Косопад - тема 24

• 82 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Мариат, защо мислиш така?🙂 Как го използваш? Тъкмо ще си купувам масло от чаено дърво (по друг повод)...😏 Аз имам много малко бели косъмчета засега, а и съм тъмно пелеляво руса и не личат особено и не знам дали бих забелязала разликата...Вероятно при по-тъмните коси се забелязва по-лесно.
Не бих сменила нещо, което ми действа и ми помага.
И аз обикновено следвам този принцип.🙂

# 241
Долче, предната ми фризьорка беше стигнала до това заключение, защото беше забелязала, че косата ми е станала по- тъмна, а белите косми незабележимо малко на брой. Тогава не се къносвах и тя заподозря чаеното масло.

# 242
Момичета, моя близка е мн. зле с косата.Едва я навих да пусне изследвания.
Моят лекар искаше всички( изключая половите LH, FSH), тях не съм правила) да са на 21 ден от цикъла.
Тя иска да си ги пусне по възможност заедно, но не знам какво да я посъветвам, затова кажете вие кои и кога да пуска.
Благодаря.

# 243
ДХЗ, аз като пусках моите само половите хормони трябваше да са в точно определен период /1-5 ден от цикъла/. Аз тях не пуснах, че бях много извън периода.
Да пуска и Вит. Д, а някой тук спомена, че причина може да е и инсулинова резистентност.
Моят Вит. Д пак е нисък и ще почвам пак, но този път 10 000 IU на ден с К2 и магнезии за един месец и ще тествам.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 21:31 от cloè

# 244
Репродуктивните хормони се пускат между 3-5 ден от цикъла! Брои се от първият ден на ясното кървене. Д-р Евгени Христозов е уникален между другото. Ако е от София или Стара Загора може да го посети.

# 245
Фелисити, имаш ли личен опит с него, ходила ли си на преглед?Дама тук беше споделила, че е бил в сутрешния блок на бТВ и питаше за мнения.Аз останах приятно впечатлена от него и холистичния му подход, но не съм била на преглед.

# 246
Gyga, аз бях питащата за него. Още не съм ходила но смятам да го посетя. Направиха ми впечатление задълбочените познания и апаратурата с която разполага клиниката за терапии на коса. В интервюто многократно спомена, че лечението на косопад започва отвътре а не отвън. Това е и моето мнение. Виждам, че имаме допирни точки. А и не вярвам предаването да го кани на интервю ако е някаква посредствена клиника. Въпреки, че много често гостите в ТВ предаванията заплащат такса на предаването за да бъдат на интервю там. Маркетинг. Правят го така, че да изглежда като истинско а не като реклама. Но този лекар успя да ме впечатли.

# 247
Да, именно това ме впечатли и мен.А имаш ли записан час?Ще чакам с нетърпение отзиви.

# 248
Аз реших да пробвам Парусан, понеже четох общо взето добри отзиви за него. И преди съм писала тук, че проблемът с оредялата коса е дългогодишен при мен, май и да пада и да не пада, все остава рядка и скалпът ми прозира. Та, сега купих шампоан и тоник Парусан, като опит да подобря положението. Балсам-маската не можах да открия по местните аптеки, въпреки че исках да купя цялата серия. Въпросът ми е към използвалите тези продукти, мислите ли, че без балсам ще се заплита много косата, също не пише на опаковката, дали тоникът се нанася на влажна или суха коса? И последно - доволни ли сте от този продукт, сгъсти ли ви се поне малко косата?

# 249
Балсам си ползвайте какъвто решите, той няма отношение към косопада, така че според нуждите на дължините си подбирайте балсами, маски, финиши и олия.

# 250
Защо се насочихте към Парусан тоник? Имате добри отзиви или? За мен е много посредствен продукт. А както стана ясно шампоана и балсама имат минимално почти никакво отношение към косопада.

# 251
Защо се насочихте към Парусан тоник? Имате добри отзиви или? За мен е много посредствен продукт. А както стана ясно шампоана и балсама имат минимално почти никакво отношение към косопада.
В интернет ми се стори, че преобладават положителните мнения. Иначе съм пробвала и други продукти, но без желания ефект откъм сгъстяване. Тук във форума ми бяха препоръчали Медисютикълс ( не съм сигурна дали го пиша правилно), но и от него не видях ефект. Общо взето съм пробвала много неща, но нямаше полза. Ако имате предвид някой друг продукт, може да го споделите, аз вече купих Парусан, но не пречи да опитам и нещо друго.

# 252
А слагахте ли Меди за повече
от 4-6 месеца?

# 253
Моля, напишете какво сте пробвала и не сте видяла резултат. Аз също не видях резултат от препоръчваният комплект на Медисютикълс. Изпробвала съм почти всичко от високият ценови клас продукти. НО съм най-доволна от продуктите на PHYTO. Последователно т.е. едно по едно си направих следният комплект Шампоан плюс Ампули за мъжки косопад Blush. Реших, че ми трябва нещо по-силно и затова направо взех мъжките ампули. Имам и маската със Кератин. Тя не лекува косопада а заздравява структурата на косъма. Ефект още от първата маска! И не на последно място спрях със амонячната боя за коса. Преминах към безамонячна. Всичко това е на Фито. До преди шест месеца използвах професионалната серия боя на Вела, защото се боядисвам само във фризьорски салон. Даже прочетох и статия как амонячните бои предизвикват побеляване и косопад. Та направих драстична промяна. За сега съм доволна от Фито. После може и нов фаворит да си открия.

# 254
Писах, писах и накрая ми изчезна всичко.  Накратко: медито го ползвах 3 месеца, от боята със сигурност не е оредяването, а по въпроса какво съм ползвала: всичко, което чуя, че е ефективно, включително и Миноксидил, но беше отдавна и го поръчах тогава от английски сайт. Може и да е бил менте, защото беше изгоден като цена, пък ефект хич нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт