Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 105
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Печелившите от седмица 1 на Бондюел:

# 31
Bonduelle са публикували първите печеливши.

# 32
Бондюел са изтеглили. Мен ме няма бях с две участия. Късмет на всички не само днес, а през целият месец.
Чакам сега Либрес, Бочко, ДжимБим, Нестле Десерт, Кауфланд и Била( Виза).
Ще ми се да ми се обадят и от Киндер, но надали вече Sad

# 33
От Бондюел даже звънят, първо ми се обадиха и после видях в сайта Simple Smile
Бях с 2 бележки от Била миналата събота, като писахте тук, че са на промоция - БЛАГОДАРЯ
На сушард за 800 лева са изтеглили приличащия на моя номер Simple Smile

# 34
valley_of_roses, да, свързаха се с мен по телефона миналата седмица /24.10/. И други се похвалиха тогава с такова обаждане - те мисля бяха с ваучери, аз съм със слушалки. Не мога да помогна с номер, не съм го запазила - имах няколко обаждания от непознати номера него следобед. След това /на 25.10./ получих мейл с искане за информация за доставката.

Няма ме в Бондюел, очаквах го - в любимите продукти, които най-често използвам не ме теглят и за малка награда.
Не губя кураж, стискам палци за следващата седмица да ме зарадват.
Честито на спечелилите! Насладете се на наградите, поне според мен си заслужават.

# 35
Аз съм се разбрала да мина през офиса им в София да си го взема. Чакам обаждане от тях днес-утре. Звъняха от люксембургски номер, сега ще ти го пратя.

# 36
Честита нова тема и честит празник на всички. People Ok Woman

Честито на печелившите от Бондюел, мен не няма с 2 участия, ама и за тази игра вече нямам очаквания. Във Велинград имам чувството, че скриха малките консерви на Бондюел и оставиха само големите, за да им се продадът ( а аз точно заради малките консервички играх. С тях е много по-лесно да се готви за малко дете People Baby).
Вече губя надежда и за Бочко, а пък за Киндер Пингуи да не говорим. Надявах се от Jim Beam на нещо за подарък за юбилея на ММ Hands Pray, нооооо .... Е късмет на всички в игрите и се извинявам за мрънкането. Миналия месец не ми донесе грам късмет. Надявам се поне на нещичко от този. People Angel

# 37
  • софия
Не печеля в Бондюел, но пак ще се включа.

# 38
Получих раницата от Jim Beam, разнасят ги In Time, не поискаха касов бон Simple Smile

# 39
# 40
  • Бургас
Либрес и Хепи вчера трябваше да теглят печеливши, а още няма нищо по сайтовете им.

# 41
Звъннаха ми от Бондюел.С продуктов пакет съм.Честита нова тема и честит празник.Дато темата ни се напълни с желани награди.

# 42
  • София
Либрес и Хепи вчера трябваше да теглят печеливши, а още няма нищо по сайтовете им.
Играта на Либрес беше до вчера, така че е нямало как вчера да обяват.

# 43
Честит нов месец! Благодаря на Станимир за старанието всеки месец да обобщава игрите.
Вчера съм спечелила инста фотоапарат в игра на инстаграм, но докато видя, че са ме тагнали стана вечер.
Дойде и раничката от играта с на Лили с Орал Би, много приятен тъмно син цвят и ще си я и почвам като ходя на походи, има и нещо като термо отделение. Чудех й се кое й струва толкова пари, но определено не е логото, а качествената изработка.

# 44
Честита нов месец, на мен ми е любим, днес малката става на 3 години, черпя Ви виртуално!
Късметлийски месец на всички!
Този номер познат ли Ви е?

Общи условия

Активация на акаунт