Юлски мами 2023г

• 53 931
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз слагам 3х2 утрогестан, че и инжекции Пролутекс имам.
Преди трансфера ми ги включиха, защото ми беше нисък прогестерона.  Сега е ок, но доктора каза да продължавам да си ги бия. Предполагам, че инжекциите ще ми ги спре първо, а утрогеста пак към 12 г.с.
Утрогестана много помага за задържане на бременността,  така че няма да навреди, най-много да помогне.

# 91
Аз миналата 🤰  не пих кафе,но не съм и толкова привърженик,по'скоро биричка ми се пие 😁

Момичетата,които им е втора 🤰 и са около 30,как сте 😃Сега каточе ли имам доста повече симптоми...При първата имах един огромен и това беше повръщане от началото до края след всяко хранене 😆Една акушерка позната ми каза ,че детето щяло да бъде с много коса и позна..Сега от началото още главоболие,болки ниско в кръста и корема(разбрах,че е добре да се пие но шпа),спи ми се,саваната съм,подута ,бошки в гърба,а и запекът май ме хвана.От най-малкото бързо се уморявам и ми се рсзтупква сърцето...А леки бодежи получавате ли от време на време...дано всичко е наред,а вие как се чувствате,какви симптоми имате 😊😊😊

Мисля, че горе долу съм като вас. 😀🤣 Хоп някоя болка и сенпритеснякато съм добре, се чудя оле дали всичко е наред
В коянседмица си?

Началото на 5г.с.Чудя се вторник ли да отида на доктор или вече 6 г.с...Но пък с баткото 6 г.с не се чу ве още сърдечен ритъм и вече в 9.Но най-вероятно още вторник ще си отида ,за да съм спокойна.Написала съм си хубаво едни въпроси за доктора,подготвена да отида този път 😁

# 92
Аз миналата 🤰  не пих кафе,но не съм и толкова привърженик,по'скоро биричка ми се пие 😁

Момичетата,които им е втора 🤰 и са около 30,как сте 😃Сега каточе ли имам доста повече симптоми...При първата имах един огромен и това беше повръщане от началото до края след всяко хранене 😆Една акушерка позната ми каза ,че детето щяло да бъде с много коса и позна..Сега от началото още главоболие,болки ниско в кръста и корема(разбрах,че е добре да се пие но шпа),спи ми се,саваната съм,подута ,бошки в гърба,а и запекът май ме хвана.От най-малкото бързо се уморявам и ми се рсзтупква сърцето...А леки бодежи получавате ли от време на време...дано всичко е наред,а вие как се чувствате,какви симптоми имате 😊😊😊

Мисля, че горе долу съм като вас. 😀🤣 Хоп някоя болка и сенпритеснякато съм добре, се чудя оле дали всичко е наред
В коянседмица си?

Началото на 5г.с.Чудя се вторник ли да отида на доктор или вече 6 г.с...Но пък с баткото 6 г.с не се чу ве още сърдечен ритъм и вече в 9.Но най-вероятно още вторник ще си отида ,за да съм спокойна.Написала съм си хубаво едни въпроси за доктора,подготвена да отида този път 😁

И аз съм в началото. Сега ще ходя 6 седмица за все случай, иначе ме вика 8ма чак за сърчице.

# 93
Здравейте, включвам се и аз с най - голямо удоволствие ♥️ В 5 г.с съм и в понеделник (21.11) съм на първи преглед. На 27 години с първа бременност😊Първия ми въпрос към Вас е как се справяте с натрапчивите мисли или по скоро притеснението и тревожността дали всичко ще е наред, докато не дойде време да чуем сърчицата? Гледам да съм спокойна и по принцип съм 😀 но имам и такива моменти. Вече се убедих, че човек не трябва да чете в интернет 😂

Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност ♥️

# 94
Аз да попитам - как се сравяте с умората и постоянното желание за сън? НПри мен като че ли това е най-силният симтом за момента. Мине ли 13:00 на обяд и започва така да ми се спи, че ми се плаче.
Очите ми парят, тялото ми се отпуска тотално, чак ми става студено. Кофти е като съм на работа, не знам как да се справя.
[/quoteи
И аз съм така много ми се спи  легна ли на обяд веднага заспивам вечер е същото
Чувствам умора и сънливост
Имам леко гадене сутрин и болка с гърдите
Това са моите симптоми засега

