Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 376
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Lodsi,  100мл са  318,02 лв. - 20 лв (код) = 298,02 лв

Ето как е с код при мен

Тоест няма как да се избегне доставката.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 19:13 от Lodsi

# 991
По-скоро за друг сайт ставаше дума, че е съмнителен, не за този от поста на Милен. Поне аз така разбрах...за mona.bg коментирахме, че е подозрителен, поне на външен вид и по отношение цена 38 лв за "оригинален" парфюм.

# 992
Утре ще мога да споделя мнение за monna.bg, но засега ми харесват - сайтът им е подреден, има подробна информация за продуктите, имат си и офис, от който може да се вземе поръчката.

# 993
На мен пък не ми е подозрителен, доста добре е уреден, като го разцъках направих асоциация с Нотино Stuck Out Tongue Winking Eye На някоя от стъпките преди поръчка предлага продукти на по-ниска цена. Като върнах назад вайбър доста промоции, намаления, подаръци, абе труд хвърлят хората...
Още разглеждам и вероятно ще поръчам, но точно в момента не знам какво искам. За мен отзива на Татьяна не е без значение. Човек, който купува толкова скъпи  парфюми едва ли ще си хвърля парите за ментаци и се предполага, че може да ги различи.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 19:30 от •mimoza•

# 994
Lodsi,  100мл са  318,02 лв. - 20 лв (код) = 298,02 лв
Ето как е с код при мен
Скрит текст:
Тоест няма как да се избегне доставката

Права си! Мисля си, че имаше безплатно над 200лв., но явно не е така. Пак е ок цената. Simple Smile

Има и безплатен подарък Simple Smile

# 995
  • До сърцето...
Silver touch, контактите на starcorp ги има на първа страница, в "Български онлайн магазини".
Но вие не сте ги видели на страницата на онлайн-магазина, не се надявам да се заинтересовате тук. Дори поднесено наготово не се ползва, а е направено за улеснение.
Здраве да е, но просто за друг път да си знаете.

Скрит текст:

# 996
Тя писа че е видяла адреси и един имейл на старкорп дори. Просто се чудеше има ли и друг имейл.

# 997
CHANEL NO. 19 Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР 120,90лв
https://www.parfimo.bg/chanel-no-19-eau-de-toilette-za-jeni-100- … _campaign=product

# 998
Сега акостирах и сядам да гледам 😃
Carnal Flower-a е в кошницати, да видим за още нещо 😃

# 999
  • Стара Загора
Направи ми впечатление, че в Елинор са изчезнали парфюмите на Montale. Не ми се вярва всички да са изкупени.

# 1 000
Вярно! Дано да е бъг Thinking
До одеве си бяха там...иначе вчера пристигна от тях Montale Oud tobacco, който поръчах за брат ми.

# 1 001
https://manceraparfums.com/en/

От полунощ ще има - 25% на суми над 160 евро. Безплатна доставка в Европа е над 140 евро.

# 1 002
Благодаря много на всички, които взеха отношение по поста ми за поръчката от starcorp на Mon Guerlain Bloom of rose.
Свързах се с фирмата и им споделих това, което написах и тук по отношение на получения парфюм. Реагираха изключително бързо и коректно, като предоставиха възможността да върна продукта и да получа 80% от стойността му. Комуникацията ни двустранно беше учтива и добронамерена.

# 1 003
Silver touch, всичко хубаво, но си остава очернянето на сайта със съмнението Ви, че парфюмът е менте? Продължавате ли да твърдите това? Помолиха Ви тук за повече снимки..
Аз също съм без забележки до момента - и като обслужване, и като качество!

За всички търговци, които четат темата: 😋

# 1 004
от Starcorp имам минита на Womanity - приказвахме си по телефона след като поръчах, за за уточнят наясно ли съм, че има две версии - една Тиери Мюглер и последваща Мюглер.
Много доволна съм от тях 💖

Общи условия

Активация на акаунт