Косопад - тема 24

• 78 734
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, mariat писа първа и заминаха при нея.

# 496
Неприятно е това с постоянното мазане /два месеца - един почивка /...
От къде имате тази схема на ползване?

# 497
  • София
И аз се интересувам, защото сина ми се маже с Миноксидил от около 1.5 година. В началото имаше страхотен ефект, след около шест месеца намаля ефекта и косата отново оредя. Намалихме мазането през няколко дни, но не смеем да го спрем, да не опада и това което има.( Сина ми е почти на 18г от около три години се борим с косопада)

# 498
  • София
Някой пробвал ли е мезотерапия на скалп? Дадоха ми добри отзиви, за тази болезнена процедура. Затова реших да попитам и тук дали някой е пробвал и евентуално препопъка за студио/лекар.

# 499
  • София
Аз боря пост-ковид косопад, който се появи няколко месеца след боледуването и продължава вече четвърти месец.
От миналата седмица след измиване втривам в скалпа отвара от чемерика, редувам с отвара от репей. Пипкаво е (отварата ползвам само в деня на приготвянето), но виждам значително намаление в броя загубени косми (не че ги броя, но визуално има огромна разлика), а и косата стана някак по-"жива".
Отделно, сложих бурканче, в което да направя маслен извлек от репей и розмарин, който да ползвам за подхранване (след като спре косопада:praying_hands:)

# 500
Аз боря пост-ковид косопад, който се появи няколко месеца след боледуването и продължава вече четвърти месец.
От миналата седмица след измиване втривам в скалпа отвара от чемерика, редувам с отвара от репей. Пипкаво е (отварата ползвам само в деня на приготвянето), но виждам значително намаление в броя загубени косми (не че ги броя, но визуално има огромна разлика), а и косата стана някак по-"жива".
Отделно, сложих бурканче, в което да направя маслен извлек от репей и розмарин, който да ползвам за подхранване (след като спре косопада:praying_hands:)
Взимайте цинкорот и селен и ще изчезне

# 501
  • TX
Някой пробвал ли е мезотерапия на скалп? Дадоха ми добри отзиви, за тази болезнена процедура. Затова реших да попитам и тук дали някой е пробвал и евентуално препопъка за студио/лекар.
В момента правя, на втора процедура със плацента ,добавиха и бонус стволови клетки на две зони; и не е болезнена. С годините опитвах какво ли не,  без особен ефект. Дано сега се овладее,че вече ми прозира темето.
Екипа имат кабинети в София и Варна

# 502
От фризьорката ми, от нея научих за Миноксидил. Синът ѝ така го ползва и имал добри резултати.

# 503
Трихолог, който ми го е изписал ми е дал схемата са се ползва ежедневно.

# 504
Ако прекъснете лечението с Миноксидил, косопадът ще продължи. Косата ви ще продължи да оредява.
Необходима е постоянна употреба на локален разтвор на миноксидил 5% за поддържане на растежа на косата.

Ако спрете да използвате миноксидил локален разтвор , ще загубите наскоро възстановената си коса след 3 до 4 месеца.

# 505
Моя приятелка го е ползвала три месеца поред по предписание на лекар след Ковид.
Каза, че косата е започнала да расте като луда.

# 506
  • София
Като започна видим да става косопадът (андрогенен) четох за препаратите и регаин/миноксидил...казваха че почнеш ли го няма спиране ...че и по зле може да стане ако спреш. Та, оставих така нещата. Сега пак се разрових, но нещо по-щадящо ще да е. Освен SLS , кои съставки трябва да се избягват?
Кой дерматолог в София бихте препоръчали?

# 507
Не знам дали ви е правило впечатление, но Луиза Григорова преди години имаше доста рехава косица.Сега има страхотна буйна руса грива.Направи ми първо впечатление в последния й филм, но скоро я гледах в Поетите на живо и съм сигурна, че не е перука или нещо изкуствено.
Как ли се пребори за тази красива коса?!

# 508
Mоже да са екстеншъни.

# 509
Не изглеждат като екстеншъни.Косата е плътна и силна не само в дължините, в горната част и бретона също.

Общи условия

Активация на акаунт