Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 105
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 15
Хайде, на късмет да е!
Аз за цяла година има 1 голяма и 5-6 малки награди (2 форумски предния месец) и нито една не е била с покупка. Само от denil, с подарен код на швепс, си спечелих сет. Сега останаха 2 месеца да чупя наградомера 😂
Но повече вафли, бонбони и т. н. не искам.
Късмет на всички!

# 16
Честита нова тема. Каменица първо изпращат Смс и тогава качват, така ли е?
Аз от тях спечелих, но така и не си намерих номера в печелившите. Или търсачката се шашка или поне до вчера го нямаше.

# 17
Подарени.
Подарявам следните купони за по 1 стотинка:

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:03 от Krem112

# 18
Може ли за мен Simple Smile
Подарявам следните купони за по 1 стотинка:

# 19
Късметлийски месец на всички! :*
Имам само едно участие в бондюел..дано ми се усмихне късметът Simple Smile

# 20

Включвам се в игри, в които наградите наистина ми харесват и ще си ги ползваме с радост.
С нетърпение очаквам наградата от Европейски ден на езиците.
Друго за сега няма, но нов месец - нов късмет, и нека е по-голям и радостните моменти са повече!
Съвсем бях забравила за тази игра и сега видях, че съм с ваучер. С теб свързвали ли са се по някакъв начин?

# 21
Активност на Coccolino в някои магазини, до колкото разбирам всеки получава награда: https://docs.google.com/document/d/1akeAhCH6SpdWa6ysy5WPAMkLI86r … hdeIEjiaIxQ0/edit

# 22
  • София
В предишната тема се коментираше за цените на Бондюел - във фризерите на Била видях намалени пакети - зелен фасул, грах по 2 и нещо, а няма такава промоция в брошурата. Поогледайте при вас.

# 23
  • Русе
Прекрасен нов месец пожелавам!
Дано донесе желаните награди на всички! Аз лично вече им обърках конците, накупих една камара нещица-Семана, Персил, Ариел, Марети и сега чакам обаждане с радостна вест Simple Smile

# 24
  • Sofia
При мен е суша - много зле откъм награди тази година.

Ако ползвате Енерго про ще има томбола с награди 1 таблет и 10 ваучера за пазаруване в техния сайт.

# 25
Една игра и от мен за новия месец!Хайде късметлийски да ни е!
https://www.birramoretti.com/bg/bg/promo

# 26
Каквито са бързи от бира морети с носенето на наградите този кекс и пуловера ще дойдат навръх лято!

# 27
  • софия
Благодаря за темата! Късметлийски месец на всички!
Ще се включа в игрите на Фантастико и Лидъл.
Не можах да си взема мечето от Емека, че си забравих касовата бележка.

# 28
Благодаря за хубавата тема!
В А1 пак има колело до 29.01.23г., този път има и седмични награди - 5G смартфон Samsung Galaxy A23 5G и безжични слушалки TCL.

# 29
Не знам вече от кога не съм печелила в игра с покупка въпреки ,че в доста голяма част от игрите играя ,но нищо от никъде.Ще се включа в Лидл и Ариел пък ще видим.Желая на всички много желани награди и дано организаторите най -сетне се организират и спрат тази порочна практика с подправените и фалшиви касови бележки.Успешен ,щастлив и много позитивен месец на всички.

Общи условия

Активация на акаунт