Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 533
  • 860
  •   1
Отговори
# 180
На откачените, колкото и да им обясняваш, те пак ще вярват на "слуховете" и ще се съмняват винаги. Затова се бяга от такива, не им се обяснява.

# 181
Примери : слух за приятелка, че цяла компания и се изредила - приятелят и я напусна от срам

E, щом я е напуснал заради някакъв си слух, значи по-добре даже. Тя да не би да се е натъжила заради тоз льольо...?!?!

# 182
Примери : слух за приятелка, че цяла компания и се изредила - приятелят и я напусна от срам

E, щом я е напуснал заради някакъв си слух, значи по-добре даже. Тя да не би да се е натъжила заради тоз льольо...?!?!
Не помня, беше преди мноооого години. Помня само, че много се натъжи заради слуха, защото в тази компания имаше връзка само с един и и беше първия и много влюбена беше, пък той не стига, че я разкара, пък дълги години разправя на всеослушание интимни неща, а тия покрай него пък разказвали на трети и четвърти компании от свое име, все едно, че те са я... И накрая се оказа, че момичето спала с един от любов, пък гръмна слух, че била обща и с всички поред, пък и заедно...
То сега смешно ми звучи. Ама на 16 беше голяма драма. Много ми беше жал за нея.

# 183
Ето ви една конкретната ситуация, искам да отговорите, ама честно.
Имате връзка от скоро с някъв мъж, още не го познавате добре, в смисъл излизания от няколко седмици, легнали сте си няколко пъти и всичко е ок до момента. И изведнъж се появява няква жена, за която не знаете нищо, нито знаете че съществува ( щото нали бивши не се обсъждат) и ви казва, че въпросният не е това, за което се представя. Че ви върти и двете, праща ви някви снимки, на което се целуват с него, някви скрийншоти на чатове с любовни обяснения ( без дата) и или някви други произволни неща за него, силно конпрометиращи. Човека реално не го познавате добре, хайде сега кажете, дали няма да се вкарате във филма, а една не малка част няма директно да бият отбой?

# 184
Като кажеш на новия "бях с Иван три месеца, после с Драган две години", с какво те спасява от подобни слухове?
Мразя малките градове.

# 185
  • София
Когато някоя ми каже, че ни върти и двете в момента, това променя ли се от евентуалните му думи, че е бивша?

# 186
Имате връзка от скоро с някъв мъж, още не го познавате добре, в смисъл излизания от няколко седмици, легнали сте си няколко пъти и всичко е ок до момента. И изведнъж се появява няква жена, за която не знаете нищо, нито знаете че съществува ( щото нали бивши не се обсъждат) и ви казва, че въпросният не е това, за което се представя. Че ви върти и двете, праща ви някви снимки, на което се целуват с него, някви скрийншоти на чатове с любовни обяснения ( без дата) и или някви други произволни неща за него, силно конпрометиращи. Човека реално не го познавате добре, хайде сега кажете, дали няма да се вкарате във филма, а една не малка част няма директно да бият отбой?
Съгласих се с теб в предишен пост.
Ходи обяснявай после, че нещо думата "край" бившия не я разбира и ти лепи писма по вратата, звъни на твои приятели, а те на теб, за да те помолят да му звъннеш и ОЩЕ веднъж да му изясниш, че е бивш.
Нищо не променя думите, че е бивш, Fever, но се предполага, че като си казал си честен, а като те чака един с цветя и те гони пред настоящия ти, пък той не знае за кво иде реч става по-кофти.

# 187
Ооо rfff колко години назад ме върна- аз признавам го играх този филм, че и с две продължения( не съм подозирала на какво са способни жените за един мъж) , но много упорит и твърде  настоятелен се оказа главния герой. Съгласи се с всичките ми условия и така до днес продължаваме по моя сценарий.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 15:01 от ccvet

# 188
  • София
Ами аз лично няма да го сметна за честен, когато някоя ми доказва, че сега са във връзка. Най-малкото ще искам да се самоубедя.
Играла съм аз във филма с честността. Уж бивша с фантазии, а се оказа тя честната, а той наистина излизаше с двете.
Добре, че бяхме млади.

# 189
Скрит текст:

Обикновено човек знае, ако около него се върти някой болен мозък. Хахото може да е бивш/а, но проблемите, които създава са все още в настоящето, та по-добре да не се крие. Аз поне бих споделила. А ако не ми споделят на мен... по-скоро заради това бих се отдръпнала.

# 190
Да, ще бия отбой. Със сигурност. Независимо кой какво ми е разказвал и доказвал. Не ми се влиза в подобни филми. Обичам спокойствието и няма нужда да се напрягам да мисля за мои и негови бивши, за кой с кого си чатил и подобни, никви филми не ми трябват.
Каква ще е разликата, ако сме си споделили на първа-втора среща за всички бивши по ред?

# 191
Да, ще бия отбой. Със сигурност. Независимо кой какво ми е разказвал и доказвал. Не ми се влиза в подобни филми. Обичам спокойствието и няма нужда да се напрягам да мисля за мои и негови бивши, за кой с кого си чатил и подобни, никви филми не ми трябват.
Каква ще е разликата, ако сме си споделили на първа-втора среща за всички бивши по ред?

Т.е. ще зарежеш някой заради проблемна бивша без значение на вдичко останало? Ми твое право си е, кво да ти кажа друго.
Аз не го направих, и не съжалявам.

# 192
  • SF
Някои мъже са болни мозъци. Но съществуват и напълно свестни. Сядате една вечер на едно вино, нахвърляте твоите и моите бивши и после край. Казали сте си го, имате си доверие, че и двамата сте възрастни хора, които напълно съзнателно сте избрали да сте именно във тази връзка, да сте заедно и това е.
Аз лично разсъждавам така и искам и човекът срещу мен да е така.

А това защо? По какъв повод? Какво да правя с информацията, която той ще ми снесе.
Ако е бил женен и има деца от разни жени, окей, но поредици от срещи и раздели, за какво да ми ги изповядва?

# 193

Т.е. ще зарежеш някой заради проблемна бивша без значение на вдичко останало? Ми твое право си е, кво да ти кажа друго.
Аз не го направих, и не съжалявам.

Твоя си работа.

В началото на дадена връзка е много по-лесно да се прекрати. Червените лампи не трябва да се пренебрегват. Какво е това "всичко останало", когато почти не познаваш другия?

# 194
Ми не знам, ти кажи какво е? Какво те кара да си с някой, или да не си ( освен, че бившите са от основно значение) ?

Общи условия

Активация на акаунт