Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 10

• 79 069
  • 838
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Знам,че слънцезащитата трябва да е отделен продукт,но по-добре крем с фактор и антиоксиданти една шапка в него отколкото съвсем без нищо. За 50 години ме е опазил тоя подход горе долу да приличам на човек та.....и прекаленото преиграване и втелясване не е моето.

Хайде ще се изтипосам и тук без грим само с кремове и мижава слънцезащита
Скрит текст:

ПП:Трябва да си скубна мустака JoyJoyJoy

# 751
  • София
Принцеско, за първи път те виждам! Супер си!

Крем с фактор и аз използвам в дни без слънце, ако нямам излизания или там някаква корейска база с фактор и капка ФДТ. Но навън дори и мрачно да е се старая да има някаква по-сериозна (изхитрих се на спортната слънцезащита да слагам малко ФДТ, че белее иначе), защото слънцето често изненадва.

# 752
На мен идеята ми беше по-скоро уж да подхраня малко. Дет се вика- с един крем прост. Обаче като се зачетох в милионите продукти, явно се подхлъзнах по наклона. Мислех просто да мацвам нещо-едно до две неща. А се оказва, че за да мацна едното, му трябва друго, па и трето, па да се свали с четвърто.
Може би понеже никога не съм мазала с нищо, нямам пъпки, петна и проблеми, които да лекувам и третирам, има все пак възрастов отпечатък-леко отпускане на контура на лицето и малко мимически около очите. Та за собствено успокоение на гузната съвест, че правя нещо се въвличам в това.
Благодаря за насоките, дами Simple Smile

# 753
  • София

Може би понеже никога не съм мазала с нищо, нямам пъпки, петна и проблеми, които да лекувам и третирам, има все пак възрастов отпечатък-леко отпускане на контура на лицето и малко мимически около очите. Та за собствено успокоение на гузната съвест, че правя нещо се въвличам в това.
Благодаря за насоките, дами Simple Smile

Късметлийка сте просто, аз цял живот съм се мазала и също нямам нищо, на 47 и бръчки нямам. Единствено след раждането някак порите ми станаха по-големи, но както каза половинката, само ти си ги виждаш.

# 754
За мен, идеята на тези продукти е предпазване и забавяне на процесите, през които рано или късно ще мине всяка кожа... но по-добре да е късно. При вече проявили се възрастови отпечатаци, ми е малко като след дъжд качулка мазането с крем. Не вярвам в чудодейни продукти.

# 755
Ами да. И аз така мисля. Аз не гоня скриване на малкото за сега поражения на времето, може би ако бях на 40 с такива-щях.

# 756
  • Mostly in my mind
Принцеса, чудесно изглеждаш.
Не знам защо винаги съм си мислила, че си около 30те. Simple Smile

# 757
принцесата, ма разсмя ме с този мустак, дето само ти си го знаеш.Хубава кожа, овалът ти е нормален като за годините.
Фъстъче, не се затормозявай да следваш
рутини, които не са за теб.Лека/полека намери твоята.Мнението ми е да слагаш лек хидратиращ крем за начало, колкото да свикнеш с това да имаш нещо на лицето си.Наблегни на почистването.Опитай да пръскаш розова вода преди крем и след измиване.Действа тонизиращо,хидратиращи, подготвя кожата за последващи продукти( има флорални води от различни цветя, не е задължително розова), после лек крем.Никой крем не маха следите на времето, но държи кожата оптимално в състояние, това е дългосрочната грижа/ лека спирачка зснапред, нищо повече Simple Smile.

# 758
  • Варна
Лолита Благодаря Flowers Hibiscus....  вероятно защото изказът ми не предполага улегнала дама на зряла вързраст Grinning,а и рядко си показвам муцуната. Трябваше да мина 50,за да се харесам:grinning:. Пуста суетност винаги съм си намирала кусури. Е и сега си намирам ама са си моите и толкова.

ДХ3 скубнах го JoyHeart

# 759
То кусури всички имаме, но е хубаво, че с възрастта преодоляваме тези тленни мисли.
Много си си хубава.Аз съм на 45 и също се държа като хлапачка доста често, но така се и усещам на моменти 😀

# 760
Прекрасни Simple Smile
Принцесата си е принцеса Simple Smile
ДХ3, благодаря, така и смятам да правя. Без да се втелясвам особено ще мажа когато-както. И без много слоеве мазила, по-кротичко. Аз си гоня 50-те, чувствам се съвсем ок в кожата си, чак хлапачка не. Тази сутрин е излишно да казвам, че не станах в 5.30. Толкова ми е ентусиазЪма.
Измивните продукти смятам да са...тези на децата. Тъпо или не-по-лесно ми е, признавам си, просто да хвана техните (тук отварям една огромна скоба, че моите момичета ползват. Всякакви неща. И мазила, и гримче, една серия лечебна има едната също, измивни разни се купуват, та месечният ми разход е огромен за всякакви козметики, сложете шампоани, балсами, маски превръзки и тампони и съм разорена). Кремче едно имам ширпотреба, на лореал ревиталифт (може да му се изсмеят тук, че е нищо работа, предполагам е така), и о!чудо, забелязах, че на него е упоменат и фактор 20 Simple Smile. Днес съм без вит.Ц, но мацнах от кремчето, да видя как ще се чувствам. Относно ретинола, смятам да си го измажа вечер лека полека, нека натрупам малко наблюдение дали ми е ок. Друго на този етап не мисля да включвам.
Прекрасен ден желая!

# 761
  • тук-там
А какъв е ретинола?

# 762
Skin republic 1%
Въобще не разчитам да съм избрала "правилното", но ще видим.

# 763
Фъстъче, измивното е важно да ти е ок на кожата, не какво е, същото за крема- за Лореал ревиталифт има много добри слова казани във форума, даже аз все заглеждам да си го купя.
Ретинол,ако откриеш твоя, мажи, ще е добре.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 21:08 от ДХ3

# 764
Супер, значи си действам. Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт