Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 778
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 945
# 946
# 947
Привет,
В София Мел не ми дава да въведа код. Може само рецепта или снимка да кача. При вас как е?
В правилата пише, че участието е обвързано с покупка, описани са и участващите продукти. Но явно участието е само със снимка или рецепта ....

# 948
Привет,
В София Мел не ми дава да въведа код. Може само рецепта или снимка да кача. При вас как е?
В правилата пише, че участието е обвързано с покупка, описани са и участващите продукти. Но явно участието е само със снимка или рецепта ....

В тази кампания не участват брашната с кодове, а някакъв друг стикер е, доколкото виждам от снимките е сърце с празно място за име, т.е. трябва да се купи брашно с такъв стикер.

# 949
От Дюрасел свързаха ли се с някой за наградите. Мина доста време нито някой ми е писал ,нито се е обаждал.

# 950
Някои да се похвали със смс от Семана и лидл?

# 951
  • София
Кулинарно Световно първенство с много яки награди- с регистрация и гласуване-БЕЗ ПОКУПКА
https://culinary.woman.bg/

# 952
  • Пловдив
Ка Тя, това което си публикувала може ли малко по-подробно кой ко организира и докога ще е, че аз нещо не открих. Благодаря

# 953
  • София
Ка Тя, това което си публикувала може ли малко по-подробно кой ко организира и докога ще е, че аз нещо не открих. Благодаря
Padme ,това са наградите в новата игра на София мел https://sofiamel.bg/bg/

# 954
Печелившите от играта на Syoss и Lilly
Мен ме няма, дано някой се познае. И ако са пратили стар списък извинете, ама от телефона ми е трудно да ровя с детето.

Ей тая Диана пак тука. Омръзна ми вече.

# 955
  • Стара Загора
Получих мейл от Happy, че съм познала победителя и толкова. Нямам награда. Grinning

# 956
От Дюрасел свързаха ли се с някой за наградите. Мина доста време нито някой ми е писал ,нито се е обаждал.

Не. И на мейла не ми отговориха. Иначе днес са качили новите печеливши. Руска и Пеньо и тази седмица печелят. Представям си ги, че живеят в клошарник сред рекламни и други предмети, напечелени на кило от игри.😬

# 957
Сайтът на Mentos е вече активен! 💥 Участвайте - https://mentosgame.bg 🎁

# 958
Още не ми се отваря сайтът на Ментос.
София мел, местна компания, предлага, е в пъти по- щедра в промоционалните си активности към клиентите си, отколкото корпорация гигант като Колата… 😁 Щом почнаха да предлагат тави и чашите, подобни на тези- подарък към менютата в Макдоналдс, следващия път очаквам тоалетна хартия. 🙂

# 959
  • София, Дружба 2

Не. И на мейла не ми отговориха. Иначе днес са качили новите печеливши. Руска и Пеньо и тази седмица печелят. Представям си ги, че живеят в клошарник сред рекламни и други предмети, напечелени на кило от игри.😬
На мен ми отговориха от дюрасел. Писах им в понеделник и ми отговориха в неделя вечер. Пишат, че бележките се проверяват съгласно обявените официални правила. И пак едни и същи печелят. Ама много ме е яд, че участвах в тази игра...... повече няма да играя в техни игри. Явно на дюрасел им е ОК някой да не им купува продуктите, а те да го награждават за това. Нямам думи!!!

Общи условия

Активация на акаунт