнително я е смазало. Тя влюбена, крои планове за общо бъдеще, той усетил опит за по- сериозно обвързване, раздава правосъдие с юмруци и то пред публика.

# 2 425
Сури Круз
Скрит текст:

Прекрасна млада дама е станала. Прилича ми на жената на Даниел Крейг, забравих и името.

# 2 426

А това за манипулациите на дете са съчинения на жълтите медии, нищо сигурно няма в думите им.
А щото в нейните думи сме 100% сигурни.

Представям си как някой, с който имам връзка, но към който нямам сериозни намерения, ми хване децата да им обяснява какво хубаво семейство ще сме....
Ако наистина се е опитала да оплете детето в плана си да направи връзката по-сериозна, отколкото е, това е не по-малко отвратително от каквото там се предполага, че ѝ се е случило.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 23:03 от Нищо лично

# 2 427
  • София
То хубаво, ама айде малко отговорност и във връзките. Значи залюбваме се под път и над път и искаме от хората да не влагат чувства и да не мислят за любов и романтика. Така да си “поиграем” малко на любов, докато ни е кеф, да се полюбим и после: “Бегай от тук, че ме дразниш!”
Не че защитавам тази кукувица, Диана, обаче тотално ни се изкривиха понятията. О, времена, о, нрави!

# 2 428
Покрай The Crown разбрах за американската моделка Kelly Fisher и се убедих, че моделите от 90-те никой не може да надмине...
Скрит текст:

Та, Кели Фишър е била годеница на Доди Ал Файед и той буквално след запознанството си с Даяна ѝ бие шута. Кели Фишър повдигнала обвинения за разтрогнатия по този грозен начин годеж, но след трагичната смърт на Доди, ги оттегля.

# 2 429
То хубаво, ама айде малко отговорност и във връзките. Значи залюбваме се под път и над път и искаме от хората да не влагат чувства и да не мислят за любов и романтика. Така да си “поиграме” малко на любов, докато ни е кеф, да се по любим и после: “Бегай от тук, че ме дразниш!”
Не че защитавам тази кукувица, Диана, обаче тотално ни се изкривиха понятията. О, времена, о, нрави!
И кое му е лошото? Всяка връзка трябва да преминава в семейство ли? Една връзка не значи задължително вечна, неразделна любов. Може да значи двама души, които просто харесват компанията си. Само пълните кукувици, след 5 вечери, завършили с приятен секс, си мислят за любов и романтика. (Не казвам, че тази Диана е имала само 5 вечери. Не знам колко вечери е имала.)

Общи условия

Активация на акаунт