Юлски мами 2023г

• 51 496
  • 742
  •   2
Отговори
# 405
Момичета, какво се случи с фб групата? Аз ли нещо съм банната или вече не съществува?
Бях на преглед днес - 10 гс, всичко се развива нормално ❤ малкото ми "червейче" (както се изрази АГ) вече мърда, сърчицето тупка със 150 удара в минута. Не мога да съм по щастлива:)

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 15:37 от Margaritka_89

# 406
Здравейте, моя преглед за сърчице е в понеделник на 12.12. Момичета отново ми е свито сърцето, че вече гърдите не ме болят както в началото. При вас как е. Сега съм в 6+4 г.с.На първия преглед преди седмица си имаше и сакче и мехурче.

# 407
Здравейте, моя преглед за сърчице е в понеделник на 12.12. Момичета отново ми е свито сърцето, че вече гърдите не ме болят както в началото. При вас как е. Сега съм в 6+4 г.с.На първия преглед преди седмица си имаше и сакче и мехурче.

И аз в този период по същия начин се притесних за гърдите. Но всичко е наред. Не се притеснявайте излишно. Ще видите след някой ден пак ще се появи болката. При мен ту спират ту почват.

# 408
  • София
При мен още не не са започнали да ме болят, а вчера имаше сърчице.

# 409
И аз се записах при нея, но съм на 06.01. Ще се радвам да споделиш как е минало. Препоръчана ми е от близка приятелка.
Здравейте на всички. Не знам дали е коментирано, някой мислил ли е вече за първия скрининг, който се прави сега 11,12 г.с.? Към дамите от София, имате ли някакви препоръчки, предпочитания, отзиви?
Здравейте, аз на 20 декември съм на Първи Скрининг, в болница Надежда при д-р Михова 🙏. В момента съм в 11 седмица ❤️🙏

# 410
Здравейте момичета! 😘 И аз идвам с въпрос.Следя се частно,но днес моя позната ми каза,че задължително трябва да се запиша и при АГ по здравна каса.Някоя от вас чувала ли е подобно нещо и знае ли дали е така.

# 411
Аз първата бременност също се следях частно, не съм се записвала по здравна каса, нито пък сега 😊

Здравейте момичета! 😘 И аз идвам с въпрос.Следя се частно,но днес моя позната ми каза,че задължително трябва да се запиша и при АГ по здравна каса.Някоя от вас чувала ли е подобно нещо и знае ли дали е така.

# 412
Благодаря за отговора ❤️

Аз първата бременност също се следях частно, не съм се записвала по здравна каса, нито пък сега 😊

# 413
Замислих се,че може вашата позната да има предвид,ако ще раждате в държавна болница. Мисля,че дори и тогава не е проблем,ако не сте записана по здравна каса, но пък задължително трябва да си пазите всички документи от следящия лекар.

Благодаря за отговора ❤️

# 414
Момичета, наистина какво стана с групата във фейсбук?

# 415
Виждам,че повече се пише в другата група а и там има много повече участници

# 416
Коя е другата група?

# 417
# 418
На мен вчера и днес почти не ми се е гадело, даже може да се каже, че се чувствам физически много добре, чак не мога да повярвам. В 9-та седмица съм, дали може да ми минават вече тези гадните симптоми, или е някакво затишие пред буря, има ли други, които са имали гадене и повръщане и им е преминало?

# 419
  • Wonderland
Минах,всичко е наред. Гледам за циститът ми е изписал Монурал. Дълго обясняваше за някакви прахчета,че не били противопокаьни 3 вечери да пия,но не знаех ,че си става дума за Монурала...ако не се оправи-на нефролог ще ме прати.Каза ми и да си пия обикновена фолиева киселина, а не от другата,изписа ми и вомитусхил за гаденето.

Да кажа развитие по темата при мен - бях на нефролог, каза ми мечо грозде в никакъв случай (аз доколкото знам се ползва за аборти в ранни седмици, така че не бях и тръгнала). Само Монурал е спасение толкова рано. Монурал, много вода, седене на топло... и се молиш да мине от само себе си. Grinning

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 13:59 от Rapunzzell

Общи условия

Активация на акаунт