Косопад - тема 24

• 84 701
  • 742
  •   2
Отговори
# 435
Косата ти обезцветявана ли е?
Това е някакъв филтър, затова изглежда така странно.

# 436
  • Северо=Западналия край
Някой правил ли е процедури с филър Hair Filler Dr CYJ ? Има ли ефект, не намирам много информация и цена за процедурата.

# 437
Здравейте! Вчера бях на фризьор за подстригване и ми казаха право куме в очи, че имам косопад. Наистина косата ми пада повече от известно време и имам и сърбеж, страх ме е всеки път, когато я мия, защото пада ужасно много. А винаги съм имала дълга и гъста коса. Фризьорката изказа предположение, че имам микоза на скалпа като се загледа и ми предложи да ми направи терапия, която отстранявала горния слой и по думите й, така щяла да се махне и гъбичката. Но аз много се притеснявам, че по този начин, ще окапе още повече и засега обмислям какво да правя. А и не вярвам гъбичка (ако я има) да изчезне така лесно без медикаменти. Междувременно си поръчах от нея по думите й гарантиращо спиращи косопада професионални шампоан и спрей - ампули. Първото нещо, което си помислих е, че може би иска да си пласира продуктите, но много се надявам да не е така, защото звучеше доста искрено. Аз пък като удавник на сламка реших да се доверя. Днес ровя да търся дерматолог, защото може би е най-добре да се иде на лекар. Много съм притеснена, на всичко отгоре ще започвам стимулация на инвитро и не знам как да се успокоя в момента, а съм на лекар довечера.

# 438
Ще е от полза да ни покажеш какво си си купила от нея.

# 439
Ще е от полза да ни покажеш какво си си купила от нея.

Ще ги видя като ги взема следобяда и ще пиша.

# 440
Косата ти обезцветявана ли е?
Това е някакъв филтър, затова изглежда така странно.

Мисля, че споменах, че няма филтър Simple Smile това е на дневна светлина. Така изглежда здрава коса с блясък

# 441
И моята е здрава и с блясък и не изглежда така.Просто е преосветена снимката или имате вградени филтри в камерата, или някой режим.Ето моята коса:

# 442
Аз също бях с обилен косопад от началото на годината, продължаващ няколко месеца, и повлияна от темата си купих серията на Медисютикълс за косопад и растеж на косата - https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/uplatnyavasht-komplekt … r-restoration-kit

Ползвам и трите продукта вече два месеца, не забелязвам кой знае колко засилен растеж, но обилния косопад спря, за което съм много доволна.
А как са хормоналните изследвания (щитовидната жлеза)?

# 443
А възможно ли е човек да има гъбички по скалпа без да знае. Сега се зачудих, във връзка с гореспоменатото. Аз в началото на оредяването забелязах, че отгоре скалпът ми стои някак розовеещ...но това беше отдавна. Сега вече не е така, нямам и пърхут, обаче както съм писала и друг път - няма оправия.

# 444
Някой правил ли е процедури с филър Hair Filler Dr CYJ ? Има ли ефект, не намирам много информация и цена за процедурата.
Аз я правя, може би през 45 дни, не мога по-често тъй като пътувам до друг град, за да я правя, много съм доволна, имам растежи, но аз винаги слагам по 2 бр., за да може да обхване целия скалп.

# 445
  • София
Уважаеми дами, нареждам се с молба за препоръки. Коса, оредяваща отпред поради години наред опъване в кок тип балерина. Обратимо ли е положението и с какво евентуално би могло да се третира?

# 446
Уважаеми дами, нареждам се с молба за препоръки. Коса, оредяваща отпред поради години наред опъване в кок тип балерина. Обратимо ли е положението и с какво евентуално би могло да се третира?

Баба ми също от години ходи само с вързана коса и след като прекара Ковид, косата й адски много уредя, на места направо имаше плешивини (а баба ми е с много хубава гъста и дълга коса). Започна редовно да се маже с чесън, смени си козметиката също с шампоан с чесън (от турски стоки го купува) и за нула време косата й се оправи, сгъсти се много и сега косата й е супер.  Аз лично преди време бях пробвала с чесъна, но заради непрестанната миризма спрях. Ако имате възможност, може да пробвате.

# 447

А как са хормоналните изследвания (щитовидната жлеза)?

Ако въпросът е към мене, имам лека хипофункция, но държа хормона в добри граници за забременяване. Ако нищо не пия, се качва до 3,8 (ТСХ). Вчера бях на гинеколог и като споделих за проблема, първото нещо беше да ми види последните изследвания, които бяха скоро.

А възможно ли е човек да има гъбички по скалпа без да знае. Сега се зачудих, във връзка с гореспоменатото. Аз в началото на оредяването забелязах, че отгоре скалпът ми стои някак розовеещ...но това беше отдавна. Сега вече не е така, нямам и пърхут, обаче както съм писала и друг път - няма оправия.

И аз това се чудя, защото и аз нямам пърхут и почти никога не съм имала. Може би гъбичките предизвикват обаче сърбежа, който имам напоследък. И се засилва, когато съм стресирана.

Както обещах, да спомена за нещата, които си купих:

Спрея ми казаха да нанасям на няколко точки, после - леко втриване.
Ще съм благодарна, ако някоя дама има впечатления.

# 448
А всъщност ползвали ли сте  токовата терапия на Дарсонвал? Тъй като тя е предназначена точно за убиване на бактерии както на лицето така и на скалпа и също така събужда "заспали" фоликули на косата и активира растежа. Т.е. не съм сигурна, но не би ли следвало да спомогне за "убиване" на гъбичката?

# 449
Аз съм ползвала Дарсонвал и не съм забелязала ефект след 7-10 процедури.
Пърхотът мисля е гъбичка или бактерия според дерматолозите и се лекува като кожно раздразнение зависи сух или мазен е. В нас сме доволни от Низорал или Неовал шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт