Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 280
  • 860
  •   1
Отговори
# 615
Абе какво жилище е осигурил, живеят в дома на баща му?! Освен донор на семенна течност, друга роля няма в това "семейство". А като за донор създава прекалено много проблеми, по-добре без него.

# 616
Така е отгледан мъжът.
Какво очаквате да се промени в него?
Дали са му жилище. Сега го гледат. Искате невъзможното.
Затова и Борис ви поднася. Тук никнат сценарии за развод, как той ще си търси работа и т.н.
Човекът намерил мекото, ще си разваля рахата. Булката няма да го напусне.

# 617
Аз пък се чудя, колко ли по- страшен и отчайващ е бил предишния приятел, та този родителите са готови да го дондуркат до живот.

# 618
Boris1177 ако си ми мъж с тези разсъждение не знам степента на телесните повреди, които би получил каква ще е🤣
Да пробваме садо-мазо? 😉😃😅

Писал съм за "трябва" в множествено число.

Приносът на мъжа е с жилище (подслон), подписването на брак (рядко срещано днес) и признаване на бащинство върху бебето.

Иначе, във феодална общност/ прованс, с подобно възпитание и среда, единственото логично и приложимо е тя с нейната женственост и женски ум да движи нещата напред.
Ми да, след като негово кралско височество е удостоил просякинята с високата чест да я направи своя съпруга.,да му роди престолонаследник и да живее в семейният замък, тя е длъжна до живот да се подчинява безпрекословно на своят крал, да изпълнява всички негови желания и да издържа кралството. Работата е за простолюдието, нали Борисчо? Не е за такива със синя кръв, като теб и ЛГ.
Само да вметна, че по турските села мъжете ходят на гурбет, не чакат на жените, като ще говорим за феодализъм.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 14:50 от Прекрасная Василиса

# 619
Само, дето кралете осигуряват живот на жените си с пари и удобства. Тоз голтак имал наследствен етаж от къща и какво?
Ааа, забравих, не трябва да му се напомня, че е голтак, че отиде мъжеството.....

# 620
  • Чужбина
Юрналисте се да ме наричате с умалително, а съм по-голям от повечето от вас. В духа на предложеното "садо-мазо", заслужавате някой да ви напляска, че да ви дойде умът в главата 😁

Осигуреното жилище, сключеният брак и признаването на детето са сериозна апортна вноска.

А тя е наистина интелигента и правилно се смята, че е "на гости" у тях.

За работата - аз лично работя от 15 годишен, летните ваканции като ученик и студент - плътно. От 15 годишен нямам по-дълга отпуска/ ваканция от 4 седмици (слети).

Но намирането на работа, да не говорим за адекватна, е доста сложно, особено в малко градче.

Нали това е темата - какво да прави момичето? При все, че обича мъжа и семейството си. За мен няма друга логика освен да му влезе под кожата и с разбиране и подкрепа да го насочи в правилната и за двамата посока.

# 621
  • София
Наследство при жив собственик няма.

# 622
Осигуреното жилище, сключеният брак и признаването на детето са сериозна апортна вноска.

Ахахаххахах, голям виц!
Викаш, задълженията му приключиха, от тук насетне само дивиденти ще събира!!!

# 623
  • Чужбина
Че кой се връзва да се жени тия дни?!?!

# 624
А припознаването на детето е абсолютно нищо, когато лесно може да се докаже чие е и без неговото желание.
На припознатото дете обаче му предстоят студ, глад и дрешки от подфорум Благотворителност, доколкото разбирам. Това е чист късмет да попаднеш на такива всеотдайни родители, дето ще те гледат с толкова любов, няма спор!

# 625
  • София
Че кой се връзва да се жени тия дни?!?!
Много хора. Всички дати са фул до другата есен.

# 626
А всъщност тя е направила жест, че се е съгласила да се омъжи за тоя неставащия за нищо. Защо това му се пише за заслуга?

# 627
Аз пък се чудя, колко ли по- страшен и отчайващ е бил предишния приятел, та този родителите са готови да го дондуркат до живот.
Родителите ми се зарадваха на новата ми връзка, защото предишният ми приятел беше 30г. по-възрастен от мен. Това майка ми горе-долу го приемаше, но баща ми дори е заплашвал, че ще го убие.. И му е вдигал страшни скандали. Сега съм с по-млад мъж, но цената, която семейството ми ще трябва да плати е да бъда по-отдалечена от тях, защото съпругът ми дори от самото начало на толерира прекаленото внимание. Но не ме разбирайте погрешно, аз обичам до смърт семейството си и цял живот ще съм им благодарна за всичко, което са направили за мен.
Юрналисте се да ме наричате с умалително, а съм по-голям от повечето от вас. В духа на предложеното "садо-мазо", заслужавате някой да ви напляска, че да ви дойде умът в главата 😁

А тя е наистина интелигента и правилно се смята, че е "на гости" у тях.

За работата - аз лично работя от 15 годишен, летните ваканции като ученик и студент - плътно. От 15 годишен нямам по-дълга отпуска/ ваканция от 4 седмици (слети).

Но намирането на работа, да не говорим за адекватна, е доста сложно, особено в малко градче.

Нали това е темата - какво да прави момичето? При все, че обича мъжа и семейството си. За мен няма друга логика освен да му влезе под кожата и с разбиране и подкрепа да го насочи в правилната и за двамата посока.
Благодаря ви за всички положителни мнения и за това, че вярвате, че има надежда за нас. Мисля, че може би съм му влязла под кожата, както се казва, тъй като и той доста е изтърпял от мен покрай хормоните от бременността, които доста допринесоха за ниската ми самооценка, както и последвалия кратък епизод на следродилна депресия. И не един път ми е казвал, че дори и това не го е натоварвало, защото ме обича.
На въпросите какво му има и дали има някакъв здравословен проблем, ще отговоря, че все още лекува свой предишен проблем, но ще спестя информация, тъй като не ми е особено приятно да говоря за това с други хора извън негово присъствие.

# 628
  • Чужбина
Генетичните тестове без съгласието на донорите на материала са незаконни. Може да се води иск за бащинство и т.н.

# 629
Мчи естествено, без иск за бащинство на кого ще доказва нещо с генетичния тест - на мегдана ли ще го показва?

Общи условия

Активация на акаунт