Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 670
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Това ти дава шанс всяка седмица от 28 ноември до 23 декември да спечелиш един от три ваучера за пазаруване от Tendenz на стойност 70лв.

Линк: https://www.city.bg/game/slushai-city-i-specheli-vaucheri-za-pazaruvane-ot-tende

Късмет. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 1 306
  • софия
При мен, когато писахте сутринта беше занулена, но сега е пак цялата сума.

# 1 307
И моите се появиха.

# 1 308
Моите точки в Куинс си стоят... Може би пък вие сте от печелившите...
От Хепи и аз и ММ имаме по един ваучер - ще си вземем по едно любимо хапване от там, а на фона че няма с какво друго да се похваля, това си е супер практична награда (спестява едно готвене)
Стискам си палци в Куинса все пак, че наградата е хубава
И моите стоят. Едва ли ще спечеля.

# 1 309
  • софия
Днес освен Куинс, чакаме ли друго?

# 1 310
+35929041579
Поредните досадници. Звънят за събитие зо откриване на лечебен център в гр.Благоевград + масаж. На въпроса: Откъде разполагате с телефона ми, последва 30 секундно мълчание и "няма да се притеснявате, номера ви е набран случайно от компютъра ми Joy
Аз също получих такова обаждане само че за Силистра, 1 минута изчаках да си изпее песента и накрая казаха че процедурите били подходящи за хора над 35 г, та тогава ги прекъснах( даже мислех че е запис) и ий казах че съм под 35 г.
На мен също ми е интересно по какъв начин знаят телефоните , а и възрастта явно, защото после ме питаха на каква възраст съм.

# 1 311
В Кока кола апп има томбола за диск на Поли Генова.

# 1 312
  • София
Днес освен Куинс, чакаме ли друго?
Каменица, аз в събота забравих да си регистрирам последната бележка, тръгнах да го правя в Неделя, но вече беше свършила играта, та нямам мого надежди.

# 1 313
  • София/Търново
https://semanapromo.bg/lidl/
Печеливши

# 1 314
След двуседмично писане по 1 мейл от страна на Jagermeister, най-накрая ми одобриха регистрацията и вече си чакам наградата! 🧡

# 1 315
  • Плевен
На Коледа с любимите хора и радио "Витоша"

Искаш ли да изкараш Коледа с любимите си хора? Радио "Витоша" ти дава възможност да отидеш при тях и да бъдете заедно на най-хубавия празник!
Обади се на 0878 50 1000 и ни кажи: къде искаш да пътуваш за Коледа, а всяка седмица един слушател ще печели ваучер за гориво на стойност 150лв!
Период на играта:
28 ноември - 23 декември 2022 г.
Награди:
4 ваучера на стойност по 150 лева от ИнсаОйл
https://www.radiovitosha.com/games/952

Спечели уикенд за двама в хотел Ястребец, Боровец

Условието?
Напиши ни от какво няма да пропуснеш да се възползваш в хотел Ястребец, ако спечелиш уикенда, както и с кого ще го споделиш Wink Опиши ни в коментар дали ще отидеш на спа, дали ще се топнеш в басейна? Може би ще релаксираш или пък ще караш ски? Разгледай всички възможности на www.hotelyastrebets.bg. Който и да е твоят избор - играй до 02.12.2022
Период на играта:
28 ноември - 02 декември
https://www.radiovitosha.com/games/951

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 11:11 от Айгюл

# 1 316
Супер  Simple Smile Oт преди малко. Чакам днес Куинс и Ментос.

# 1 317
Queens започнаха да качват.

# 1 318
  • София
Имах надежда за Семана, тъй като ползваме у дома и участвах в играта, но не.. Да идва следващият месец и да идват по-интересни игри.

Отделно съм супер ядосана на обслужването във Фантастико - оставям настрана злобни касиерки, които не им се работи и се държат зле с клиентите... знам, че в случая аз съм си виновна, но никой не ми съдейства. Взех куинс за играта и касиерката ест ми даде да избера между 3 - 4 скреч карти - опитай пак, аз и друго не очаквам. Винаги гледам кои са на смяна, има няколко готини, ама този път беше само тази.. та взех картончето да хвърля и с него без да искам изхвърлих и бележката. Помолих да ми извади дубликат - категорично отказа, помощник управител дойде и той отказа да ми съдейства. Казаха ми, че е най-добре да си бръкна в кофата и да си я взема, ама бях с моя и той категорично ми забрани да го направя... та ми стана изключително тъпо, но сама съм си виновна в случая.. явно това не е моята игра.

# 1 319
Качват печелившите в куинс

Общи условия

Активация на акаунт