# 95
Здравейте, вие кога бяхте на първи и след това на втори преглед?

# 96
Аз съм в 6та седмица. Докторът ми каза да отида на преглед в 7мата седмица. Очаквам с нетърпение.. Моите симптоми са основно гадене, едно такова чувство изпитвам, че искам да ям, но нищо не ми се яде пък.. и ми се гади. Не мога даже да го обесня. Има ли други като мен да се чувстват по този начин? Като почна да хапвам и гаденето изчезва за момент

# 97
Аз съм в 6та седмица. Докторът ми каза да отида на преглед в 7мата седмица. Очаквам с нетърпение.. Моите симптоми са основно гадене, едно такова чувство изпитвам, че искам да ям, но нищо не ми се яде пък.. и ми се гади. Не мога даже да го обесня. Има ли други като мен да се чувстват по този начин? Като почна да хапвам и гаденето изчезва за момент

Мен съвсем леко ми се гади и като хапна минава...обаче нещо се усещам,че преди обед и следобед все гледам да гриза нещо,тези пълноьърнестите крекер,доста от тях си хапвам...чудя се дали не е на психическа основа,защото глад започнах да изпитвам от вчера,1ден след като разбрах,а с кг много трябва да внимавам,че съм с наднормено тегло.Интереснотл е,че салати не ми се ядат,а попринцип съм свикнала всяко ядене да ми е със свежа салата.Ще видим как ще е...

За натрапчивите мисли-ами често казано при мен така и не отминаха първата бременност и до сега,защото това е да си майка...винаги тези тревоги ще са в нас...Всичко ще е наред,нека сме спокойни и щастливи 🤍

# 98

А кога беше на първия преглед?

# 99
А позволявате ли си да си хапвате сладко? Аз се опитвам да замествам сладкото с плодове, но по принцип не мога без сладко и може би това ми е най-трудното. Цигарите спрях без проблем, а сладкото..😅

Не съм била все още на първи преглед, аз съм бременна след ин витро. Живея в чужбина, ин витрото е направено в България и когато разбрах, че съм бременна, лекарят ми каза да отида след 2-3 седмици на преглед.

# 100
Сладко снощи един бонбон и днес 2 блокчета шоколад,ама те свършиха и не мисля да дам да се купува 😁Иначе много хубав заместител на шоколада е тахан пълнозърнест 50/50 с мед плос какао.Не знам дали е ок за нас,но е много полезно и на вкус е като течен шоколад.

# 101
Включвам се отново със симптом след 6 г.с. - гаденето 24/7. Понякога повече, Понякога по-малко. Липса на апетит и долавяне на миризми, които не съм си представяла, че ще доловя + умора и сънливост. На мен донякъде ми помагат солети и други такива хрупкави неща - ябълка, краставица. Усещам се как ям много по-малко храна, понякога по веднъж на ден. Много е неприятно с това гадене...

# 102
Моите симптоми са виене на свят, не гадене, почти постоянно не само като съм гладна и гърдите, ооо така ме болят само да мръдна 😂 В 6г.с. днес отново бях на преглед, чу се даже пулс, но слабо и каза да отида след една седмица пак 😊

# 103
Моите симптоми са виене на свят, не гадене, почти постоянно не само като съм гладна и гърдите, ооо така ме болят само да мръдна 😂 В 6г.с. днес отново бях на преглед, чу се даже пулс, но слабо и каза да отида след една седмица пак 😊

А кога беше първия преглед?

# 104
look първия ми преглед беше три дни след закъснението, нищо не се видя освен плоден сак, казаха да отида след 10 дни. Преди три дни бях отново, но АГто, при което бях въобще не ми вдъхна доверие, според нея бях в 5 г.с., а така ми каза и на първия преглед 10 дни по-рано. Днес отидох вече при доцента, които си следях и първата ми бременност, но е много натоварен и чак сега успях да се вмъкна в графика.

Общи условия

Активация на акаунт