Звездни компромати - Ноември'22

• 261 581
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 400
Откогато манипулацията на деца е любов.

# 2 401
  • софия
Оттогава откогато е "нормално" да се манипулира (чуждо) дете за постигане на егоистични лични цели.
Повече няма да пиша по тази тема, защото в момента обективно има единствено драмата на един неразбран творец от малките часове на нощта, споделена след 5 години.

# 2 402
Много ми се иска да се поразплете сагата Диана, за да стане ясно има ли няма ли основание. Не е ок да я бие някой каквото и да е станало, но знаете, че има ситуации, в които “жертвата” определено преминава с наглост и арогантност определени граници и сякаш наточно провокира “айде де удари ме кво ще ми стане айде нали си голям мъж” такъв тип поведение, което лесно може да подпали човек с малко мозък и много комплекси. За мен по- интересно е как така 30 човека са били свидетели и мълчат. Каквито и овце да са, все 1-2 ма са щели да кажат “еее чакай чакай как ще я удряш, вярно прекали, ама може ли така?”. Има доста неизвестни в цялата история. Тя ако е жертва, на момента от страх и ужас е разбираемо да се е стъписала, но свидетелите… да са 1-2-5 пъзльовци- разбирам, ама 30 човека екип. Какъв ще да е тоя влиятелен човек да му се не види. Да не я бил Баце, че чак такъв страх. Те него го изтипосаха със снимки и по гащи, та някакво актьорче…

# 2 403
Оттогава откогато е "нормално" да се манипулира (чуждо) дете за постигане на егоистични лични цели.
Повече няма да пиша по тази тема, защото в момента обективно има единствено драмата на един неразбран творец от малките часове на нощта, споделена след 5 години.
Не е в малките часове на нощта. Снимките и поста й са публикувани в 15.19 минути следобед. Хайде да не омаложаваме чуждата болка и проблеми.

А това за манипулациите на дете са съчинения на жълтите медии, нищо сигурно няма в думите им.

# 2 404
  • София
Пък каквито клюкари и интриганти са в тези среди, толкова време да не се изплъзне никакъв слух от случилото се. Мътна история.

# 2 405
Пък каквито клюкари и интриганти са в тези среди, толкова време да не се изплъзне никакъв слух от случилото се. Мътна история.
Това е много на място. То се носят легенди коя къде ѝ се видяла прашката и разлепила миглата, толкова пък чак някой фризьорко или гримьорче, не се е изпуснал “маме пък да видиш еди кой си къв шамар заби на Диана”

# 2 406
  • Sofia
НиЛо 🎂
Скрит текст:

# 2 407
Да бе, ама то така всеки може да си намери не една, а сто причини да бие. На всеки винаги ще има нещо да не му е угодно. А обществото явно още е далеч от изграждането на непримиримост към насилието и от идеята, че има 1000 начина да си решиш проблемите, но боят на някой по-слаб физически (жени, деца) никога не би трябвало да е вариант. Голям мъж, влиятелен бил (не коментирам изобщо кой е), не може да я разкара и да прекрати вредното според него влияние над дъщеря му, а трябва да бие. Че и оправдано било.

Коментирам принципно. Въобще не знам на въпросната Диана такъв ли ѝ е случаят, какъвто се описва.

# 2 408
  • София
Може ли да познаете коя е тази старлетка на млади години преди корекциите?

Скрит текст:

рожденничка днес е Ни Ло

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:12 от lite16

# 2 409
Нора Недкова?

# 2 410
  • Sofia
ДжуГанка🤔

# 2 411
38 годишната рожденичка, НиЛо. Това жълто няма сбъркване.

# 2 412
Нека се разплете историята с Диана Димитрова, тогава ще коментираме с факти. Но защо ми се струва, че нищо няма да се разплете, понеже 1. жертвата на насилие се досеща след 5 години и  2. бивайки голямата бунтарка не назовава имена?
Ако като любовница е взела токсично да навлиза в семейството на мъж с дете и използва детето за манипулиране, нормално е да се вбеси мъжа. Шамара не го оправдавам в никакъв случай, но ако е забъркан подобен индийски сериал, сори, но не мога да рилейтна грам.

# 2 413
  • Пловдив
На 35 е Николета, не я състарявяйте Joy

# 2 414
Да бе, ама то така всеки може да си намери не една, а сто причини да бие. На всеки винаги ще има нещо да не му е угодно. А обществото явно още е далеч от изграждането на непримиримост към насилието и от идеята, че има 1000 начина да си решиш проблемите, но боят на някой по-слаб физически (жени, деца) никога не би трябвало да е вариант. Голям мъж, влиятелен бил (не коментирам изобщо кой е), не може да я разкара и да прекрати вредното според него влияние над дъщеря му, а трябва да бие. Че и оправдано било.

Коментирам принципно. Въобще не знам на въпросната Диана такъв ли ѝ е случаят, какъвто се описва.
Абсолютно, то на един неврастеник и обикновен разговор с дъщеря му може да му се стори "манипулация" и да реши емоционално да разреши проблема.
За мен реакцията й също е закъсняла, но нещо е станало наскоро, нещо със същият човек я е провокирало да проговори след 5 години мълчание. Не й е щукнало ей така в ранният следобед.

Общи условия

Активация на акаунт