Юлски мами 2023г

• 54 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моят работодател знае, че правя ин витро опити. Още от самото начало. Няколко колеги знаят и за положителният ми тест.
Мисля да съобщя официално, след като се установи сърдечен пулс. Миналата бременност излязах болничен в 8 г.с  и след аборта се върнах на работа.
Сега ако всичко е наред мисля да работя до началото на февруари и пак да изляза.

Аз днес пак получих някакво кафеникаво еднократно зацапване. Нямам болки, изтече сутринта с утрогестана. Имах същото и миналата седмица пак еднократно и пак с утрогестана. Дано всичко да е наред. На преглед съм на 30ти. Струва ми се много далече...

# 226
Много се натоварвам на работа. Мислянда излезна отпуск от личната за 2 седмици и после ще видим. Но не мога да издържа. Спи ми се от време на време ми се гади 😃😀🤣

# 227
Аз също се чудя кога да кажа в работата.  Все пак няма ли право работодателят ни да знае от по-рано.. Изобщо не знам как стоят нещата с работата.. и не знам какво да правя
Аз му казах две седмици след като разбрах. Длъжността ми е такава, че ще трябва време са се намери заместник. Подходи човешки и му имам подкрепата каквото и да стане. Беше важно за мен.

# 228
Аксения, защо не му се обадиш да го питаш,четох че е нормално май при имплатацията ...

Аз днес бях на преглед ,видя се само сакче'5г.с и 3 дни каза че е рано за ембриона и да отида вече 5 декември.Рано ли е наистина?Миналата бременност бях отишла след 14 дни закъснение  ,но тогава не помня какво се видя ,май точка в сака ,а за пулсът изчакахме до 9.гс.Също ми беше странно ,че ме гледа през корема, а аз съм си и пълничка,дали ако беше вагинално щеше да се види...

# 229
  • София
Аз му звънях миналата седмица и той каза да намаля клексана , да пия но шпа и да почивам.
Ама аз вчера си направих цяла инжекция клексан и не почивах много.
Така де, уж било нормално, а и то е супер малко и е кафяво и е наистина еднократно, изтича сутринта с утрогестана и край, после цял ден нищо. Ако итре имам пак, ще му се обадя.

Охх и аз искам отпуска, пуснала съм си 2 седмици края на декември, и вече нямам търпение.

# 230
Аз също искам да отложа максимално с уведомяването, защото шефката ми е много неприятна и не искам негативи към мен. Не знам как ще стане, защото много ми се гади, по цял ден. Сега съм вкъщи в болничен, но др. Седмица трябва да се върна.
Аз също се чудя кога да кажа в работата.  Все пак няма ли право работодателят ни да знае от по-рано.. Изобщо не знам как стоят нещата с работата.. и не знам какво да правя

# 231
Здравейте аз съм в 7 седмица и днес получих кървене лекарката каза че бебетата са добре но кървенето е доста силно и ме взеха в болницата .Много съм изплашена да не ги загубя

Как си днес? Овладяха ли кървенето?
                                                          Днес съм по добре , кървенето може да се каже че спря има само много слабо зацапване.Нядявам се утре вече всичко да е наред.

# 232
Аз съм още на етап следене на ЧХГ. Днес ми е 2201 и във вторник вече ме викат за преглед. Според приложението, на което си следя цикълът излиза, че съм  4с и 5 ден, но на мен ми се струва малко. На 22.10 ми дойде последно. Спомням си, че и предния път ми беше трудно, докато хвана реално това със седмиците Grinning

# 233
Аз имам направление за мамолог,дали са си го използвам...т.е качествен ли.ще е прегледат при това състояние 🙄

# 234
Да мине първия преглед и всичко да е наред и ще кажа на работодателя. Само аз ли не съм си следила ЧХГ.. 🙈 толкова ми е неориентирано всичко, че не мога да ви обясня даже.. 😁 със сигурност ще обсипя АГто с глупави въпроси, но така е като е за пръв път ..😂

# 235
Да мине първия преглед и всичко да е наред и ще кажа на работодателя. Само аз ли не съм си следила ЧХГ.. 🙈 толкова ми е неориентирано всичко, че не мога да ви обясня даже.. 😁 със сигурност ще обсипя АГто с глупави въпроси, но така е като е за пръв път ..😂

Аз казах на работодателя след първия преглед,когато чухме пулс. Simple Smile
За ЧХГ не бях чувала ,докато не прочетох коментарите. 😅

# 236
Не ,и аз не съм го следила.А въпроси,колкото имах днес записани и повечето не успях да попитам 😁

# 237
Не ,и аз не съм го следила.А въпроси,колкото имах днес записани и повечето не успях да попитам 😁

И аз съм така. За много неща се чудя и не знам защо не ми ги казва лекаря.
Сама си записах час за фетална , гинеколожката нищо не ми каза,а е много добра. Сигурно аз избързвам. ☺️

# 238

Аз казах към средата на 2рия месец защото работата ми беше тежка.  Няма нищо срамно в това ,е все пак зависи от шефа де ,но е хубаво да знаят. Не че някой ще те пази и т.н. ама да си знаят ,че като ти писне да ги траеш си хвърляш болничния и до скоро виждане 😂

# 239

И аз съм така. За много неща се чудя и не знам защо не ми ги казва лекаря.
Сама си записах час за фетална , гинеколожката нищо не ми каза,а е много добра. Сигурно аз избързвам. ☺

И аз това се чудя с феталната. Надявам се да не забравя да питам специално за това, защото видях във Фейсбук групата, че още от сега си записват часове . Толкова ли бързо се изчерпват? Ако няма свободни часове и изпуснеш срока , какво се случва след това?

Общи условия

Активация на акаунт