Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 224
  • 860
  •   1
Отговори
# 75
А защо не работи? Как точно се издържате? Вашите ви плащат всичко ли? Това не е нормално за здрави, прави, млади хора.

# 76
  • SF
Бившите връзки са минало и си е имало причина, за да не са настоящи.
Не би ли следвало да се притеснява повече за бъдещи връзки, не за минали?

Много голяма глупост е, когато двама се запознаят, да си разкажат за бившите. Супер тъпотия е това!

И на мене са ми събирали очите, когато почти непознат мъж, на първа среща, иска да му разкажа как и кога е приключила последната ми връзка и какво-що за нея. Дали му би му станало готино, ако му разкажа "голяма любов беше, не вярвам, че ще срещна друг като него. Съжалявам, че свърши и се радвам, че останахме близки. Не мога да си представя живота без него!"

Другият вариант е "страшен боклук, мухльо, супер простак, не можех да го понасям, за нищо не ставаше..., аз все идиоти и луди привличам." Simple Smile
Да ме пита човек, какво съм правила с такъв тип.

Много хора знаят за бившите връзки на партньорите си. Когато ги питам от къде са научили подробности, казват някакви глупости "просто разбра отнякъде", "така се получи"... Така се е получило. Тя седнала и му изпяла всичко, похвалила се много пъти колко е била желана, харесвана, а после "отнякъде просто разбра и сега ми прави проблеми."

# 77
Бившите връзки са минало и си е имало причина, за да не са настоящи.
Не би ли следвало да се притеснява повече за бъдещи връзки, не за минали?

Много голяма глупост е, когато двама се запознаят, да си разкажат за бившите. Супер тъпотия е това!

И на мене са ми събирали очите, когато почти непознат мъж, на първа среща, иска да му разкажа как и кога е приключила последната ми връзка и какво-що за нея. Дали му би му станало готино, ако му разкажа "голяма любов беше, не вярвам, че ще срещна друг като него. Съжалявам, че свърши и се радвам, че останахме близки. Не мога да си представя живота без него!"

Другият вариант е "страшен боклук, мухльо, супер простак, не можех да го понасям, за нищо не ставаше..., аз все идиоти и луди привличам." Simple Smile
Да ме пита човек, какво съм правила с такъв тип.

Много хора знаят за бившите връзки на партньорите си. Когато ги питам от къде са научили подробности, казват някакви глупости "просто разбра отнякъде", "така се получи"... Така се е получило. Тя седнала и му изпяла всичко, похвалила се много пъти колко е била желана, харесвана, а после "отнякъде просто разбра и сега ми прави проблеми."
Да, аз също съм на това мнение, от миналото няма смисъл да се ревнува, бившите са станали бивши с причина все пак. За мен лично би било равно на житейска деградация да се върна при бивш, с тези хора до никъде не съм стигнала и нищо не бих постигнала да се върна при някой от тях. Това съм му го обяснявала доста пъти преди. А иначе той държеше да разкажем един на друг всичко за живота си преди да се съберем с цел опознаване, а и също да си знаем нещата един от друг, а не от горски приказки, живеем в малък град и хората тук доста се бъркат в чужди животи и говорят на поразия, както се казва.

# 78
  • София
Отвори си очите и виж схемата! Той има огромен проблем - безработен с бременна жена. И затова прави проблеми именно на тази бременна жена! За да отърве вниманието от себе си. Е няма такава гад!

# 79
И кво като разкажеш за бившите си и искаш да знаеш за тези на другата страна? Кво лошо има, че трябва да се крие тва? Нормално е да си имал други хора в живота си, да сте се разделили по някакви причини. Били са част от живота ти за даден период, криенето за мен е по подозрително. Все едно има нещо, от което те е срам

# 80
И кво като разкажеш за бившите си и искаш да знаеш за тези на другата страна? Кво лошо има, че трябва да се крие тва? Нормално е да си имал други хора в живота си, да сте се разделили по някакви причини. Били са част от живота ти за даден период, криенето за мен е по подозрително. Все едно има нещо, от което те е срам

Нездравата психика не го възприема така, защото за нея "любовта" е притежание, а не здравословна любов.

# 81
Не е до криене. Просто е нещо , което няма значение.  Като разбереш всички бивши връзки на другия и какво....?

# 82
Е да де, но тук проблема не е в бившите. Дали ги е имало, нямало, крити са или друго. Проблем се измисля ако няма реален, така работи тая патология

# 83
  • София
То всъщност проблем има, но е другаде. Май доста "мъже" правят така. То джоба му пробит, ама той вдига скандал от ревност или за манджата или за детето...

# 84
  • София
И полицията дойде само защото ти си му крещяла?? Брей, тая полиция, да й се ненадяваш.
И това след двата шамара на морето?
Извинявай, надявам се да не съм права, но не вярвам, че няма физическо насилие.
И на мен ми е мъчно за родителите ти, изгледали здраво право дете и то се набутало при психично болен човек, да му обслужва психариите. Че и да ви издържат отгоре. Ако бях на баща ти, щях да затворя кранчето и да ти давам пари единствено и само под моя покрив. Ама хората явно са много добри и жалостиви. Да издържат насилника на дъщеря си.

# 85
Говорили сме за това безброй пъти, той е наясно какво трябва да прави след като в живота ни скоро ще се появи малко човече, което ще зависи от нас, поставяла съм ултиматуми и той ми е обещал, че ще направи нещо да промени това, дано да се случат нещата. И аз от своя страна имам желание да работя, дори и с малко бебе, ако не можем да се справяме с разходите.
Черно шоколадче, а той защо не работи? Мързел? Това е не по-малък проблем от безсмислената му ревност.
Според мен ти избухваш и агресираш, защото дълбоко в себе си виждаш, че трябва да махнеш този човек от живота си. Представяш ли си да се събереш с някого, който вади на показ най-доброто у теб? А ти си се събрала с човек, който вади най-лошото, вбесява те непрекъснато, а отделно той не прави нищо добро за теб и за вас.

Обичаш до полуда? Наистина това е някаква лудост. Не знам как е успял да те обсеби, или има нещо в теб, което търси такава връзка, но може пък да успееш да се осъзнаеш. И да намериш човек, с когото да си добра и мила. Каквото търсиш, това намираш.

# 86
  • В.Търново
За това момичета, не бързайте със сватби и бремености след 4 месечна връзка.Първо се опознайте, поживейте заедно, така най-разбираш що за човек стои до теб.
Дано се наредят нещата при теб, авторке! Но твоя мъж е патологичен ревнивец и това ще ти създава проблеми през целия ви семеен живот. В един момент може и да не те пусне да работиш и да си стоиш само вкъщи.

# 87
Говорили сме за това безброй пъти, той е наясно какво трябва да прави след като в живота ни скоро ще се появи малко човече, което ще зависи от нас, поставяла съм ултиматуми и той ми е обещал, че ще направи нещо да промени това, дано да се случат нещата. И аз от своя страна имам желание да работя, дори и с малко бебе, ако не можем да се справяме с разходите.
Препрочети това, което си написала.
Знае какво се очаква от него, но не го прави. Ти поставяш ултиматуми. На теб нужно ли ти е някой да ти поставя ултиматуми, за да си свършиш твоята работа - да си изпереш, нахраниш и отгледаш детето? Би било странно, нали, мъжът ти да те пазари да го изпереш и да му обърнеш внимание, че плаче, а ти да обещаваш, че от утре ще се промениш.

За другите ти постове: Не мисля, че ще видиш бял ден в малък клюкатски град с такъв ревнивец. Всеки може да каже нещо измислено от скука. Винаги ще има кой да му каже - жена ти, там говореше с Иван съседът. А по главната може да засичаш бивши всеки ден.
По-добре си остани при вашите, щом те подкрепят.

# 88
  • София
И това след двата шамара на морето?

Това с двата шамара на морето не беше ли от темата на 23-годишната с 3 деца в чужбина?

Но пък какви неща съм виждала в практиката си, заради които полицията отказва да дойде. Чудя се и аз как идват за един нервен изблик на бременна в 9-тия месец.

# 89
Как няма да ревнува, като за нищо не става тоя мъж. Най-явното доказателство е, че е безработен на 32, родителите на жена му го издържат, дори бременната му жена е склонна да го издържа....?!
Когато сам допуснеш да копаеш под дъното, нормално всички да ти се струват като конкуренция. Това е човек без достойнство, паразит, и явно и той осъзнава, че всеки може да го измести.

Общи условия

Активация на акаунт