Странни сметки на телефонът му?

• 8 295
  • 124
  •   1
Отговори
# 30
Боже, какви са тези дребнавости?! Явно аз съм такава патка, че въобще няма и да забележа. Ако пък някой почне да ме следи под лупа и ме зареже за такова нещо, ще почерпя, че съм се оттървала.

# 31
За четящите английски горе-долу по темата.
Много се говореше за този случай преди 12 години

https://www.cbc.ca/amp/1.875616
и как е приключило делото?

# 32
Мобилен оператор къща разваля.
Аз например имам уж фиксирана такса с всичко включено, а всеки месец сметката ми е различна. Ако щеш. Иначе стой без телефон. А може и без партньор...

# 33
  • Далечният изток
За четящите английски горе-долу по темата.
Много се говореше за този случай преди 12 години

https://www.cbc.ca/amp/1.875616
и как е приключило делото?
Пише как.
Искът не е бил доказан, тоест, отхвърлен е, госпожата е загубила делото.

# 34
Ох, вие (някои) не разбрахте ли, че фиксирана такса не означава, че винаги и при всички случаи ще плащате едно и също?

# 35
Остави се, и моите сметки са всеки месец различни, предполагам, че ММ планира развод... единствено смекчаващо вината обстоятелство е, че и неговите сметки са различни. Imp

Дарина, гложди те, че прави нещо, а не знаеш какво. За твое успокоение мога само да кажа, че за такива малки суми не ще да е кой знае какъв порок. Но пък се срамува да ти признае какво е. Ами, остави му пък малко личен живот на човека...

А ако наистина ти пречи, че плаща повече от теб за телефон, а делите, тогава нека той да си поеме своите разходи за телефон, а ти твоите и не го мисли повече.

# 36
Зарежда ваучер на телефон с прима карта?
На кого е примата, се пита.
Или от смс-и е набъбнала сметката.

Общо взето- любовница. Тя е омъжена и затова е с прима, и втори телефон.

# 37
Примите не са ли минимум 15 лева?
И въобще намирате ли ги тези глупости за нормални?
Ще ми иска някой отчет за телефона и после ще се чуди защо излизам на разходка.
Аз няма и да се върна от разходка.

# 38
И БНД имаше скок в сметката преди години-оказа се любовница от държава не в Европейския съюз, та оттам и високата сума.

# 39
  • Glasgow
Или интернет в роуминг (от личен опит, без въобще да съм ползвала интернета, теленор така ме одраха). Т.е бил е с любовницата в страна извън Ес 😆🤷🏻‍♀️

# 40
Говорим за три лева...

# 41
Стигат за няколко смс-а до любовницата. Или платен паркинг по време, когато уж е бил на работа...

# 42
Ей, за три лева се затрива семейство. Аз бях забравила да спра някаква услуга на майка ми за 1 лв! Ти да видиш… не я е срам, цял лев отгоре за някаква си антивирусна! 🙄

# 43
Стигат за няколко смс-а до любовницата. Или платен паркинг по време, когато уж е бил на работа...
Защо?
Нафтата няма какво са я правиш и затова я наливаш в огъня?

# 44
Не, защо? Давам ѝ това, което всъщност търси.

Общи условия

Активация на акаунт