Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 478
  • 860
  •   1
Отговори
# 120
Познах, че ще започне да го защитава.

# 121
Тези хора, живели повече от теб, писаха по темата, но на теб не ти харесва прочетеното.
Съжалявам родителите ти, защото гледат двама хрантутници. Първоначално ми беше жал и за теб, ама след последните постове, вече виждам, че ти самата си се поставила в това положение.
Живи и здрави да сте, животът е такъв, какъвто си го направиш...!

# 122
Вече и аз съм 100% сигурна, че е трол.

# 123
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Спокойно, хора, няма как бременна в 9 месец да пише такива глупости. Тогава целият фокус е към бебето и раждането.
Виждала съм бременна, в края на девети месец, да пуши и да чака да влиза за планирано секцио, това  придружено с пуфтене и мрънкане...

# 124
Звучиш все едно си в някаква секта. Той сега е много прекрасен. Аз продължавам да се чудя тая тема реална ли е?!

Като мине кризата все едно някой с гумичка им изтрива от мозъка всичко и животът отново е прекрасен, любимия е прекрасен и т.н. ...До следващия път. Тоя филм съм го гледал многократно, напълно безсмислено е да се опитваш с логически доводи да постигаш някъв резултат. Изходът е или някакъв голям шок, примерно да я пребие, или да и изневери ( и в двата случая пак не много сигурно) или просто на него да му омръзне и да я зареже. Други варианти няма.

# 125
  • София
А майчинство ще взимаш ли поне?

# 126
  • София
Откажете се. От този сън сама трябва да се събуди.  Бас държа, че след още няколко поста ще започне да го защитава и след това ще спре да пише.
Мда, това е положението.
Сега е "Мачкай ме, обичам тъ", после ще стане "Бий ме, обичам тъ", но всичко е точно. Ще стане по-весело, когато техните няма да имат възможност да ги издържат. Ако не я бие повече от веднъж седмично, ще бъде идеален.

# 127
Тръгнах да пиша още нещо, ама се отказах. Загубена кауза.....

# 128
  • София
И написах тази тема в яда и болката си, че понякога както се събудим и всичко е идеално, нещо се обърква страшно и не знаем следващия ден дали нещата ще се оправят или живота ни готви и по-лошо и ще изгубим завинаги щастието си, както и нуждата си да споделя и да чуя съвети от хора, живели повече от мен...
Май тук се пускат фалшиви истории за вдигане на трафика ли, и аз не знам защо. И то такива, които играят на тънката струна на женското съчувствие. Няма начин човек да търпи такива неща, при условие, че пише и се изразява по този начин.

# 129
  • Варна
Последните алабализми са все едно преписани от любовен роман (не можела да си представи как ще се събуди и оня няма да го има) или от някакви философски творения (възходите, паденията и тралала). Наистина е загубена кауза.

# 130
Имаше една модераторска тема преди време- защо интелигентни и успешни жени се вкопчват във връзки с насилници и полагат огромни усилия да ги поддържат. Може интересни неща да се прочетат там, обяснява и много от поведението  на авторката. Което съвпада и с това, което съм виждал лично.

# 131
Добре, че съм тъпа, грозна и неуспешна.... Grin

# 132
  • Пловдив
И в темата за домашното насилие писах това... В огромен процент жертвите имат избор. Имат къде да избягат, имат семейство и приятели зад гърба си...само, че "Не си представят живота без него". Роднините ги прибират и след седмица "жертвите " се връщат сами, карат се дори със спасителите си. Докато останат напълно сами на света...(с любимия, разбира се). Тогава виждат от къде изгрява слънцето и почват да реват, че ги бие, а роднините им не се интересуват.  Загубена кауза. Успех в любовта ви пожелавам.

# 133
  • София
Не казвам, че няма изобщо такива жени, но сякаш тази история вече съм я чела, само подробностите малко се променят.
Едно е жена, която след години осъзнава нещо си или мъжът се е променил тотално - против това няма застраховка. Обаче тази история още отначало си смърди. Разбирам жената да е виновна и гузна, т.е. да си го е заслужила - как да е. Обаче без причина да ме ругаят, и то бременна....

# 134
Тези хора, живели повече от теб, писаха по темата, но на теб не ти харесва прочетеното.
Съжалявам родителите ти, защото гледат двама хрантутници. Първоначално ми беше жал и за теб, ама след последните постове, вече виждам, че ти самата си се поставила в това положение.
Живи и здрави да сте, животът е такъв, какъвто си го направиш...!
Аз никога не съм искала да лежа на гърба на родителите си, не работих защото ме беше страх да не загубят съпруга си, но щом родя ще се заема с кариерата си. Със съпруга ми сме постигнали споразумение поне  по този въпрос

Общи условия

Активация на акаунт