Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 751
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 960
Аз пък купих 8 батерии Varta от Кик, но баркода не се чете нито със сканиране, нито с ръчно въвеждане. Писах им в Месинджър, но отговор няма.
Игра на радио Веселина за двоен билет за концерт на Цеца:
https://www.instagram.com/p/ClOpsvJtfkw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 961
Здравейте, има ли някои свободен ваучер за фотокнига от Saal......направих си книга и като се опитах да въведа кода ми изписа невалиден. Цял ден разправям на децата каква книга ще им направя и накрая греда:(((((

# 962
От Дюрасел свързаха ли се с някой за наградите. Мина доста време нито някой ми е писал ,нито се е обаждал.

Не. И на мейла не ми отговориха. Иначе днес са качили новите печеливши. Руска и Пеньо и тази седмица печелят. Представям си ги, че живеят в клошарник сред рекламни и други предмети, напечелени на кило от игри.😬
Този път са с вторите си имена и май ще откриват магазин за продажба на пъзели и скрабъл Simple Smile Да видим следващата седмица с кои имена ще играят.

# 963
Само на мен ли не ми се отваря сайта на Софиямел?

# 964
Хваща ме яд вече на Пеньовците и сега пак ще пиша до Дюрасел,че се изнервих. Пиша им, виждат го и толкова. Сега ще ги наредя с това ,че ще пускам жалба хахах

# 965
От Дюрасел свързаха ли се с някой за наградите. Мина доста време нито някой ми е писал ,нито се е обаждал.

И аз видях името си, но никой не се е свързал с мен. Може би е съвпадение на имена. Не знам, няма и контакти в сайта.

# 966
Излязоха печелившите на Милде и Кауфланд ... няма ме

# 967
Здравейте, има ли някои свободен ваучер за фотокнига от Saal......направих си книга и като се опитах да въведа кода ми изписа невалиден. Цял ден разправям на децата каква книга ще им направя и накрая греда:(((((
След като получих моята книга, исках да направя на родителите ми с техни снимки и ги записах, но сайтът отхвърли кода им и после от фирмата ми писаха, че съм се опитала да поръчам два пъти - засичат ай пи адрес.
От една страна са прави, че двете фотокниги са правени от един компютър. От друга - ние все пак сме отделни домакинства. Както и да е, доволна съм и от моята.

# 968
  • София
Ако някой подарява интернет на А1, ще бъда много благодарна!

# 969

Мога да ви дам код за отстъпка от 60 лв. Като изискването е да се направи поръчка за минимум 120 лв.

# 970
и мен ме няма в Милдето и нормално с две участия бях.
Но спечелих от Емека, а уж нямаше да купувам повече хартия 😂😂😂
Чакам си тази седмица Джим Бим( така искам да зарадвам мъжа ми) Киндер, Бондюел, Семана, Колгейт, Савекс и Кауфланд.
Ще чакам и Персил, Фереро, Била и Виза и Белис.
Играя и в Хепи, защото често поръчваме откакто се върнах на работа Simple Smile
Спечелих и чаша от Кола, но при нас Кола и спрайт върви вечер с питиетата.
И не на последно място- честит празник на Християнското семейство-подкрепяйте се, обичайте се и не забравайте защо сте с точно тази ваша половинка. Всичко друго е бонус и не допринася за истинското щастие. Обичайте се и бъдете обичани

# 971

Играя редовно и редовно печеля МБ, които не ползвам.
Изпрати ми номер на лично и ще ти ги споделям за напред Simple Smile

# 972
# 973

И аз мога да изпращам MB, ако ми изпратите номер

# 974

И аз мога да изпращам MB, ако ми изпратите номер

Моля изпратете линк към колелото на А1. Този, който аз ползвам нещо не работи Sad ( https://auth.a1.bg/auth/realms/A1BG-SSO/protocol/openid-connect/ … %20offline_access )

Общи условия

Активация на акаунт