Звездни компромати - Ноември'22

• 264 510
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 695
Да, днес нищо друго не може да се прочете, не само тук, само Мъск, Мъск и Мъск . Лош вкус за ресторанта, много недискретно, и много провинциално като цяло е това обръщане на внимание на 'новината' за ' големия' гост, и снимката на Белоградчишките скали.

# 1 696
Мен не ме учудва рекламата по този начин, сигурно са откачили от оказаното внимание и са прибързали да се похвалят като за нещо сигурно.
Култът към Мъск ми е неприятен.

# 1 697
Изясни се ситуацията. Министърът на туризма е поканил Мъск в коментарите в Туитър след неговия коментар за Белоградчишките скали. Щели да му изпратят и официална покана. Ето скрийншот от поста на министъра по повод идването на Мъск.

Имало още много работа да се свърши за туризма в България до идването му. 😁

# 1 698
Ох тоя Борис Петров. Аз имам блог за ресторанти - любителски, и си пускам снимки в инстаграм. Явно той се е почувствал пренебрегнат, защото ми беше пращал съобщения как снимките не ставали и сигурно ми плащали “ония избраните” (?) и въобще като някакво пренебрегнато гадже се държеше.

Ей сега намерих съобщенията - снимките били на “най-лицемерните ресторанти”, а не на най-добрите, които били далеч от “световните критериЙ”. Нямало смисъл да се “хабят толкова ресурси” и въобще - големи послания се беше набрал да пише Grinning

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 17:41 от Beauty queen

# 1 699
От една покана под туит цяла Балканска приказка се написа...
Което ми напомни за тази скандална "новина" преди време за ломската любовница на Кенеди. Joy

Скрит текст:

# 1 700
И заради министъра на туризма ме е срам вече

# 1 701
От една покана под туит цяла Балканска приказка се написа...
Което ми напомни за тази скандална "новина" преди време за ломската любовница на Кенеди. Joy

Скрит текст:

😀😀😀

Да не стане тази работа с Мъск като В очакване на Годо🙂 И да си останат с превъзбудата и министърът, и ресторантьорът.
Сетих се пак за VIP Brother и как нашите випове тичаха след Майк Тайсън с шопската салата и таратора, някои и баница искаха да му загънат на изпроводяк.

# 1 702
В интерес на истината, знам от финансист, приятел на сем.ни, че Мъск не е най-богатият човек на света. Точно вчера коментирахме с него, новината, че жена му казала, че всички пари отиват за мисията до Марс и с него е живяла на "линията на бедността"... Всъщност тази година той е загубил 100 милиарда, заради падане на акциите му. Според този познат, тази клюка от жена му, е било неточно казано - за да се поддържа илюзията, че той наистина има "мнооого пари - всъщност със сигурност те, дори и след раздялата се разбират какво да говорят". Тесла вървяла към фалит именно заради падането на акциите, та затова и купил Туитър, защото акциите на компанията вървят нагоре... Та, малко е пресирано да се казва най-богатият 🤭

# 1 703
Най-хубавото от цялата работа около Мъск е, че нашите политици ще се нагърбят малко да проправят пейзажа, което ще е в плюс на живеещите в Северозападна България. Пък Мъск дали ще дойде или не-все тая.

# 1 704
Мариана Попова с кофти кадър.
Ама много сте злобни и завистливи, значи тя си е изключително красива и талантлива, а пък мила и приятна като човек да не говорим, просто лошо е застанала и пак не са я оценили

# 1 705
  • Berlin
А може би шеф Петров е пуснал този мейл до ресторанта. 😂

# 1 706
Мариана Попова с кофти кадър.
Ама много сте злобни и завистливи, значи тя си е изключително красива и талантлива, а пък мила и приятна като човек да не говорим, просто лошо е застанала и пак не са я оценили
🤣
Аз съм си злобна и завистлива, но Мариана винаги ми е приличала на коренен жител на Австралия. Местните ще я посрещнат като своя, ако реши да сменя местожителството.

# 1 707
Представяте ли си Мъск в знак на благодарност за поканата да ни подари на българите няколко полета до Марс!😂Аз първа се нареждам на опашката! 😁

# 1 708
Аз си мисля, че писмото е истина и едва ли Филип от ОНА е решил да си прави PR. Мъск е много импулсивен и често си сменял настроенията. Видял е в туитър мястото и е казал, че иска да го посети, сигурно е казал на екипа си просто да го включи някъде някога. Понеже имат българи в компанията, със сигурност е отнело кратко време за да се проучат опциите.
Ресторанта едва ли ще го приюти за през нощта, дори се съмнявам Мъск да е такъв гурман за да оцени менюто им.

# 1 709
Ами те българите много обичат да си правят PR на чужд гръб. Никога няма да забравя, когато Гага беше дошла в България и как някаква безизвестна певица беше направила колаж на туит на Лейди Гага, сякаш ѝ е слушала песента 😂

Общи условия

Активация на акаунт