Косопад - тема 24

• 84 717
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
А омазнява ли косата този серум на Lakme? Гледам има и ампули.

Изобщо не омазнява косата нито серума нито шампоана. Шампоана прави косата много мека и бляскава. Сега мисля и аз да пробвам ампулите.

# 421
Аз също съм много доволна от Lakme, но от шампоана им за ежедневна употреба и аргановото олио за коса. Това са най-хубавите продукти, които съм намерила за моята светла, тънка и мазна коса. Но не знаех, че имат серия за косопад. Като съставки са също доста изчистени. Благодаря за препоръката, със сигурност ще ги пробвам.

# 422
Аз също съм много доволна от Lakme, но от шампоана им за ежедневна употреба и аргановото олио за коса. Това са най-хубавите продукти, които съм намерила за моята светла, тънка и мазна коса. Но не знаех, че имат серия за косопад. Като съставки са също доста изчистени. Благодаря за препоръката, със сигурност ще ги пробвам.
Как изглежда този шампоан?

# 423
От тези два продукта съм много доволна. Имат и маска, но ми идва слабичка ...

# 424
  • София
Здравейте,  има ли други доволни от този шампоан
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-lakme-active … 0-ml?search=LAKME
вече не знам какво още да взема за сина си
Disappointed Relieved

# 425
Здравейте,  има ли други доволни от този шампоан
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-lakme-active … 0-ml?search=LAKME
вече не знам какво още да взема за сина си
Disappointed Relieved

Точно този съм използвала без никакъв резултат. Както и доста други от Златна рибка. Имаше период в който купувах всичко, на което пишеше, че е против косопад. Нищо не помогна. Тук някой беше написал, че е малко съмнително да има резултат от нещо, което стои на косата и скалпа за кратко време... и това ме отрезви Simple Smile Пак си мия косата с нещо, на което пише, че е против косопад, но не разчитам изобщо да помогне.

По-скоро се насочете към други препарати без измиване, които имат повече шанс да подействат, или към запълване на евентуални липси на витамини.

# 426
Здравейте, от около две седмици наблюдавам, че пада повече от косата ми, но през последните два дни, най-вече днес , като си измих косата, забелязах, че пада действително повече от нормалното. Ще излъжа, ако кажа , че не се притеснявам . Моля ви да ми препоръчате някакви продукти или домашни маски, с които мога да оправя постепенно проблема.

# 427
И аз да се включа с моите мазила за коса Grinning Ще започна с лека предистория - преди месец насам много се изплаших след като при къпане ми падна изключително много коса и това започна да се повтаря при всяко къпане. В този период бях използвала шампоан на арома (реших да се доверя на българска марка съвсем обикновен шампоан), но явно косата ми не го хареса.. И реших да променя някои неща в грижата за коса.

Та, да споделя и моите впечатления от темата, която подхванах - розмарина, аз лично си бях направила отвара от розмарин и мента и си впръсквах в корените на косата след измиване (без отмиване). Така продължих две-три седмици, в началото бях много доволна, не ми падаше толкова коса колкото преди да използвам розмарина, но косата ми явно свикна и нещо спря да й действа, затова реших да посменя малко продукти. Та, купих си шампоан с червен лук на Babaria и да ви кажа много съм доволна от него, в сравнение с другите шампоани, които съм позлвала, смея да кажа, че от този не ми пада косата. Преди къпане започнах от седмица-две да си слагам масла на скалпа и да седя покрита в фолио поне два часа преди къпане. В момента смесвам следните масла: тривитаминол на конско чудо с арган и кератин, стимуланти на Икаров, Trichup масла (индийски), като смесвам равни части от всяко от маслата. Още не мога да преценя дали влияят на косопада ми (забелязва се намаляване на падналите косми), но определено косата ми изглежда невероятна - гладка, лъскава, лесно се сресва, просто уникална. Всеки ден получавам комплименти Grinning Тук е момента да вметна, че спрях от близо година да използвам преса и всякакви маши, сешоар в много рядки случаи използвам, само ако бързам за някъде (но това е друга тема, тъй като си взех една терапия за коса от една бразилка с натурални съставки, ако се интересувате, ще споделя)

И така, дано да съм ви била полезна, забравих да кажа, че пия и добавкии за коса на Phytо, от които ми расте много нова коса

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 11:13 от S.M.Ch.

# 428
  • Карлово
Колко време пиеш добавките?

# 429
Бях ги пила преди 2 години, като тогава бях поръчала 2 шишенца, някъде 4 месеца ги пих, после спрях и сега ги пия от месец някъде. Като пак съм си взела две шишенца, които ще ми стигнат за 4 месеца, но лично на мен ми действат адски бързо

# 430
Косата ти обезцветявана ли е?

# 431
Страхотна коса.Two Hearts
И аз съм си взела две опаковки от phyto,  дано има добър ефект и при мен.

# 432
Косата ти обезцветявана ли е?

Нее, не е обезцветявана, по рождение съм с черна коса въпреки че преди години бях сменяла какви ли не цветове на косата Grinning но в момента си е естествена, бях я боядисвала покрай Нова година единствено заради белите коси, но оттогава не е бутана с бои.

# 433
От светлината изглежда различно за това попитах.

# 434
Просто наистина има изключителен блясък, снимката дори няма ефекти, просто беше на дневна светлина. Аз лично си го обяснявам заради маслата и терапията, тъй като не съм имала чак такъв блясък до сега

Общи условия

Активация на акаунт