Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 276
  • 860
  •   1
Отговори
# 60
Аз просто допускам, че може да не е насилник, ами обикновен истерик. Макар че това бегло подхвърленото за полицията не е в полза на тази теза, да.

# 61
Болни хора, болни взаимоотношения.

# 62
Всъщност аз избухнах и затова се стигна до полиция, нервите ми ескалираха, той никога не ми е посягал, истината е, че когато стане така, аз съм тази с агресивното поведение, в резултат на натрупаните негативни емоции.

# 63
Ревността ли да е проблемът само?
Възрастен мъж на 32, не работи, забранява на жена си да работи, а очакват дете!!!
Авторката нещо друго иска да оправя, а не осъзнава точно какъв мъж е това - да лежи вкъщи и да не търси работа.

Аз такава с патологична ревност не съм се сблъсквала. Но съм се сблъсквала с безотговорност, безхаберие и лежане на чужд гръб. Та и да му притъпи ревността, самия факт, че не осъзнава ситуацията, в която се намират като бъдещи родители, и че се опитва да търси сметка за думи на баща и, въпреки, че той ги издържа, говори за мега безотговорен и нагъл човек.

П. С. Да кажа, щото е било на мой гръб, че и това с работата не се променя. Ако във важен момент не желае да работи и остане неотчетено и осъдено, ако не го е срам, то това ще се повтаря все по-често. Щях да кажа, че ще лежи издръжката на женския гръб... ама нали и на нея не дава да работи. Не знам тогава как...

# 64
  • Далечният изток
Ами той това целѝ, и си постига целта.
Вземи прочети малко за емоционалните насилници, отровни, токсични хора. Дори и тук във форума има тема за невъзможните хора.
Може и да ти светнат лампите.

# 65
  • София
Всъщност аз избухнах и затова се стигна до полиция, нервите ми ескалираха, той никога не ми е посягал, истината е, че когато стане така, аз съм тази с агресивното поведение, в резултат на натрупаните негативни емоции.
Тц. Не си виновна.
И моят екс така ме работеше. Не точно с ревност, с друго заяждане. Рови, рови, докато избухна. Това си е психически тормоз и така ще бъде винаги, за съжаление.

# 66
Тези проблеми с ревността бяха затихнали след като забременях, на тяхно място се настаниха финансовите, които също се отразиха на нервите ми, но сега с помощ от семейството ми разрешихме донякъде финансовите несгоди. Всичко беше наред и дори не очаквах да се появи темата за бившия ми като проблем. Дори аз бях станала по-ревнива, тъй като се поизоставих покрай семейния живот, промених визията си и това ме прави несигурна в себе си, макар, че той постоянно ми казва, че съм красива.

# 67
  • София
Ами той е златен ненагледен явно. Само малко не ти дава да работиш, не работи и изпитва болна ревност, като се изключат тези дреболии, всичко е точно.

П.П. Измислих начин да си оправите отношенията. Роди още 5-6 деца, така ще си почти непрекъснато боса и бременна, и той няма да те ревнува.

# 68
  • София
Между другото, това че не ти дава да работиш е голямата червена лампа!
Аз в момента работя с психолог, това беше едно от малкото неща, които ми каза. Психическо и финансово насилие, м да.

# 69
  • Далечният изток
Добре си обработена...Оправдаваш него, а вината за всичко е в теб.
Имаш голям проблем, който не осъзнаваш, да знаеш...

# 70
То едно и също вече във всяка тема... Пуска се истината и като получи авторката по-остри коментари, започва защита на мъжа.
Хубаво де, каква е причината млад 32 годишен бъдещ баща, ако не е инцидентно тежко болен, да не работи, да не желае да работи и да чака на тъстовете си???

# 71
Ама не не, той не е виновен за нищо човека..И ти не си виновна.
Сега ти играят хормоните от бременността и от това ще да е..
Успокоявай се сега с тия думи, а пък после ще го мислим в другата тема, след време.
Иронията с големия черпак, сипи си.🤞

# 72
Сигурна съм, че си си променила визията, тоест към по непривличаща внимание визия, защото той така е пожелал или те е заставил.
Момиче, заблуждаваш се, че обичаш този човек и че и той те обича!
Те червените лампи станаха много!

# 73
  • Бургас
Авторке, той защо не работи?

# 74
Говорили сме за това безброй пъти, той е наясно какво трябва да прави след като в живота ни скоро ще се появи малко човече, което ще зависи от нас, поставяла съм ултиматуми и той ми е обещал, че ще направи нещо да промени това, дано да се случат нещата. И аз от своя страна имам желание да работя, дори и с малко бебе, ако не можем да се справяме с разходите.

Общи условия

Активация на акаунт