Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 533
  • 860
  •   1
Отговори
# 195
  • SF
Ето ви една конкретната ситуация, искам да отговорите, ама честно.
Имате връзка от скоро с някъв мъж, още не го познавате добре, в смисъл излизания от няколко седмици, легнали сте си няколко пъти и всичко е ок до момента. И изведнъж се появява няква жена, за която не знаете нищо, нито знаете че съществува ( щото нали бивши не се обсъждат) и ви казва, че въпросният не е това, за което се представя. Че ви върти и двете, праща ви някви снимки, на което се целуват с него, някви скрийншоти на чатове с любовни обяснения ( без дата) и или някви други произволни неща за него, силно конпрометиращи. Човека реално не го познавате добре, хайде сега кажете, дали няма да се вкарате във филма, а една не малка част няма директно да бият отбой?

Много мразя такива драми или филми, както ги наричаш ти, и считай, че си намирам добра причина да се разкарам от тези отношения.
Онова болднатото - ами ако сме обсъждали бившите, знаем по години коя, как, къде, защо с нея, защо после се е появила другата, тя защо си е тръгнала и т.н..., но точно това куку е пропуснато да бъде представено, язък за разговорите и разкриваното на миналото.
На мене винаги ми е по интересно къде е пътувал новият познат, къде е работил, а не с коя е спал и колко сезона са продължили, дали са си изневерявали, дали тя е имала деца, дали е искала да имат общи, той дали се е грижил за нейните и разни други клюки и подробности, които могат да бъдат измислени, украсени, пречупени през призмата на времето,  съкрушителни, страдателни, гневни и от сорта.

Ти отговори ли ми, ако жената, която е с тебе не ти разкаже подробности за предишния си любовен живот, в какво точно би я заподозрял?

# 196
Напротив. За теб бившите са от основно значение, щом от началото се обяснявате кой какви бивши е имал и за всичко около тях. За мен точно е обратното.

# 197
Бившите не са от никакво значение в една настояща връзка. Те за това са бивши. Ако са от значение, не е на добре таз връзка.

# 198
  • SF
Объркана съм. Обяснявах уж ясно, че нищо не ме интересува.
Да не говорим, че това може да са много добре подбрани разкази, и спестени подробности.
Повечето мъже претендират да са имали много жени, богат опит, а ги гледаш едни такива, на нищо не приличат, а са имали предложения от доста красиви жени. А пък аз, като една красива жена, през ум не ми минава да му предложа да спи с мене, ако има възможност и ако му остане свободно време.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 19:12 от Esmee

# 199
Какво бих си помислил- зависи от това дали се полагат големи усилия да се крие това и дали се налага пълно информационно затъмнение- съвсем естествено бих си помислил, че се крие нещо - я голям километраж, я някоя срамна постъпка- връзка с женен мъж, изневяра, нещо друго.
Ако не се полагат такива усилия, тия неща си излизат мслко по малко. Не е нито водещо, нито толкова важно, освен при проблемен бивш както казах. В едни нормални отношения обикновено има време да се обсъждат и нови неща, и стари. Темите табу обаче лекичко предизвикват интерес, дори само от чисто любопитство.

# 200
Не знаех, че тактичността може да бъде оприличена като информационно затъмнение и то

Цитат
че се крие нещо - я голям километраж, я някоя срамна постъпка- връзка с женен мъж, изневяра, нещо друго.

Какви усилия, какви пет лева?!?! Теми табу?!? Бре....!

# 201
Аз затова съм казала, че нямам бивши
Joy айде, един, че другото нали, би се разбрало. И готово. За какво трябва да навлизаме в подробности за нещо, което няма значение реално. Rolling Eyes

# 202
  • София
Пази Боже! Жена да дойде да ми докладва! Ааа, да. Върна ме 30 години назад! 🤣 Станахме си приятелки и му се явихме под ръчичка! Оня се гътна от изненада! 😂

# 203
Основни гаджета бих споменала, но изневери и женени любовници - хич. Grinning Даже няма нужда да се лъже, просто тактично се премълчава. Който се мисли за изповедник, не е познал...

# 204
На мен пък ми е било много странно да ме разпитват за бивши и аз нали си казвам всичко, както си е… И в един момент нещо, което е в миналото и е засягала дадена ситуация и даден човек, да се използва срещу мен от настоящия!😄
Мега зле!

# 205
Ние сме от тия, дето са си казали. То млади се и хванахме, де. Като цяло не ревнувам от бивши и въобще не съм ревнив човек. Не ми пречи да знам какво е било преди мен, но и не дълбая в миналото.

# 206
Абе едно е да знаеш информация тип бях с тази жена 5 месеца и се разделихме. Друго е да се навлиза в ненужни подробности какво се е случвало всеки ден през тези 5 месеца.

# 207
  • София
Е аз за това говоря. Бях с Х 6 месеца, обаче се разделихме и това е.
Сега като се замисля оня уж не беше ревнив, ама целия ни семеен живот ме е заяждал за един негов приятел, с който бяхме година.

# 208
Ние с ММ бяхме една година приятели преди да се хванем, та си разказахме всичко с подробности. Даже като бях още с бившия ми сме излизали тримата заедно, както и често в компания.

# 209
Авторке, само по-зле ще става, това е ад!
Отиди при родителите си след раждането, помисли си дали да записваш детето на негово име. Щастлива няма да си с този човек, той няма да се промени.

Моли се да си намери друга жертва час по-скоро. Само така ще спре да те тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт