Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 337
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 945
Здравейте, поръчах тези миниатюри от Дъглас. Някой има ли представа дали са с пулверизатор?

# 946
  • Балчик
Не са, този тип минитюри нямат пулверизатор.

# 947
Мисля, че не са.

# 948
Пуснах поръчка в monna.bg, някакви отзиви за магазина? Имат черен петък и си харесах някои неща, виждат ми се редовни.

# 949
  • Враца
Пуснах поръчка в monna.bg, някакви отзиви за магазина? Имат черен петък и си харесах някои неща, виждат ми се редовни.

Не мога да се ориентирам, къде се нанася промокод-а?

# 950

Не мога да се ориентирам, къде се нанася промокод-а?
Доколкото разбрах по време на черния петък не действат промокодове и е махнато полето.Могат да се използват след това.

# 951
В parfumdreams.de цени без аналог

# 952
Хубаво е,  когато давате скрийншотовете от parfumdreams.de да уточнявате, че това са цени при купен ваучер за още 10 евро и тези, които нямат такъв ваучер/купон трябва да си калкулират още 10евро при първата покупка.

# 953
Да похваля Monna.bg
Всичко е точно, цените са топ и продуктите са ОРИГИНАЛНИ.

# 954
Sprayparfums пуснаха чаканото промо

# 955
# 956
# 957
  • София
В похваленият от Татьяна Манзюк магазин Мона.бг : ЕДТ https://monna.bg/product/guerlain-mon-guerlain-toaletna-voda-za-zheni

# 958
Не знам дали бих се доверила на такова намаление на Guerlain..
Точно в тази връзка искам да споделя с  вас какво получих днес при първата си поръчка от starcorp.bg. Поръчах Mon Guerlain Bloom of rose EDT 50 ml. Познавам добре цялото Mon Guerlain семейство и си поддържам в наличност винаги. Реших да се доверя на положителните отзиви за starcorp тук. Това, което получих, обаче ме разочарова напълно:
Още при отварянето на бутилката забелязах, че капачката беше значително по-лека от всички останали бутилки, които имам на Min Guerlain.
При първото пръсване нямаше празен ход, а ароматът нямаше и бледа прилика с оригинала. Трайността е трагична (около 15 минути). И най-фрапиращото - течността е напълно прозрачна на цвят, както добре се вижда от снимката

Оригиналният аромат на Bloom of rose, както и останалите от семейството, имат достатъчно изразен розов или леко лавандулов оттенък.
Добавям снимка за сравнение:

Категорично смятам да отправя писмена рекламация към starcorp. На сайта им обаче няма контакти, различни от мейла им за продажби.
Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен казус, ще ви бъда благодарна за насоки Hug

# 959
Аз също поръчах онези ден от тях Boss The scent private accord. Нииииищо общо с онова, което трябва да бъде. Ужасно...

Общи условия

Активация на акаунт