Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 446
  • 860
  •   1
Отговори
# 90
А за какво е доказателство това, че тя седи с него? Вижда го, че за чеп за зеле не става, тя скоро ще отговаря и за дете... Обич - я моля ти се!
Авторке, виж темата "Ревност". Това ли искаш за себе си и за детето?

# 91
Аз писах по-рано, че за мен и двамата са болни мозъци. Иначе, и тя на толкова оценява себе си и това смята, че заслужава. Локалният ненормалник, който виси пред работата й.

# 92
  • София
Добре я е сварил. Дано се усети се измъкне преди да съсипят психиката на детето или преди нещо фатално.

# 93
Всъщност аз избухнах и затова се стигна до полиция, нервите ми ескалираха, той никога не ми е посягал, истината е, че когато стане така, аз съм тази с агресивното поведение, в резултат на натрупаните негативни емоции.
Ако си пред мен ще ти бия два шамара!
Честно... много ти е повлиял за времето, в което сте заедно и трябва да се събудиш, чакаш дете. Това му е целта разбираш ли? Ти ще избухваш, ти ще си лудата и виновната, след време ще те изкара и нестабилна и неспособна да си гледаш детето.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:01 от ЗЛОДЕИДА

# 94
Животът ти става ад, защото си с човек, който го превръща в такъв. Това, което описваш не е ревност, а умишлен тормоз. Вместо подкрепа и любов, получаваш обвинения и съмнения. Само да ти кажа, че такива типове не се променят и цял живот ще трябва да му доказваш обичта си, а той ще се съмнява все повече. Знам, че едва ли искаш да прочетеш това, но бъдеще с такъв мъж е обречено на драми и нещастие. Всичко ще ти забрани и пак ще има за какво да си виновна. Само, че ти в нищо не си сгрешила, просто този човек има сериозни проблеми, за които ако си с него, ще платиш със спокойствието и щастието си.

# 95
Няколко човека попитаха защо аджеба тоз мъж не работи на 32 години.... Авторката удобно избягва въпроса.

Много се изписа, много съвети се дадоха. Едва ли обаче тя ще направи нещо за промяна.

# 96
  • Бургас
Аз за първи път чувам за 32 годишен мъж, който от скоро е семеен и не работи. Не работят обикновено несретниците, тея дето толкова за нищо не стават, че и жена не могат да завъртят.
А вие като гаджета пак ли така бяхте - вашите дават пари, за да го изведеш на кино, кафе, вечеря?
Аз не бих се свързала с мъж, който не може да ме изведе някъде. Щом това не може, как ще издържа семейство?!

# 97
Няколко човека попитаха защо аджеба тоз мъж не работи на 32 години.... Авторката удобно избягва въпроса.

Много се изписа, много съвети се дадоха. Едва ли обаче тя ще направи нещо за промяна.
Всички можем да предположим. Най-често срещаните обяснения - няма работа за него в малкия град, обидно му е да работи за малко пари, по-квалифициран е от това, което му предлагат( не може да е хамалин като е бил барман в най-оборотното кафе в града), а пък от предишната работа са му подлели вода интриганти или гадния шеф се е заяжда с него.
Следва да обяснява, че се справят с нейното майчинство(и с малко помощ от родители). След това ще склони да работи съпругата, но бюджета ще е общ. Тоест няма да има достъп до никакви средства - няма фризьор, няма обувки, няма пари за кафе с приятелка. Ако пък той започне да работи, ще и натяква, че я издържа и е хрантутница. Пак няма да има достъп до никакви средства.

# 98
Абсолютно наложително е да посетиш читав психолог , който да ти оправи  сбърканите представи за любов .
Това е насилие ,  не любов  и имаш сериозен проблем с осъзнаването на ситуацията .
Мъжът ти е на крачка да се превърне освен в психически и във физически насилник.
Потърси подкрепа от родителите .

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:17 от maybe June

# 99
  • София
Финансовото насилие също е насилие.

# 100
  • София
И това след двата шамара на морето?

Това с двата шамара на морето не беше ли от темата на 23-годишната с 3 деца в чужбина?

Заради този въпрос се върнах да погледна - първият пост е редактиран, аз съм сигурна, че в оригиналният пост имаше едно изречение, че й е ударил два шамара в един момент.

# 101
Бърди, бъркаш се, шамарите на морето бяха в тази тема.

# 102
  • София
Много се извинявам, действително е моя грешката!

# 103
В крайна сметка и тук нещата ще ескалират в тази посока. Ако спре на улицата да говори с някой мъж,  ако погледне някой мъж, ако се облече с по-отворена блуза или по-къса пола, ако закъснее с 10 мин.....и т.н., и т.н.

# 104
Всичко са ти казали момичетата.
Бягай от тоз харизматичен мъж.
Нали знаеш за гузния.
Кой знае колко ги върти в момента. Мацки.

Кой плати сватбата?

Общи условия

Активация на акаунт