Юлски мами 2023г

• 54 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
В 6 г.с и точно с настъпването й започна да ми се гади. Днес в градския докато идвах на работа едва седях. И едно зверско слюнкоотделяне.. абе ужас. Пия свежи сокове, плодове ям и ми помага. Като цяло ми се ядат цитруси, пият ми се фрешове, изпитвам глад за свежи неща през деня.

# 211
А аз да попитам, някой има ли болки горе в стомаха високо?
Аз усещам почти всеки ден някаква тъпа болка горе високо в стомаха или по-скоро под гърдите в слънчевия сплит, не знам на какво се дължи. Ям си редовно, гадене имам от време на време, но минава бързо и не съм повръщала до сега. Някой идея на какво може да се дължи?

# 212
Мерките и теглилките започват със записвато за женска консултация. Много зависи и от лекаря, които ви следи. Мен с първата бременност ме измериха два-три пъти, сега пак ходя при същия лекар. Имам му доверие, а искам и раждането да е с него.
Аз имам въпрос относно гаденето? По скоро ми се вие свят и то по цял ден, как сте вие и как се справяте с това?

В коя седмица си?

Сега влизам в 7ма, но съм така от седмица вече.

Аз влизам в 6та и започват същите симтоми.

# 213
Ако последния МЦ е бил на 14.10, то трябва да е 6 г.с., а за тази седмица ЧХГ е много ниско. За съжаление...

А защо се видя на екрана че има нещо може за това ми е изписал толкова лекарства

Аз разбрах че съм бременна няколко дни преди да ми дойде просто се усъмних и затова реших да направя тест
Направих си ЧХГ първото беше 900 после беше 1500

# 214
Ако последния МЦ е бил на 14.10, то трябва да е 6 г.с., а за тази седмица ЧХГ е много ниско. За съжаление...

А защо се видя на екрана че има нещо може за това ми е изписал толкова лекарства

Аз разбрах че съм бременна няколко дни преди да ми дойде просто се усъмних и затова реших да направя тест
Направих си ЧХГ първото беше 900 после беше 1500

Ами да доста голяма разлика има но няма да го мисля каквото ми каже доктора това на първия преглед каза да не се притеснявам да не го  мисля  тъй като съм много нетърпелива изписа чи утрогестан филиева и натаспин сега ще видим как се развиват нещата

# 215
Здравейте аз съм в 7 седмица и днес получих кървене лекарката каза че бебетата са добре но кървенето е доста силно и ме взеха в болницата .Много съм изплашена да не ги загубя

# 216
Здравейте аз съм в 7 седмица и днес получих кървене лекарката каза че бебетата са добре но кървенето е доста силно и ме взеха в болницата .Много съм изплашена да не ги загубя
С дъщеря ми и аз прокървих, но още по-рано, към 5та седмица. Имах леко отлепване и от там кървене. Полежах в болница и всичко се оправи, родих живо и здраво момиченце. Бъди спокойно, щом си в болница под наблюдение лекарите ще направят каквото е необходимо. Направила си каквото трябва, сега трябва само да почиваш, да слушаш лекарите и да с еопиташ да си максимално спокойна. Стискам палци всичко да е наред.

# 217
С първата ми бременност беше така, кървене в 7/8 седмица. Казаха отлепване, но всичко отмина и родих сина си в 9 месец, така че гледай да си спокойна и да мислиш позитивно.

# 218
Бяхте споменали, че чай от джинджифил помагал за гаденето. А какъв купувате ли или запарвате корен. С първата бременност нямах такива неща като гадене и повръщане и сега ми е много зле, може би не съм чак толкова, но за мен е тежко 😂 а и се опитвам още на работа да се прикривам, чакам втория преглед да мине...

# 219
Аз днес си сложих направо джинджифил и нарязан лимон и варих, много хубаво стана

# 220
Всичко ще бъде наред ! ❤❤❤

[/b]

# 221
Аз имам същия проблем в работата. Не искам да казвам още, но едвам успявам да се справям с гаденето и миризмите. На мен ми помагат плодовете и много вода.
Бяхте споменали, че чай от джинджифил помагал за гаденето. А какъв купувате ли или запарвате корен. С първата бременност нямах такива неща като гадене и повръщане и сега ми е много зле, може би не съм чак толкова, но за мен е тежко 😂 а и се опитвам още на работа да се прикривам, чакам втория преглед да мине...

# 222
  • Варна

Как си днес? Овладяха ли кървенето?

# 223
nikimn, стискам палци, всичко ще е наред!

Аз си варя директно корен от джинджифил и после изстисквам лимон вътре. Ако не обичате люто може просто да го залеете с гореща вода от вечерта и на сутринта е готов. Ако се вари след 4-5 минута става доста лют.

И аз не съм казала на работа, предния път казах чак в 5-я месец като мина феталната морфология и то от суеверие просто. Този път едва ли ще изтрая до пети месец, че мисля да се пазаря за хоум офис. Мислех покрай коледните празници да говоря с шефа и така.

Иначе днес съм на преглед след работа, надявам се всичко да е наред. Малко ме притесниха резултатите от изследванията вчера, ще видим какво ще каже АГ-то. Надявам се да чуем и пулс, защото днес влизам в 8-ма седмица.

# 224
Аз също се чудя кога да кажа в работата.  Все пак няма ли право работодателят ни да знае от по-рано.. Изобщо не знам как стоят нещата с работата.. и не знам какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт