Косопад - тема 24

• 78 229
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Използвам дермапен,поръчах си различни видове игли.
Има ефект,но се въоръжете с търпение,използвам го всяка седмица от една година.
След като направя дълбок масаж с пена слагам серумът който използвам в момента- последно е серумът на Калиначи с прокапил.
Не е болезнено. Преди време използвах дермаролер,но с него косата се заплита и е много по-неудобно.
Важна част от рутината ми е.
Освен това добавки, витамини, ежедневно серум за скалпа.

Такъв модел ли използвате?

Мисля че и Дерма стамп върши същата работа само че ръчно
Да подобен е моя Dr. Pen, харесва ми факта, че мога да сменям накрайниците и дълбочината на работа.
Освен дермаролер опитах и така нареченият дермастамп с контейнерче за серум,но не го препоръчвам, доста по -неудобно и болезнено е.
По колко мм използвате за скалп , чел съм че 1, 5мм е най добре за растеж

# 676
Чавдар_1,
Използвам и микро и наноигли на дълбочина 1.5 предимно...редувам ги .
Въпреки че и микроиглите, и наноиглите елиминират различни кожни несъвършенства чрез стимулиране на генерирането на колагенови и еластинови влакна, те имат няколко разлики, които ги правят по-ефективни при някои състояния от други. Наноиглите използват патрони със силиконов накрайник, които пробиват само епидермиса, за разлика от леченията с микроигли, които достигат по-дълбоко в дермата.

# 677
Чавдар, поручайте си от Алиексорес Дермапен.За 100 лв ще си купите много по-нов модел.Същите са като в Бг сайтовете.Моят е от там, работи и безкабелно.Вече идват доста по-бързо пратките.

# 678
Имате ли наблюдения след колко време дават ефект добавките против косопад,ако изобщо дадат ефект естествено? И има ли такива, които са ефективни?Пия Фито почти месец, но не виждам ефект никакъв.Преди това пих месец Дюкре реактив без ефект( може би трябваше прогресив да взема)И се лутам и мая и не знам кой път да хващам.Интересува ме има ли такова животно добавка против косопад, което да действа и как се казва?

# 679
Имате ли наблюдения след колко време дават ефект добавките против косопад,ако изобщо дадат ефект естествено? И има ли такива, които са ефективни?Пия Фито почти месец, но не виждам ефект никакъв.Преди това пих месец Дюкре реактив без ефект( може би трябваше прогресив да взема)И се лутам и мая и не знам кой път да хващам.Интересува ме има ли такова животно добавка против косопад, което да действа и как се казва?

Пийте ги по дълго време . За няма и месец силно се съмнявам да има някакъв ефект. Не разчитайте само на добавки за косопада . Правете маски , мийте се с подходящи шампоани. Пробвайте с ампули . Успех

# 680
След поне 4м се вижда ефект от каквото и да е при косата.Такава ѝ е фазата на растеж на косъма.Падналите косми да умрели вече, просто не падат веднага.Нямам какво да ги спаси.

# 681
Лошото е, че виждам паднали косъмчета по около сантиметър т.е. падат и съвсем малки

# 682
Да, на тях им  е скъсен цикъла на живот по някаква причина.Аз 2г правих изследвания и мажех по косата масла и серуми, правих масажи, попълвах дефицити.За 1-2м. не очаквайте чудеса, освен ако не е някакъв спорадичен случай , засегнал косата.

# 683
Лошото е, че виждам паднали косъмчета по около сантиметър т.е. падат и съвсем малки
При мен е по същия начин, падат къси новопоникнали косми. Повече от година продължава това. Посещавала съм двама дерматолози, ендокринолог, гинеколог, ревматолог, изследвания на щитовидни и полови хормони, витамини, ана скрининг, 13 мезотерапии, всякакви добавки , мазила и шампоани - ефект от всичко нулев. Ако откриете някаква причина, моля, споделете.

# 684
Причина винаги има.Трудно, изморително и отчайващо е, но не спирайте да търсите!
Успех!

# 685

Някой има ли мнение за тази марка шампоани ?

# 686
Има ли някой ползвал серума на Mediceutical?  По колко впръсквания се правят? На мен страшно много ми утежнява косата, особено както се прилага по два пъти дневно.
Отделно с това два пъти дневно втриване, пада още повече коса.

# 687
Има ли някой ползвал серума на Mediceutical?  По колко впръсквания се правят? На мен страшно много ми утежнява косата, особено както се прилага по два пъти дневно.
Аз съм го ползвала и доста ми омазняваше косата. Тя и без това ми е бързо омазняваща се. Въпреки всичко го изпръсках докрай.

# 688
Много сме ползвали серума на Mediceuticals.Пръскам на сектори и разтривам.Мия си често косата, гака че
не ми пречи, че
леко я утежнява.Пада повече
коса
от масажа, не от серума.И при мен беше така в началото.Ползвам серума от 2г., вече
не всеки ден, но при мен има ефект.

# 689
Аз съм го ползвала и доста ми омазняваше косата. Тя и без това ми е бързо омазняваща се. Въпреки всичко го изпръсках докрай.
Има ли ефект от Numinox спрея ?

Общи условия

Активация на акаунт