Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 65 257
  • 829
  •   1
Отговори
# 435
DzhuliB, помня, че в Парадайс в Нотино съм мирисала и другите молекули, но нямам грам спомен коя как ухае, освен 01. Беше преди пандемията, минавах набързо, мирисах и май нямах и финанси за ново попълнение.

Не познавах Молекулата, докато мм не я помирисал върху някаква колежка. Питал я кой е парфюма, тя му казала, но в България още не се предлагаше. След това минало време, той го беше открил и ми го подари. Много ми харесва, наистина е уау аромат за мен. Мисля, че под 01 се продават два вида, единия е с чертички, другият с кръгчета на опаковката. Аз говоря за този с кръгчетата. Извинявам се за тъпото описание!

# 436
  • София
Sherilyn, твоят е Molecule 01, другият е Escentric 01 (с чертичките Wink).

# 437
Аз... само за кратко! Трябва да защитя Mon Guerlain! Да, пристрастна съм, любим ми е, не стои добре на всеки...може би и на мен?! Но, в никакъв случай не може да се нарече "масов"! Той е толкова гениално сътворен, че показва съвсем различни страни от себе си, върху всеки и внушава различност. Имам позната, която ако не знаех със сигурност, че ползва него, можех да се закълна, че това не е Mon, а нещо друго! Има такива парфюми, Mon е от тях!

# 438
Escentric 01 + Пачули много ме впечатли. Търся нещо такова на добра цена, тъй като това, което се предлага не ме устройва като цена , където погледнах. Вероятно съм за другата тема, но да си кажа и тук.

# 439
Някой пробвал ли е новия Rochas byzance gold? По пирамида звучи страхотно.

# 440
Здравейте! В търсене съм на нов парфюм и реших да ви попитам кой е любимият ви парфюм, с който сте получавали най-много комплименти?
Забелязала съм, че комплименти получавам най-вече за парфюми, които не са ми топ. Такива, които за мен не са особено впечатляващи, но явно масово се харесват. Обаче едва ли целта е да събирате комплименти с нещо, което вас лично не ви радва толкова много. Любимият парфюм не би трябвало да се определя от това дали другите го харесват.

# 441
  • Sofia
А аз съм решила за Коледа на дъщеря си да взема последния Жадор. Дали няма да сбъркам.

Няма да сбъркате! Разкошен е, а и доста траен при мен. Абсолютно ненатрапчив и подходящ за всеки сезон.

# 442
Нещо обърках! Исках да вмъкна цитат. Извинете ме. За J'ador d'Eau. Напълно подкрепям! Прелестен, бял, чист... Много красив парфюм, ще е прекрасен подарък!

# 443
  • Pazardjik
Sotd днес ми е в унисон с темата - Montale - Intense cafe… не знам дали има по-подходящо време навън от днешното…

Едит: ходих у мама да слагаме туршия. Не знам дали има друг човек, който се парфюмира, за да отиде до съседния блок и да реже зеленчуци. 😂

Ааа, има, има! 🤣
При мен всяка работа, дори и димакинска, започва с парфюм! 😁

ПП Туршията накрая да не се окаже с вкус на Intense cafe? 😂

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:02 от bubanka

# 444
Някой пробвал ли е новия Rochas byzance gold? По пирамида звучи страхотно.
Да аз вк, и преди три часа го разносвах. Не ми харесва на мен, дразни ме и ме държи нащрек. Първият обичам страстно, този не.

# 445
Аз комплименти от чужди хора съм получавала за Bottega Veneta  edp, Dolce Vita Dior, Ultraviolet Paco Rabanne, Narciso Rodriguez For Her edt и още други. Зависи от вкуса на душещият Simple Smile

# 446
Комплименти най-много за Boucheron Quatre de Nuit. Thinking Любим парфюм... много парфюми харесвам, някои и прекрасни спомени навяват, но... още съм в търсене. Sweat Smile

# 447
Най-много комплименти за парфюми съм получавала за Chanel Chance Eau Vive и Chanel Chance Eau Tendre.

# 448
Най-много комплименти съм получавала за Делина. Един ден, докато го носих, почти нямаше човек, когото срещнах, да не го отбележи. На мен обаче не ми е любим.
Днес най-после пристигна при мен Шалимар Тонка, великолепен е! Бях го пробвала преди месец от мостра, която ми дадоха в парфюмерия във Франция и не ме впечатли. Стори ми се сух, нагарчащ, опушен, без сладост. Може би, защото го разносих в един много горещ ден с часове обикаляне по улиците.
Сега е съвсем различен - като облак е около мен, много фин, пудрен, елегантен. Благодаря на Ковачева и всички други, които го похвалиха. Без възторжените ви описания нямаше да се наканя да го поръчам и щях да пропусна едно съкровище. Flowers Hibiscus

# 449
Здравейте, момичета! Моля ви препоръчайте ми парфюм за 14 - годишен младеж. В момента се пръска с парфюмите на баща си, но иска да има собствени, а аз изобщо не съм запозната с хубавите мъжки аромати в момента.

Привет!
Моят 14-годишен младеж много харесва на Paco  Rabbane One million и PHANTOM, като първия сам попита дали може да му го купя. Бил гледал някой от неговите ютубъри да го рекламира 😉

Общи условия

Активация на акаунт