Звездни компромати - Ноември'22

• 262 291
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 350
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Изненадах се за Александър Скарсгаард. За първи път чувам новината, че има жена и дете. За последно четох, че отново е станал чичо. Брат му Густаф има дъщеричка, другия му по-малък брат Бил също има дете, но за него бях убедена, че още търси голямата любов. Ако е истина, да е жив и здрав и лапето да прилича на него.

# 1 351
И на мен Джъстин Теру и Александър Сасгард ми харесват. Даже мисля, че Дженката не издържа на перфекционизма и фрийк контрола на Теру и затова се разделиха. Може би трудно се живее с такъв човек.
Сасгард беше казал в едно интервю, че баща му се разхождал гол у дома им и изобщо не го притесняват такива неща. Искал да има 7-8 деца. Дано, защото този хубав ген трябва да се размножава.

# 1 352
  • Glasgow
Аз с Алекса Чанг го помня, но не я харесвах за него 😄 той има хубаво тяло и също е бил в армията. Рядко ми харесват светли мъже, май само той и Пол Бетани.

# 1 353
Момичета, след всички тези приказки , чакам снимки Stuck Out Tongue Winking Eye
П.с. почти петък е

# 1 354
Жокерче, ето ти го Адам Драйвър по-разхвърлян. Той казва, че за всяка роля искат от него различни неща и съответно и тялото му се изменя според ролята.
Скрит текст:

# 1 355
О, да, Александър Скарсгард изглежда много добре. Харесвам и баща му Стелан, има страхотно чувство за хумор. Бях чела негово интервю как Ларс фон Триер му се обадил за роля във филма "Нимфоманка", но го предупредил, че ще има негова сцена с фронтално заснет нееректирал член, дали било възможно. Та Стелан му казал "а, няма проблем, по всяко време мога да представя такъв пенис". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 356
  • Варна
Джъстин Теру и за мен е страхотен мъж. Много много ми харесва. Чудя се Анистън как ги завъртя такива мъже. Наистина, че като млада беше парче и половина, ам и малко ме е яд, че не задържа поне единия.

# 1 357
Има напълно излишни голи кадри според мен в доста филми, ама...понасяме ги.
Така и не разбрах каква беше причината в *Индиански бегач* Виго Мортенсен да го показват фронтално без гащи..Даже секс сцена липсваше.
Нали рожден ден на Ален Делон наскоро, та пуснаха в страницата на Препоръчай филм - *Шокова терапия* на ютуб клип.
Вероятно около четиридесетте там, великолепна фигура, обаче защо трябваше и той гол да подскача с цялата група в морето..Падна му ореола ведно със смокиновото листо за мен.
А колкото Уилем Дефо, май никой  друг не си е развявал атрибута толкова. Добре, че още от първия негов филм ми допадна като игра и визия, та вече не му се шашкам.. И никой друг артист вероятно не би се наел да изиграе ролята му в *Антихрист*.

# 1 358
Момичета, не се шашкайте, в Холивуд вече има нещо наречено stunt penis.
Точно в Антихрист Уилям Дефо използва такъв, не неговия реален.
https://www.ladbible.com/news/willem-dafoe-once-used-a-stunt-penis-20220722
Магията на киното. Wink

# 1 359
За Дефо не е проблем да си ползва неговия. Може би само в сцената с рязането е участвал stunt-penisА, но по-жестока картина не може да си представи човек. Пълен реализъм натюр.

# 1 360
Уилям Дефо в Антихрист ползвал дубльор, защото реалният му пенис бил толкова голям, че снимачният екип се смутил и объркал. Ето това е реклама... Joy

# 1 361
Този Драйвър има много увиснали гърди.  В лицето ми е грозноват. Сори, не е по моят вкус.

# 1 362
Брех, да ѝ се не надяваш на тая хилка! Flushed
Страшен артист е, обожавам го тоя грозник.

# 1 363
Брех, да ѝ се не надяваш на тая хилка! Flushed
Страшен артист е, обожавам го тоя грозник.
За кого говориш.. за Драйвър или за Дефо?

# 1 364
  • Glasgow
Ау, Фасбендър дали е бил с дубльор, много добре беше Flushed

Общи условия

Активация на акаунт