Юлски мами 2023г

• 51 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Минах,всичко е наред. Гледам за циститът ми е изписал Монурал. Дълго обясняваше за някакви прахчета,че не били противопокаьни 3 вечери да пия,но не знаех ,че си става дума за Монурала...ако не се оправи-на нефролог ще ме прати.Каза ми и да си пия обикновена фолиева киселина, а не от другата,изписа ми и вомитусхил за гаденето.

Да кажа развитие по темата при мен - бях на нефролог, каза ми мечо грозде в никакъв случай (аз доколкото знам се ползва за аборти в ранни седмици, така че не бях и тръгнала). Само Монурал е спасение толкова рано. Монурал, много вода, седене на топло... и се молиш да мине от само себе си. Grinning

Не съм пила мечи грозде...мина от 2 монурала слава богу...но не ме е и предупреждавал за мечото грозде,а питах дали мога часове да си пия...😑😑😑

# 421
Здравейте. Днес мина моят преглед от утре съм в 9 г.с.. Всичко с малката буба е наред, развива се нормално, има си вече крака и ръце и се движи 😁 Др каза да наблегна на ципура,лаврак и екзотични ядки, тъй като мозъкът е започнал да се развива. Така че ако ги обичате може да си хапвате спокойно Simple Smile Предполага,че е момче,но не знам как го реши като нищо не се вижда, да не говорим и че бебето днес ни даде гръб и не го видяхме добре 😁 Ще се радваме на каквото и да е,но тайно с таткото се надяваме на една девойка. Пулса е висок над 140,което уж било 99% типично за момиче,ама да видим. Важното е да е живо и здраво ❤

# 422
Здравейте Simple Smile Къде е топ мястото за фетална морфология в София сега? Grinning
Бях се насочила съм проф. Марков, но ми казаха, че той (явно вече) не провежда ранна, а само 2ри и 3ти триместър.

ПП. Изтрита ли е ФБ групата? И в първия пост във форума го няма линка Sad Да направим нова?

# 423
Здравейте Simple Smile Къде е топ мястото за фетална морфология в София сега? Grinning
Бях се насочила съм проф. Марков, но ми казаха, че той (явно вече) не провежда ранна, а само 2ри и 3ти триместър.

ПП. Изтрита ли е ФБ групата? И в първия пост във форума го няма линка Sad Да направим нова?

И аз към Марков се бях  насочила и се разочаровах. Записах при Стратиева.

# 424
Относно фб групата - видях, че има друга, по-голяма. В нея са повечето членове и от нашата и е по-активна. Затова прецених, че няма нужда и от нашата и я изтрих.

# 425
Може ли линк към групата, тъй като не я намирам от търсачката

# 426
Mомичета, казахте ли вече новината? За тези, които не са, ще е кажете ли на Коледа?

# 427
Почти всички знаят, не издържахме 😁

# 428
Казахме на почти всички приятели,само на роднините не сме. Планираме да им кажем по празниците след като мине фаталната морфология на 20-ти,за да разберем пола и да сме сигурни, че всичко е наред. Simple Smile

# 429
И ние казахме на двете страни с родители и братя + семейство, също моите близки приятелки знаят + в офиса ми знаят, тъй като се налага често да излизам за шреглеьи и искам да ми е спокойно.

# 430
И ние чакаме да мине бхс и феталната , да сме спокойни че всичко ще е наред и след това ще кажем на семействата

# 431
  • Wonderland
Исках да изчакаме Коледа, за да кажем на семейството (родителите ни), но по мъжка инициатива вече споделихме на нашите, утре ще кажем и на техните..
На приятели нямам намерение да казвам преди БХС.

# 432
И аз съм така, даже малко се притесних дали е нормално, защото и гърдите ми не са толкова напрегнати. А иначе ние сме казали само на родителите и мислим чак като вляза в 4 месец да кажем на приятели.
На мен вчера и днес почти не ми се е гадело, даже може да се каже, че се чувствам физически много добре, чак не мога да повярвам. В 9-та седмица съм, дали може да ми минават вече тези гадните симптоми, или е някакво затишие пред буря, има ли други, които са имали гадене и повръщане и им е преминало?

# 433
  • София
Аз още не съм отишла на преглед ( на 17ти ми е първия ) , но ММ сподели на техните веднага след положителния тест. С първата бременност , казахме много късно на приятели , може би беше около 7м , на родители казахме около 4м , единствено бях казала на шефката ми от работа понеже излязох рано в болничен и я помолих да замаскира нещата пред клюкарите в работа. Аз не мога да се приема още за бременна , но ви следя. Имам положителен кръвен , 10тина уринарни , на 30.11 не се видя нищо , сега ще видим на 17ти.

# 434
Здравейте и от мен момичета. Чета ви откакто разбрах че съм бременна, но не посмях да пиша. Термин официално още не ми определили, но по калкулатор е 30.07. До сега съм ходила два пъти на преглед, последния беше на 8.12. видя се плоден сак, според АГ и ембрион, но изоставал с около седмица, а би трябвало да съм 6г.с. ( притеснявам се, защото имам една загуба ). Като симптоми имам само напрегнати гърди.

Общи условия

Активация на акаунт