Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 795
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 095
Има ли някои код за Praktis....ако може да услужи

# 1 096
  • Сф
А какво става с играта не Нестле и креола с кодовете и награда комплект за рисуване? Ни вест , ни кост при мен.
Точно за тази игра се обадих по телефона
Писах им пак по мейла , от който ми искаха данните преди близо месец...ето го, пиши и ти

Редактирам. Много бързо отговориха - всички награди ще бъдат разпратени до адресите до 28.11. Simple Smile
Значи още малко чакаме

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 16:08 от PureLove

# 1 097
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ето каква Стела ми дойде днес.

# 1 098
  • Русе
WearyWeary Япония уби мечтата ми за хапване в Хепи  Weary
Да не е спам..4:0 за Престиж Simple Smile

# 1 099
  • Sofia
queens има бутон играй - трябва ли да се избере нещо или само се регистрира бележката. При регистрация ми даде Content not found , но виждам сумата в профила. Как да разбера дали е регистрирано участието?

# 1 100
Предпочитам да не съм познала резултата, отколкото голото "Честито, познахте резултата", добре, че вече премахнаха "Честито".
Ще правя последен опит за одеялото на Емека, още чакам знак свише, кога да регистрирам. Иначе 4 или 5:0 за Емека.

# 1 101
queens има бутон играй - трябва ли да се избере нещо или само се регистрира бележката. При регистрация ми даде Content not found , но виждам сумата в профила. Как да разбера дали е регистрирано участието?

Като натиснеш сумата, отдолу ти изписва за коя награда ти достига.
Ето така:

Днес пристигна ваучерът на мъжо от марети и кауфланд. Куфарчето на майка никакво го няма, но преди малко ми звънна да каже, че и се обадили и и казали, че и били объркали телефонния номер и ще го изпратят пак, та да го очаквала другата седмица.
А при мен тоя месец много слабо откъм награди. Маслото от арган от ИГ пристигна.

И спечелих престилка с инстаграмското ми име, пише, че има и още две изненади към нея, ама тях не ги знам какви са, щели да се забавят, защото отпечатването на името отнемало време.

# 1 102
  • Sofia

Като натиснеш сумата, отдолу ти изписва за коя награда ти достига.
Ето така:

Днес пристигна ваучерът на мъжо от марети и кауфланд. Куфарчето на майка никакво го няма, но преди малко ми звънна да каже, че и се обадили и и казали, че и били объркали телефонния номер и ще го изпратят пак, та да го очаквала другата седмица.
А при мен тоя месец много слабо откъм награди. Маслото от арган от ИГ пристигна.

И спечелих престилка с инстаграмското ми име, пише, че има и още две изненади към нея, ама тях не ги знам какви са, щели да се забавят, защото отпечатването на името отнемало време.

Благодаря, но само се вижда чашата и не се изписва ти имаш регистрирани участия за ...
В същото време в профила присъства сумата.

# 1 103
Благодаря на съфорумките, които ми писаха да ми предоставят своите кодове. С помощ и линк от Alize1234успях да си взема свой код. Благодаря Simple Smile

# 1 104
  • Пловдив
И аз получих днес моят ваучер от Марети, утре ще го оползотворя Blush
Днес ми дойде и фото книгата, наистина е страхотна, пробвах да взема код от телефона на моя мъж, за да направя една и за родителите ми, но във фейсбук му се отваря само страницата на Saal digital и никъде няма регистрация, както аз се регистрирах... та ако някой има свободен и желае да ми го предостави искрено благодаря Hug

# 1 105
Благодаря на Alize 1234 за предосавения линк за фотокнига.

# 1 106
  • при късмета
Ще помоля някоя добра душа за ваучер за фото книга. Изпуснах темата в последно време и явно съм закъсняла, на Петя линка не води до ваучер

# 1 107
# 1 108
Имам купон на Лидл за 10% отстъпка при покупка до 50 лв. Ако някой го иска го подарявам. Валиден е до утре включително.

# 1 109
Завчера купих Фанта 2 л. от Лидл и спечелих чаша. Тази вечер тръгнах по кварталните магазини да търся чаша. В първия нямаше, а във втория не ми дадоха, защото били само за редовни клиенти, които си купуват Кола. В третият си взех чашата без проблем, но все пак се застраховах и купих две вафли. По - малка е от миналогодишни коледни чаши, но е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт