Юлски мами 2023г

• 51 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм на 9.12 на преглед и се чудя какви въпроси да си подготвя,защото след като се прибера започвам да се сещам някакви неща и отговор не намирам. Аз също съм с някакво течение сутрин след ставане като се раздвижа,ту спира за няколко дни и после пак тръгва. Питах,уж било нормално, в петък ще питам пак.

# 391
  • Wonderland
Бравооо,супер!Аз днес съм от 15.15 и умирам от страх.Наготвила съм си въпроси-дали да си пускам фолиева киселина, вит д и б12,имам течение да питам за него,и често оправя цистити какво ще ми препоръча,че от вчера често чишкам и по малко и ме е страх да не се обостри пак,че съм на АБ всеки път.
Мен дори в момента ме мъчи ужасен цистит, сутринта пуснах изследвания и утре съм на лекар. Исках да чакам до втория преглед в понеделник, че така и така ще пускам всякакви изследвания след него, но дори Цистостоп не ми помага в момента и съм притеснена...

# 392
  • София
Момичета,  връщам се и аз от доктор. Има бебе, има и пулс. Направо не мога да повярвам Heart след този кръвоизлив, че все още е там душичката Hug 6+2, отговаря си точно.
Говорих с доктора, ще правя Вижън, пак за мое успокоение. Следващ преглед при репродуктивния е на 03.01. И ФМ+БХС пак при него на 17.01.
Преди това избрах да се следя във Вита при Дойчиновски. Та трябва да си запиша час за след 10 дни.

Какъв беше пулса на бебчето?

Ами на листа пише 112

# 393
Ох,не знам ама при мен не мога да го трая.Единственият вариант да ми мине без лекарства е да се наливат със супер много вода,но последните пъти още със започването беше изострен цистит,дори вече Монурал не ми действа,миналата бременност се наложи да изпия 1 прахче ,но беше някъде 7 месец вече.На всичкото отгоре второкласникът днес си го взех с температура и тъйкато той отказа са си пие Авирона,ще питам аз дали да го прекарам

# 394
Момичета, за цистит на мен много ми помага чай от червена боровинка. Купувам си от аптеката такъв без филтър и си правя по цял литър да се наливам цял ден с него, отделно и доста вода пия. До 24 часа ми прочиства всичко. Иначе преди години страдах много често от това, но ходих при един доктор и направихме курс с някакви добавки за бъбреците и от тогава не съм имала проблем. При мен проблема беше заради песъчинки и явно с добавките го изчистихме. Първата бременност много треперех да не се появи отново, но за щастие не съм имала драми с това.

# 395
Цистит е...сега като ходих до тоалетната и само няколко капки и болка и парене😣😣😣Сега след доктора ще купя чай от боровинка и от мечо грозде ако не е противопоказен

# 396
  • Wonderland
Цистит е...сега като ходих до тоалетната и само няколко капки и болка и парене😣😣😣Сега след доктора ще купя чай от боровинка и от мечо грозде ако не е противопоказен

Доколкото знам мечото грозде е. Не бих пила, особено в ранна бременност.

# 397
Минах,всичко е наред. Гледам за циститът ми е изписал Монурал. Дълго обясняваше за някакви прахчета,че не били противопокаьни 3 вечери да пия,но не знаех ,че си става дума за Монурала...ако не се оправи-на нефролог ще ме прати.Каза ми и да си пия обикновена фолиева киселина, а не от другата,изписа ми и вомитусхил за гаденето.

# 398
  • Wonderland
Като спомена - каква фолиева киселина пиете? Аз неподготвена още август си взех Фолацид от Софармаси, защото знаех, че е добре да започна от рано и имам още няколко от него, но далеч не съм сигурна, че е най-качественото...

# 399
Пиех тази,но ми каза да продължавам на обикновена

# 400
Аз пия Неофолик Мета, но имам правено изследване за тромбофилия и не усвоявам обикновенната.

# 401
  • София
Аз също пия Неофолик мета, защото не усвоявам обикновената.
Според мен ако нямате правени изследвания е добре да приемате метилирани форми за всеки случай.

# 402
Като спомена - каква фолиева киселина пиете? Аз неподготвена още август си взех Фолацид от Софармаси, защото знаех, че е добре да започна от рано и имам още няколко от него, но далеч не съм сигурна, че е най-качественото...

Аз пия метилирана форма на б комплекс.

# 403
Здравейте на всички. Не знам дали е коментирано, някой мислил ли е вече за първия скрининг, който се прави сега 11,12 г.с.? Към дамите от София, имате ли някакви препоръчки, предпочитания, отзиви?
Здравейте, аз на 20 декември съм на Първи Скрининг, в болница Надежда при д-р Михова 🙏. В момента съм в 11 седмица ❤️🙏

# 404
Здравейте на всички. Не знам дали е коментирано, някой мислил ли е вече за първия скрининг, който се прави сега 11,12 г.с.? Към дамите от София, имате ли някакви препоръчки, предпочитания, отзиви?
Здравейте, аз на 20 декември съм на Първи Скрининг, в болница Надежда при д-р Михова 🙏. В момента съм в 11 седмица ❤️🙏

Аз съм от Пловдив, сега влизам в 10 г.с. седмица. Препоръчаха ми доктор Стоилов за скрининга. В улугата влиза ранна фетална морфология и БХС. Запазиха ми час за 3 януари, след като ме попитаха за точни дати на последен цикъл и трансфер, тъй като забременях с инвитро. По мои изчисления тогава ще съм вече 13 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт