Звездни компромати - Ноември'22

• 264 505
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 740
Мъск до април може и да фалира, да не вадим софрите още. Съсипа Туитър за седмици, сега ще му подпалят и Дто с дела.

# 1 741
Джорджия Фоулър по гащи. Очевидно е тенденция.

Кавалерът е малко раздърпан, но кой ти гледа Grinning

Скрит текст:

# 1 742

Скрит текст:

Е, все пак има едно прозрачно пищималче да се вее отгоре вместо пола. Спазила е приличието.
Сега чакам тендецията прозрачни поли с дантелени гащи отдолу.

# 1 743
  • Пловдив
Не го знам какъв ресторантьор е Филип, но ако някога е очаквал да направи ресторанта си световно известен, с този мейл се простреля в краката.

Няма лоша реклама са казали хората.
Аз пък вчера цял ден гледам клипчета на този Филип и как е направил ресторанта си в най-бедния район на България, точно за да създаде нещо и да бъде полезен на родния си край. Изключително хубаво впечатление ми направиха.

# 1 744

Скрит текст:

Е, все пак има едно прозрачно пищималче да се вее отгоре вместо пола. Спазила е приличието.
Сега чакам тендецията прозрачни поли с дантелени гащи отдолу.
Егати евтиният парцалак (на вид)! На официално събитие по гащи, прокъсана марля и полиестерен топ... връх!
Добре че са обувките и нафуканият поглед, та да не прилича съвсем на събирана от улицата. Rolling Eyes

# 1 745
Тоца Батинкова

Какви са тези вежди, за Бога? Прилича на травестит в лицето.

# 1 746
Чудна е! Ха-ха-ха! Прилича на една, от Сървайвър, която скоро роди. На Сами жена му

# 1 747
На Батинков трябва да се намали пиенето. Сериозно го казвам.
Скрит текст:

# 1 748
Съвсем не съм съгласна. Тая жена на трезво не се търпи.

# 1 749
Тази история с Мъск я приемам откъм забавната ѝ страна. Не виждам причини за драма и самобичуване какъв провинциален народ сме. Не сме САЩ или Великобритания, международните ни теми са Ружа - която другаде щеше да е просто една от многото едри измамнички, - 1-2 актриси в Холивуд с български корени, Мъск, който няма да дойде, но пък е единственият световен визионер, който изобщо е туитнал каквото и да е за България - такива са ни темите - малки, провинциални, голяма работа Simple Smile

# 1 750
Aa, чак пък самобичуване. Няма такова нещо. Нявсякъде има излагацийки, не само в БГ. И самият Мъск се излага. Просто тук си имаме някои комични специфики тип “да асфалтираме улицата, че ще идва високопоставен другар от … [еди къде си, примерно Калифорния].

# 1 751
Хахахах и Хармоника се включиха с кашкавала, 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ще припадна от смях от тези топ бизнес насочени специалисти с български продукти.

Кои ще са следващите ми е много интересно, 😂.

Някой производител на розово сладко, може би, Bowtie

# 1 752
  • Berlin
Лютеница от Дерони … кюфтета от КФМ, шопска салата от Балкантурист.😂 Хармоника, що така, хора!?

# 1 753
Аз пък мисля, че Мъск направи Туитър едно много забавно място. И в добрия и в лошия смисъл.

# 1 754
Каква е разликата в Туитър преди и след Мъск? Аз съм потребител от 2009 г. Не виждам никаква разлика, но може би не знам къде/какво да гледам. Моля за информация!

Общи условия

Активация на акаунт