Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 318
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 395
Дойде шейната от Престиж Simple Smile много са бързи.
Аз днес взех участие в Нивеа, вчера инцидентно в Смирнофф 🤣
Чакам и аз с нетърпение декемврийските игри, тези са ми скучни

# 1 396
  • София
Всички ли си получихте ваучерите от Марети и Кауфланд?

# 1 397
  • Plovdiv, Bulgaria
Всички ли си получихте ваучерите от Марети и Кауфланд?
Аз днес го чакам, Лео експрес в нашия район са ужасни. Трябваше в четвъртък миналата седмица да дойде, чакам цял ден в къщи и към 16ч проследих в сайта им - провален опит за доставка още в 12 часа, а нито телефон звънял, нито идвал куриер..

# 1 398
https://www.giftcards.eu/bg/spestivremezakoleda

Купи GiftCard и спечели почивка

# 1 399
Кой носи наградите на Емека?

# 1 400
  • При децата ми

Кои награди? Одеялата се вземат от обекта от който е купена хартията. Предава се и касовата бележка.

# 1 401

Кои награди? Одеялата се вземат от обекта от който е купена хартията. Предава се и касовата бележка.
В магазина от който аз купувам, казаха, че куриер ще ги носи.

# 1 402
  • Тук и там

В магазина от който аз купувам, казаха, че куриер ще ги носи.

Нещо са се объркали.

# 1 403
Ако сте играли Вие и ако сама сте си дали данните би трябвало да Ви кажат, че се получават от съответния магазин и ви вземат бележката. Така че трябва покупката да е от участващ магазин.

# 1 404
  • Елхово
На мен ми казаха, като заявих моето одеало, че като пристигне в магазина, ще ми изпратят смс да отида да го взема!

# 1 405
Ако сте играли Вие и ако сама сте си дали данните би трябвало да Ви кажат, че се получават от съответния магазин и ви вземат бележката. Така че трябва покупката да е от участващ магазин.
Да от участващ магазин в играта е. Има и лепенки на хартията и е в списъка на играта. И по телефона ми казаха, че в магазина ще дойде след получаване на смс. Въпреки това в магазина ми казват няма такова нещо.

# 1 406
Аз имам същия проблем. В магазина не знаят за какво става въпрос въпреки рекламните материали в магазина и въпреки, че получих СМС, че одеялото е при тях.

# 1 407
  • При децата ми
На мен ми казаха, като заявих моето одеало, че като пристигне в магазина, ще ми изпратят смс да отида да го взема!

Точно така. Писах по-горе, че в петък имах СМС и в събота отидох до магазина да си го взема. В магазина от който аз си взех одеялото също не знаеха и ме гледаха много учудено, и взеха да се питат за какво става въпрос, но се оказа, че все пак одеялото е там и ми го дадоха.

# 1 408
От Киндер ЗВЪНЯТ с Пингвинче съм...

# 1 409
Ммм спиди как ме "зарадваха" една награда явно е била в кашон и са я смачкали с нещо и после я пресипали в техен плик и я връчиха с "панделка" хубаво намачкана.Един път ми бяха намокрили кашона пък и ми го дадоха полуразпаднат.Това че е смачкана не и пречи да се използва но ми стана крайно неприятно да си получа нещата в този вид Rage

Общи условия

Активация на акаунт