Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 750
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 975
Това е линка към колелото на A1 https://www.a1.bg/mya1-campaign

# 976

Колелото обаче не е активно, не мога да кликна на него и да въртя Sad

# 977
Десислава, а имате ли свалено приложението на А1?

# 978
  • София

Колелото обаче не е активно, не мога да кликна на него и да въртя Sad
Има някаква повреда. При мен не може да зареди "Моят А1". Цяла нощ опитвам. Simple Smile Мъжът ми някак успя да си влезе в профила, но потреблението от последните часове не се отчита. Надявам се да го оправят в най-скоро време. Simple Smile

Много благодаря на всички, които откликнаха на молбата ми! Hug  Мъжът ми успя да намери къде е прекъсната жицата. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 08:58 от Тaня67

# 979
Явно от а1 имат проблем днес с приложението и сайта. 2 часа се опитвах да вляза през телефона и компютъра. Сега най-накрай успях, но като цъкнах на колелото всичко замръзна на телефона. Отказвам се за сега, ще опитам след няколко часа.

Относно Ментос - през домашния интернет не ми зарежда страницата (компютър и телефон), сменях и браузъри. Зареди през мобилния от телефона. Може би ще пропусна тази игра.

# 980
Здравейте, има ли някои свободен ваучер за фотокнига от Saal......направих си книга и като се опитах да въведа кода ми изписа невалиден. Цял ден разправям на децата каква книга ще им направя и накрая греда:(((((

аз имам свободен.

# 981
Дюрасел имат ли фейсбук страница? Не намирам такава. Искам да им пиша.

# 982

https://www.facebook.com/DuracellBG

# 983
  • Велико Търново

https://www.facebook.com/DuracellBG
И на организатора - Парида” ЕООД

# 984
Е в тая игра на батериите Пеневи се раздадоха всички техни именца ги има наред какво ще ги правят тези пъзели и игри не знам.Явно им резнаха печалбите по някакъв начин в част от игрите и в тая са решили да си припомнят старите златни времена AngryСигурно за телевизор се борят ама не става и не става,ами дайте да напишем апел до Дюрасел да им дадат тоя телевизор най-накрая!

ПЕЧЕЛИВШИ 08 11.2022
Руска Димитрова – ПЪЗЕЛ
Пеньо Димитров – СКРАБЪЛ
ПЕЧЕЛИВШИ 09 11.2022
Ренета  Димитрова - ПЪЗЕЛ
ПЕЧЕЛИВШИ 16. 11.2022
Даниела Димитрова - СКРАБЪЛ
ПЕЧЕЛИВШИ 17. 11.2022
Ренета Христова - ПЪЗЕЛ
Руска Пенева - ПЪЗЕЛ
Мирослав Пенев – СКРАБЪЛ
ПЕЧЕЛИВШИ 18. 11.2022
Пеньо Пенев - ПЪЗЕЛ
ПЕЧЕЛИВШИ 19. 11.2022
Самуил  Георгиев - ПЪЗЕЛ
ПЕЧЕЛИВШИ 21. 11.2022
Незиха Мехмед - ПЪЗЕЛ
Хафизе Наим – СКРАБЪЛ

# 985
Здравейте, спечелилите от форумната игра на Higher nature, получихте ли наградата си? Аз още нямам нищо.

# 986
Може да е глупав въпроса но може ли семейство Пеневи да участват с реални бележки, но понякакъв начин да хакват софтуерите на игрите и да ги избират тях. Не е нормално да ги докладвате и да ви казват че всичко е точно.

# 987
. Чашата на Кока кола. И Милде и Кауфланд са качили печелившите.

# 988
Според вас възможно ли е за всяка игра да участват с десетки реални бележки и да избират все тях?! То сметката няма да им излезе,ако купуват продуктите ще са на голям минус. Манипулират по някакви начини,но какви не знаем. Пък и кой организатор е казал,че всичко е точно? Някои проверяват и теглят други,някои не си мърдат пръста...

# 989
Чашата на КК колко мл е?

Общи условия

Активация на акаунт