Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 373
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 930
# 931
# 932
# 933
# 934
Малко предупреждение към поръчките от Нотино. Получих потвърждение на една цена и мейл за изпратена пратка на друга, по-висока. Разликата е малка, но я има. Сега водим кореспонденция, да видим как и защо се случва това.

Дребната ми сага вече е разрешена. Обяснението - грешка в калкулацията на системата им, но ми върнаха сумата като код ваучер. Браво на Нотино, за пореден път положителен опит с тях, бързи и отзивчиви.

# 935
  • Балчик
Браво за какво? Че са длъжни  да си оправят грешката ли? Не разбирам. Българско съзнание. Те трябва да Ви кажат браво, че не сте сезирали КЗП!

# 936
В Мейкъп при закупуване на 3 аромата Cacharel, Azzaro, Mugler, Victor&Rolf, Ralph Lauren, Diesel продуктът с най-ниска стойност е подарък.
За любителите на Аngel, Mugler  3 броя х 10 мл излизат около 88лв.+БД
https://makeup.bg/product/553802/

# 937
# 938
Отправих рекламация към Мейкъп за протичащ от гърлото парфюм. Комуникацията беше много любезна, изпратих клип на дефекта. Днес 2ри ден след имейла се свързаха, за да ми предложат или ваучер от 2х15лв, или да им го върна и избрах първото.
Доволна съм от развръзката и отношението, предпочитах замяна за друга бройка, но уви рядко имат налични на сайта си и очаквах да е невъзможно.

# 939
  • София
Цитат
Браво за какво? Че са длъжни  да си оправят грешката ли? Не разбирам. Българско съзнание. Те трябва да Ви кажат браво, че не сте сезирали КЗП!
Не съм съгласна, особено с определението "българско съзнание".
От месеци водя кореспонденция с френската парфюмна къща Chabaud. Изпратиха ми по грешка задно с комплекта си мостри три техни парфюмa по 100 мл (150 евро всеки). Писах им че ще им ги пратя обратно, помолих само да ми възстановят пощенските, които са към 20 евро. 4 месеца по-късно и може би над 20 мейла нямам успех - нито пощенски, нито дори кода с който мога да намаля цената на мострите от следваща поръчка. Изключително безхаберно отношение, доста обидно.
Никога не съм имала и една стотна такива проблеми с български доставчици.

# 940
Aqua Allegoria Mandarine Basilic Forte €122,31  излиза целия комплект (125 ml + 7,5 ml + Body Lotion 75 ml)  + отделно безплатен подарък Guerlain Aqua Allegoria EdT 7,5ml

https://www.parfumdreams.de/GUERLAIN/Damenduefte/Aqua-Allegoria/ … index_116795.aspx

# 941
  • София
В RAFINAD BLACK FRIDAY Drop
-20% on Selected Items
Promo code: BF2022
5 days only, till 29.11.2022
For Clients and Subscribers, Only
https://www.rafinadparfumerie.com/black-friday?utm_campaign=974d … bb79-eb787c69a334

# 942
Комплектът на Guerlain го има и в нотино на 234.60, но подаръкът е козметична чантичка/несесер.

# 943
Търсех един парфюм на Амуаж в Нотино и прочетох това /ако някой се интересува/:
Купете продукти на тази марка сега с 20% намаление. Използвайте кода PARFUM20 в кошницата. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

# 944
  • До сърцето...
Търсех един парфюм на Амуаж в Нотино и прочетох това /ако някой се интересува/:
Купете продукти на тази марка сега с 20% намаление. Използвайте кода PARFUM20 в кошницата. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Точно за Amouage все още важи кода amouage25, който сваля 25%.

За кои марки важи PARFUM20, пробвах го няколко (Монтал, Xerjoff и др), само на Амуаж хваща

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:38 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт