Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 808
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 825
Току що нацелих ваучер за озон.бг от кк .

# 826
Разменям ваучер за фотокнигата на Saal Digital за кодове от КК

# 827
  • софия
Мисля да се включа и аз в Куинс.

# 828
Страхотна нова игра на Куйнс.Ще се включа с удоволствие!Силно ще си стискам палци за ваучер,че вече имам 3 такива фотоапарата спечелени .🤣🤣🤣 То не е за смях,може някой много да го иска,но за мен са безполезни.Вече няма на кой да го подаря!
не бих се разсърдила на 1 подарък за Коледа 😁

# 829
Пазарувай в МЕТРО и играй за шампионски награди

https://www.metro.bg/igri/winner?utm_source=facebook&utm_medium= … s1hMTTTDsjJBv-0kE

Ела в МЕТРО от 15.11 до 11.12.2022 г. и си осигури участие за страхотна награда. Ето как:

Пазарувай в МЕТРО за поне 99 лв.
Регистрирай покупката си по-долу.
Отговори на въпроса “Кой ще е новият шампион по футбол?”.
Дори и да не познаеш, участваш в тегленията за награди – и ние имаме 2 полувремена:
11 саундбар системи LG SN4 – теглене на 28.11.2022 г., по 1 награда във всеки МЕТРО магазин.
11 телевизора LG LED 43UP751C 43” – теглене на 12.12.2022 г., по 1 награда във всеки МЕТРО магазин.
А ако познаеш големия победител, участваш и за шампионската ни награда – по 1 за всеки от 11-те ни магазина:

11 x 7200 лв. за годишно пазаруване в МЕТРО – отново за 1 късметлия от всеки наш магазин.

# 830
Здравейте, има ли нов ваучер за - 10% от готви на лидл?

# 831
Здравейте, има ли нов ваучер за - 10% от готви на лидл?
GOTVI7150

# 832
В играта на Пинк Панда все някакви странни имена теглят всеки ден. Играта да не би да не е само за БГ?

# 833
Миналия месец имаше една игра на Syoss в Lilly с награда шампоан, боя за коса, балсам и чаша, ама не откривам никъде печеливши (излизат ми само тези от предишната игра с подаръчната кутия). Някой може ли да открие победителите?

Иначе да се похваля  най-накрая успях да спечеля пуф от Каменица за малката. Сега ще има да се хвърля яко. Simple Smile
Чакаме и се надяваме и на Оле от Киндер. Дано зарадвам детето за Коледа.

# 834
  • София
Наистина ли няма никой спечелил от Фантастико и Нестле? З-ти ден нямам имейл! Вече се чудя аз ли съм, не съм ли....Frowning1
И аз нямам имейл, но тази РА праща по късно имейли съм забелязала. Много са бавни. Веднъж чаках 2 седмици.

# 835
  • Сф
Доминос скоро не бяха пускали 50%
Гореща оферта за гореща пица: от 21 до 24.11 Американ Хот ще бъде на половин цена с код AMHOT50 !

# 836
Ако на някой днес се паднат МБ от А1 и не му трябват, бих се възползвала.

# 837
В играта на Пинк Панда все някакви странни имена теглят всеки ден. Играта да не би да не е само за БГ?
И на мен ми направи впечатление и ги попитах, никъде нямат обявени официални правила на играта.

# 838
Някой може ли много спешно да ми изпрати карта с купон за отстъпка 10% на лидл

# 839
Благодаря ви момичета. Знаех си, че мога да разчитам на вас 😊. Свърших си работата. Малко ме изнервиха в този лидл. В единия нямаше краставички, а в другия взех последните бройки. А дори не са хубави краставичките

Общи условия

Активация на акаунт