Шанс или развод ?

• 15 285
  • 425
  •   1
Отговори
# 240
Между другото, това че се е изпускал нощем, може да се дължи само на бирата, без никакви лекарства. Ако ще даваш шанс, да спира алкохола като минимум.

# 241
  • София
Нали вчера взе децата, че бяха на рожден ден, казах ми в последствие че ще спят там, и към 00ч ми звъня... Напил се е .. децата са били при майка му. . обичал ме де. Ама много. Да се върна...  Какво повече да кажа не знам ..
С пиенето, паник атаките, лекарствата... Да потърси добър психиатър да види какво му е  и защо, и ако се лекува да се върнете. То така или иначе е важно да го направи, защото остава баща на децата. А психиатричните проблеми у нас силно се подценяват, ако човек не е луд, което изобщо не означава, че не е болен. Има си заболявания като депресия, биполярно разстройство и прочее, които са плод на объркана биохимия на мозъка и се лекуват успешно ако се открият. Иначе се залита по вещества и става още по-зле.

# 242
И аз пияница не бих трала. Някак си жалко звучи и изглежда да се напие и да ми звънне с молби. Даже грозно и гнусно, аз бих се отвратила.

# 243
Не не тука проблема не ми е в алкохола.. а в това че той пак разчита на мама че тя ще се оправи с децата. Че той не мисли, за тия деца, щото мама е там.. това се опитах да кажа. А за пиене, то при него е малоумно защото той дори не държи на алкохол, и пие само бира. Ама приемно 5-6 бири и е нокаут. Не можело ли да си отпусне душата, уж нали е само петък.. аз защо съм пиела всеки ден... Пиеше други лекарства и с бирата ставаше нещо, че не се усещаше , сега с тези не е имало чак такива неща.. ама не знам защо продължава да го прави . Бил по-добре. Ама той не рискува нищо, не смее да направи нищо различно, кое му е по-добре ? Вкъщи на дивана и мен не не боли нищо..

П.с. сега звънях на майка му. Да да всичко точно, той си ги закара на детска. Постожениеее.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:13 от meggle94

# 244
Човек, който иска само вкъщи на дивана, наистина е трудно да бъде изтърпян Sad

# 245
  • София
Бирата е много подло нещо! Особено като е повече и редовно. Рита долу и не пита! Простата, проблеми с ерекцията, проблеми с бързо свършване...

# 246
Има бирени алкохолици, правят се мармалад само с бира, по 2-3 литра всеки ден. Дали е такъв, не мога да преценя, определено има проблем обаче.
Другото, на пияна глава човек обикновено е много искрен, според мен си струва да положиш усилия

# 247
  • София
От 5-6 бири не ще се напие, а не знам.

Авторката това иде на реч да каже, че той няма отговорност, делегира на мама и на тате. И те не му правят услуга, хем съм сигурна са добри хора.

# 248
И авторката разчита на родителите си, и мъжът й. Трудна ситуация.

# 249
Точно защото са около нас , родителите имам предвид и от двете страни, усещам че това не ми харесва. За това казах по-нагоре. Или трябва да се преместиме или не знам. В момента разчитам и аз да , тук живея в момента, но с нищо друго не закачам майка ми. Опитвам се да не се натоварва с нас .. аз също може би там някъде още го обичам по някакъв начин, но наистина не искам да се връщам там. Не знам.

# 250
  • София
Остави родителите, викай го на 4 очи трезв и виж тогава какво предлага.
Ако си държи мотива, че всичко е наред и ти си побояла, тогава ще решаваш.

# 251
Предлага по много от същото. Нямат оправия такива.
Аз в крайна сметка не дочетох авторката пише ли си с друг наистина.

# 252
  • Столичанин ама не в повече :D
Точно защото са около нас , родителите имам предвид и от двете страни, усещам че това не ми харесва. За това казах по-нагоре. Или трябва да се преместиме или не знам. В момента разчитам и аз да , тук живея в момента, но с нищо друго не закачам майка ми. Опитвам се да не се натоварва с нас .. аз също може би там някъде още го обичам по някакъв начин, но наистина не искам да се връщам там. Не знам.
Еми напускай го, принца те чака там някъде зад ъгъла, който с удоволствие ще гледа две чужди деца. Simple Smile

# 253
Абе Джери, той и тоз не гледа децата и все едно го няма. Какво значение има с принц или без принц, като настоящият е крастава жаба?
Сега прочетох, че не работи цял ден, а малко сутрин и малко вечер, не се е убил от работа.

# 254
jerami, със сигурност е пълно с мъже без ПА и които не прекаляват с алкохол. Може да имат други недостатъци, по-поносими за авторката. Шансове има много, тя се пита дали на мъжа си да дава такива. Сама няма да остане със сигурност, сега става дума да се запазва ли семейството - ако е възможно това.

Общи условия

Активация на акаунт