Звездни компромати - Ноември'22

• 261 697
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Deutschland/HE
Не тези снимки, а на дизайнерката е файк профила Лота Волкова.
Какъв фейк профил? Документа е на официалните снимки на Белсиага. Отгоре е сложена чанта. Този документ има педофлски конотации отвсякъде и небрежно сложен на реклама на Баленсиага.

# 2 236
Никакъв спам не е гадостта на Баленсиага, а е един от най- големите звездни компромати на годината, ако не и най- големият.
И да, трябва да се говори непрекъснато, коментира и хората да си пазят децата и да не им пляскат снимки голи и всякакви, постоянно в нета.
Педофили много на този свят и отдавна се опитват да си легализират извращенията. Човечеството трябва да бъде непримиримо към експлоатацията на деца.

# 2 237
Не е фейк профилът на дизайнерката, заключила го е след скандала. Тя отдавна не работела за тях и реално не се знае кой стои зад идеята. Като че ли това има някакво значение. Точно тази тема си струва да се коментира.

# 2 238
Много ми е интересно, какви ще са последствията за Баленсиага.
Абсолютно смятам, че по- нататъшната им съдба трябва да послужи за огромно предупреждение на всички, които имат мераци за заигравки с деца.

# 2 239
Учудващо е че чак сега, нещата около Баленсиага се разсмърдяха. При положение, че главният дизайнер и стилист на бранда Лота Волкова, често публикува такива неща в профила си.
 Снимките във вторият линк са шокиращи. Моля имайте го в предвид!

Това е Лота.
Скрит текст:

Предупредих ви!

Не знам дали знаете,но има една конспиративна теория за обувките от червена кожа. Смята се, че редица влиятелни личности имат такива обувки и че те са направени от деца. В смисъл... сещате се. Тези хора били обвързани с култ, секта или както щете го наричайте за трафик на деца. Та горната снимка на тази Лота, фейк или не, ми навява точно тази асоциация.

# 2 240
Това, че някои теми са болезнени и дори гнусни, не значи, че трябва да се правим, че ги няма и да ги пропускаме. Истински скандал е простотията на баленсиага. Няма как невинно да направиш подобна рекламна кампания, защото нещо не си догледал или просто си тъп. За мен е търсен ефект, очаквали са нещо в стил царят е гол, всички да говорят за това, да са в тренда. Кой знае някой арт перко стил Кулагин или онези нашите от едно време Кристина и Константин Вампила са решили, че е сега избиха рибата с оригиналност и талант. Искам да ги съдят до дупка. Гадни са им снимките, има го подтекста. Срамно е чак колко много хора в процеса на създаване на снимките са го играли “ауууу колко идейно и креативноооо”.

# 2 241
Лота не е фейк. Тук се е снимала в църква.
Скрит текст:

# 2 242
Ох мале, тая Лота ли е Смотла ли е не знам, ама е егати чудовището.

# 2 243
  • София
Абе тя тази хубаво е откачалка и трябва да се лекува, но защо й се дава гласност на извращенията от големи компании, че и даже за творец минава явно?

# 2 244
Всъщност тези садо-мазо мечета са чанти на Баленсиага, които явно смятат да продават за детската им колекция. Затова ги държат децата. Което е още по-фрапиращо, подготвят ги явно за масовия пазар.

А най-фрапиращото е, че на врата на мечето има каишка с катинар и по-нататък на снимката се вижда мъж, който държи ключ, който се подразбира, че е за катинара. Това е за да може съвсем хората да се светнат какъв е подтекста, ако някой не е разбрал Rage...

# 2 245
Надяват се, че скандалното продава.

# 2 246
А как няма да коментираме този грандиозен скандал, какво, пак да дъвчем дали Райна и Анелия са хубави или кога ще ражда Джугани? 🙄
Поразгледах снимки на стилистката Лота - класика в жанра на "нестандартните творци" - несъчетаеми дрехи, изчекнати пози, гаменска физиономия с надменен и лош поглед. Абе... гоУем ъндърграунд!
Цялото й влечение към кървища и насилие е най- просто творческо безсилие!

# 2 247
Аз съм възмутена от една друга скандална личност - Иво Димчев.
Направил е песен, озаглавена Райна Кабаиванска...
"Песен за скритата и несподелена любов между приятели представя българския артист Иво Димчев в новия си клип към песента "Райна Кабаиванска".

# 2 248
Иво Димчев и той разчита на провокации, различност, скандала. Не го харесвам.

# 2 249
А как няма да коментираме този грандиозен скандал, какво, пак да дъвчем дали Райна и Анелия са хубави или кога ще ражда Джугани? 🙄
Изобщо за тях не говоря като пиша за “известни личности”, както и никога не съм ги коментирала в темата, обаче тук всеки осъжда педофилството и конкретната марка, то е ясно, нормално като позиция и какво повече може да се напише ми е странно просто повтаряне на коментари и коментари..

Общи условия

Активация на акаунт