Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 783
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 900
  • София
В играта на Хепи доставка може ли да давате прогнози за мачовете от световното?
Да, за днешните мачове. Но си влязох в профила от браузъра, не от линкове във ФБ. Иначе не даваше да се играе.

# 901
  • Плевен
Лео Експрес носят ваучерите за Кауфланд от Марети. Сравниха бележката и я взеха.
Според собствените им Правила не би следвало да Ви вземат касовата бележка.
Цитат
6.3.8. Наградите се получават само от лицето, изтеглено за печеливш или от надлежно упълномощено от него, с нотариално заверено пълномощно, друго лице. Наградите се получават само срещу представяне на касовия бон, с който участникът е спечелил наградата . Касовите бонове няма да бъдат събирани.

# 902
  • София
Хубаво ли е одеалцето от Емека?

# 903
  • Тук и там
Хубаво ли е одеалцето от Емека?
Снощи го спечелих и днес заявих  наградата. Надявам се бързо да пристигне и да е хубаво, поне като на картинката. Ще снимам като го взема. Simple Smile

# 904
Тази седмица вече има ли печеливши от Макдоналдс. Аз съм с 4800 точки, но явно те вече са крайно недостатъчни🤔

# 905
Според мен пак забравиха от МД да дадат.

# 906
  • Сф
Според мен пак забравиха от МД да дадат.
Нямам и аз още ябълковия пай а съм в началото .

# 907
Напиши им ти поне, че на мен ми писна от тях. Аз съм далече от първите 20 и ми  е интересно, ще има ли за мен.

# 908
С 50лв съм от Хепи прогнозата.

# 909
  • Сф
Браво! Аз сигурно и един мач няма да позная! 😂
П.п. аз много дълго си пишех с Макдоналдс, за точките , защото в общото изоставам ,а не трябва да е така. Вече ми писна , не са адекватни. Сега чакам да ме компенсират с някакви талони подарък. Пишете им и вие , сигурно по- късно ще пуснат пая...някъде в топ 10 на седмичното съм. То накрая изобщо не е ясно кой ще спечели големите награди. Пълна е кашата според мен ..просто ми е забавна играта и имам време .

# 910
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Как се разбира,имейл или?

# 911
Изобщо не знам как съм познала, просто цъкнах нещо . Имам имейл, да.

# 912
Печелившите от играта на Syoss и Lilly
Мен ме няма, дано някой се познае. И ако са пратили стар списък извинете, ама от телефона ми е трудно да ровя с детето.

# 913
  • София
В моят имейл от Хепи пише само - Честито, познахте победителя. И толкова - явно не печеля нищо.

# 914
И аз имам същия мейл, че съм познала победителя, ама не печеля нищо.

Общи условия

Активация на акаунт