Звездни компромати - Ноември'22

• 264 203
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 105
Хаха, джуката на Мариана е покъртителна.

# 106
Кактус, благодаря за красивото оформление! 👌🏻💛🧡🍂🍁
Неда Спасова
Скрит текст:
Маги Джанаварова
Скрит текст:

# 107
Какво ви е мнението за Адам Драйвър?
Скрит текст:

Аз съм Огромен фен на "Star Wars" и когато го гледах в новите филми въобще не ми допадна може би защото филмите като цяло не ми харесаха, не успяха да достигнат до нивото на оригиналните и някакси ми беше антипатичен като Кайло Рен. И последните години много чувам за него какъв страхотен актьор бил и си викам"тези пък какво се превъзнасят", но го гледах в Marriage story със Скарлет Йохансон и бях много впечатлена от играта му. Определено успява да се въплъти в образа, има дълбочина като играе, изразява много добре всякакви емоции и заслужено е номиниран за Оскар за тази роля. Препоръчавам ви филма с 2 ръце.

Освен това има интересна история, Бил е военоморски пехотинец преди да стане актьор. В САЩ флотата е най-силната флота в света и обученията там и въобще да те приемат е адски трудно и се изискват адски много качества. Аз имам военни в родата ми и знам, че максимата "веднъж военен, военен за цял живот" е абсолютно вярна. тези хора просто имат друго мислене и  с каквото и да се занимават след това, част от това да си военен си остава в тях и характера и принципите им завинаги. И въобще комбинацията от военен и актьор е доста интересна. А Адам Драйвър след като напуска флотата учи в  "Juilliard", който е най-престижния университет за изкуства в Америка, а и в света. Нещо като Харвард за актьори и музиканти и много от холивудските актьори са се пробвали в началото на кариерите си , но не са ги приели. Има и такива, които са го завършили, но много от завършилите избират кариера на Бродуей.

Мартин Скорсезе, който работи с него по филма "Silence" го определя за най-добрият актьор от своята генерация, което е огромно признание. Ето, че визията невинаги е водеща в това да си успешен актьор. Качестватата и талантът много повече блестят, дори и да не си Брад Пит като визия.

# 108
И как е себе си стринка като е неразпознаваема на снимката? Май и тя самата не знае коя е вече, много е объркана напоследък нещо.

# 109
  • София
Скрит текст:

Мария Илиева си е върнала старата форма, а Мариана Претенция Попова откъде го извади този корем? Simple Smile

# 110
  • Пловдив
Харесвам го Адам Драйвър , и да прави страхотна роля в Marriage Story. Според мен в Холивуд се търси нетипично интересно лице, различно от масовката . И когато те забележат с такова лице, вече могат да ти дадат шанс да разгърнеш таланта си. Брад Пит определено не е само хубаво лице , има и талант.Иначе отдавна да е смлян и изплют от холивудската машина.

# 111
Ирина и Брадли събраха ли се в крайна сметка?

И как е себе си стринка като е неразпознаваема на снимката? Май и тя самата не знае коя е вече, много е объркана напоследък нещо.

Много се лута таз женица клета.
На снимката по- горе изглежда ужасно подпухнала. От погледа й ме побиха тръпки.
Тя вЕрно ли си мисли, че като надене мала и хоп- открила е вече себе си.
Много ми е смешна. Grinning

# 112
Не оспорвам таланта на Брад Пит. Просто в Холивуд е важна и визията, особено за главни роли. А Брад Пит има и двете. Това е причината примерно Даниел Радфклиф да не играе в много касови филми след "Хари Потър" Просто е доста нисък и не се вписва в образа на leading man. Така че физическите данни са си доста важни, каквото и да си говорим.
Адам Драйвър не е красив, но има характерно лице, което се запомня. Освен това е 1.90 и е много подготвен физически заради това, че е бил военен и бойните му сцени в "Междузвездни войни" бяха доста силни. Искам да го гледам и в екшъни в бъдеще. Но той е играл и свещеник, шофьор на автобус, поет и мн други. Избира многопластови роли, което е супер.
В реклама на Burberry
Скрит текст:

А най-интересното е, че е интроверт и дори има social anxiety като говори сред много хора. Ето такива хора не мога да проумея как успяват да се отпуснат толкова на сцената или в киното, но е факт, че го правят. В момента Адам е доста любим на много режисьори- работил е с Ридли Скот, Мартин Скорсезе, Стивън Спилбърг, Спайк Лий и др и всичките супер много го хвалят колко невероятен актьор бил.

# 113
  • Rock & Roll feeling ...
Много благодаря Yellow HeartGreen HeartYellow HeartGreen Heart

Адам Драйвър за мен е откровено грозноват.
Преди години имаше опити да бъде наложен като много пленителен от 1 - 2 съфорумки.
И честно казано тези им опити го направиха направо противен за мен. Ако се абстрахирам от това налагане на някакво лично усещане, да, момчето е грозновато, може би е талантливо ( нямам наблюдения ), но навярно в един личен контакт или просто в действие, може да бъде общочовешки симпатичен.

# 114
Харесвам Адам вк. и като Кайло Рен. Аз съм луд фен на Междузвездни войни и гледам постоянно всичко.

# 115
И на мен ми се стори грозноват в "Междузвездни войни", но човекът наистина има талант, затова го избират режисьорите и сипят само суперлативи за него. Гледах го в Marriage story и House of Gucci  и си промених мнението за него.

# 116
Адам Драйвър може да е грозен, но има онова, което наричат с различни имена - излъчване, чар, харизма..
Също има и такива актриси, например Аня Тейлър-Джой или Кейт Бланшет, като ги погледнеш нямат красиви черти, но имат нещо привлекателно, което не може да се определи.

# 117
  • софия
Харесвам Адам Драйвър. Падам си по големи и нетипични мъже, с присъствие. Въпреки паметта ми на златна рибка, не мога да го забравя в "Гладни сърца".

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:01 от zvаnchе

# 118
Адам Драйвър съм го гледала половин час, във филма за Гучи. Много зле беше и Гагата също.

# 119
Адам Драйвър може да е грозен, но има онова, което наричат с различни имена - излъчване, чар, харизма..
Също има и такива актриси, например Аня Тейлър-Джой или Кейт Бланшет, като ги погледнеш нямат красиви черти, но имат нещо привлекателно, което не може да се определи.
На мен Аня много ми харесва и я намирам за красива, точно защото е различна, нетипична. Има изключително силно екранно присъствие. Сега ноември ще излезе The Menu с нея и друг мой любимец Ралф Файнс.

Общи условия

Активация на акаунт