Юлски мами 2023г

• 54 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Повечето гинеколози си правят фатална,просто е по-добре при специалист.Аз при първата бременност изобщо не знаех,че такова нещо се прави ,но си спомням ,че моят гинеколог прави нещо такова 😑

# 241
Сега разгледах мнения за Щерев и Надежда и честно да ви кажа съм много шашната. Има доста скорошни лоши отзиви и за двете клиники а точно между тях се колебаех. И сега отново не знам коя да избера. Моя близка се следи при д-р Павлова в Надежда, но няма свободни часове при нея за преглед. Записах при д-р Станева там, не обичам да се лутам по доктори и силно се надявам да ме предразположи и да се харесаме взаимно. Вие имате ли подобни мисли и колебания като мен или си набивам някакви филми рано-рано .. Все пак ЖК и раждане излизат доста пари и силно се надявам отношението и качеството на интервенциите  да отговарят на тези цени.

# 242
Аз се следях и раждах в Щереви преди 1.6г
Доволна съм от всичко,нямам забележки. Сега обаче докторът ми се е преместил в Надежда и там ще бъда. Малко по-различен е начина на следене, записване на часове за консултация и фетална в Надежда...и още ми е странно. Предпочитам Щереви, но пък си вярвам на доктора

# 243
Аз се следях и раждах в Щереви преди 1.6г
Доволна съм от всичко,нямам забележки. Сега обаче докторът ми се е преместил в Надежда и там ще бъда. Малко по-различен е начина на следене, записване на часове за консултация и фетална в Надежда...и още ми е странно. Предпочитам Щереви, но пък си вярвам на доктора

При кой доктор си ?

# 244
Михайлович 😊

# 245
Здравейте аз съм в 7 седмица и днес получих кървене лекарката каза че бебетата са добре но кървенето е доста силно и ме взеха в болницата .Много съм изплашена да не ги загубя

Здравейте,
Аз съм Анна на 32 години на 21.11 след два положителни теста в домашни условия и след направен кръвен тест беше потвърдена бременност и след цялата емоция вечерта прокървях,веднага отидох по спешност в кабинета на гинеколог ,на две на три ми каза че съм в 4 г.с вижда сакче в матката около 6мм изписа ми Утрогестан 2х2, Нош-па и Неофлик Мета,каза ми ако получа силни болки и обилно кървене съм загубила плода и да отида по спешност в майчин дом,ако ли не ме очаква за преглед на 05.12 …. Съответно почивка и спокойствие.
Вече 3 ден пия всичко и спазвам,но продължавам да имам кафяво зацапване и всяка минута изтръпвам от ужас да не стане по зле.Опитвам се да не мисля за най лошото….Моля за съвет прекрасни?!❤

# 246
Здравейте аз съм в 7 седмица и днес получих кървене лекарката каза че бебетата са добре но кървенето е доста силно и ме взеха в болницата .Много съм изплашена да не ги загубя

Здравейте,
Аз съм Анна на 32 години на 21.11 след два положителни теста в домашни условия и след направен кръвен тест беше потвърдена бременност и след цялата емоция вечерта прокървях,веднага отидох по спешност в кабинета на гинеколог ,на две на три ми каза че съм в 4 г.с вижда сакче в матката около 6мм изписа ми Утрогестан 2х2, Нош-па и Неофлик Мета,каза ми ако получа силни болки и обилно кървене съм загубила плода и да отида по спешност в майчин дом,ако ли не ме очаква за преглед на 05.12 …. Съответно почивка и спокойствие.
Вече 3 ден пия всичко и спазвам,но продължавам да имам кафяво зацапване и всяка минута изтръпвам от ужас да не стане по зле.Опитвам се да не мисля за най лошото….Моля за съвет прекрасни?!❤
Лежиш и си почиваш. Не мисли лоши неща. Всичко ще е наред❤ опитай да се разсейваш с нещо.. филми, разговор с приятелки

# 247
Здравейте, юлски мами.
Нахлувам в темата ви, нарочно изчаквах от известно време да се появите Simple Smile Аз съм от майките на юли 2022. Бях си решила, че искам да подаря на някоя юлска майка моята възглавница за бременни. Не я продавам, подарявам я, ако някоя от вас има нужда, нека ми пише. Ето тази е възглавницата - https://detetovteb.com/vazglavnitsa-za-bremenni-u-obrazna
Калъфката е леко скъсана по средата, но може да се зашие или да си купите нова калъфка. Пишете ми на лични и леко бременеене на всички Simple Smile

П.С. От Пловдив съм, но може и да я изпратя по куриер, само ще помоля да поемете доставката.

# 248
Кафеникаво леко зацапване може да продължи и две седмици след като е имало прокървяване, поне при мен беше така. Но нещата се развиха добре, повече спокойствие и позитивни мисли.

Здравейте,
Лежиш и си почиваш. Не мисли лоши неща. Всичко ще е наред❤ опитай да се разсейваш с нещо.. филми, разговор с приятелки

# 249
Здравейте момичета! ❤️ Аз съм на 27г. и съм бременна за първи път в 6 седмица и 3 дни.Също нямах имплатационно кървене,но на прегледа при доктора всичко беше наред.Не всяка жена го има и това е нормално.☺️Лека и безпроблемна бременност на всички мами❤️

Здравейте и от мен! На 25г. съм с първа бременност. Днес ми е 28ми ден и теста е с доста видими 2 черти. Реално съм с ранна овулация и ми закъснява 2-3 дни. Като симптоми имам болки в гърдите и яйчниците. Много четох за това имплантационно кървене, обаче при мен не е имало. Нито розово, нито кафяво, никакво. Плюс тези странни болки в яйчниците. Не знам, трябва ли да се притеснявам? В понеделник ще си пусна ЧХГ. Кога да запазвам час за гинеколог? Успех на всички!

# 250
Момичета, кога ви беше 2-рия преглед и какво се видя? За тези, на които им предстои в коянседмица ще бъде?

# 251
Моят ще бъде в 7г.с на 5 декември. Сега се видя само плоден сак

# 252
Момичета, кога ви беше 2-рия преглед и какво се видя? За тези, на които им предстои в коянседмица ще бъде?

Моят втори преглед беше в 6+4 - чухме пулса.

# 253
Моят ще бъде в 7г.с на 5 декември. Сега се видя само плоден сак

Утре е втория ми преглед, по моя календар съм 7+6 г.с., но АГто миналия преглед, че чай съм с късна овулация, защото плодния сак беше с по-малки размери.

# 254
Аз бях в 5-та седмица, видяхме само плоден сак. Ще бъда на 30.11 пак, трябва да съм в 7-ма тогава. Ще пиша дали сме чули и пулс. Много се надявам

Общи условия

Активация на акаунт