Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 598
  • 860
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Всичките съвети са да го лекуваме с вяра и любов, да не го дразни, на пръсти около болния, а от какво е болен - никой не знае.

Родилка на два месеца - кой ще се погрижи за нея? За чувствата и емоциите ѝ, несигурността, разочарованието?

# 586
Борисе, предишния път, като те питах, явно ме рипортна и ми изтриха мнението, макар че няма нищо обидно във въпроса - Ти мюсюлманин ли си?
Твоите житейски възгледи не са нормални, поне не за повечето хора. "Мъжествеността му" била поставяна под въпрос...!!!! К'ва мъжественост, бе, к'ви пет лева....!?!?!? На 32 години живее с подаяния, мързи го да работи, няма пари за памперси или да си плати тока, ти - мъжественост....!!!!! Ххахаххаха

Пак ще напиша на авторката, колкото и да смятам, че е тъпа и заблудена - Отивай у майка си и помагай там, за да отгледате поне детето що годе нормално. Ако твоя льольо се събуди от летаргията и започне работа, преосмисли отношението и държанието си към теб, тогава бъди отворена за разговор и промяна.

# 587
  • София
И се пази, много се пази, защото набързо ще се озовеш с второ.

# 588
Е то какво друго да правят? Joy

# 589
  • София
Пича си е по учебник, ама не от учебниците на авторката.

# 590
Ама чакай малко, ще бачка ако трябва си за жълти стотинки. Аз не съм чула някой, който да е завършил и веднага да е за почнал да работи за 5 цифрени суми. За да стигнеш хубавите заплати трябва да работиш, да търсиш, да се насраждаш. Не да стоиш вкъщи и да казваш, че няма да бачкаш и да чакаш някой да дойде да те моли.
Това нещо не е глава на семейство, няма какво да се прави на ущипан и да се прави, че са му на нанесли удар по мъжеството, защото той няма такова. Нищо мъжко няма да чакаш някой да ти храни семейство и да си недоволен от това...

# 591
Не му се вързвайте на тролчето Борисчо. За него патриархат е равно на робство.
Ще ми е интересно обаче авторката да се включи и да обясни какво прави по цял ден любимия...

# 592
Шоколадче,  колкото по те чета, толкова се убеждавам, че ти е тотално сбъркана представата за любовта. Мъж, който те обича ще се грижи ти да си добре, ти и детето.
Твоето е накакъв извратен мазохизъм, успешно манипулиран от любимият ти.

# 593
Авторката като го е взела, той пак не е работил.
Значи е наясно със ситуацията и изборът е неин.
Той, ако вземе да работи, ще се умори, ще стане още по кисел.
Вие това ли искате?
Има и такива семейни модели.

# 594
  • София
Той да не работи, ама да мирва, не да я тормози от сутрин до вечер на влакчето на ужасите.

# 595
  • София

Какво да се прави? В прованса няма работа и пари. Той/ те са поставени пред нелекия избор - да се унижава да бачка за лудо или да се хапе и поне временно да получава подаяния от тъстовете.

Това е тежка дилема за млади хора.
Това може да е дилема единствено и само за някой Кифльо Маринкин. За нормален човек никога не може да има дори намек за дилема между това да работи и да взима пари от други хора. Ама никога никога. Замисли ли се дори за секунда, не е читав ама грам.

# 596
Оф, с това твоето търпение ще ме умориш, бе човек... Телепортирал си се от средновековието, не може да си живял в 20 и 21 век...

Авторката имала педагогическо образование доколкото помня.
Аида, то в средновековието само потомствените аристократи и робовладелците са могли да си позволят да не работят, простите и мързеливи селяни са умирали от глад.

# 597
  • Далечният изток
Ами ЛГ според Борис не е прост и мързелив. Вероятно го счита за аристократ...

# 598
По скоро за робовладелец, който за негово нещастие разполага само с една робиня, заради предразсъдъците на съвременното общество. Ако бяха 4, едната щеше да гледа децата и домакинството, а останалите три да работят, заедно естествено, за да се дебнат една друга да не ги загледах някой мъж.

# 599
Ееееех, че романтично-любовта си е любов. Хубаво е да си огрян от нея, ама дървата топлят повече, а те не са безплатни😉

Общи условия

Активация на акаунт